Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Μουσλι

Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος

Δημοσίευση από Μουσλι »

δυσκολο παιχνιδι οπως με τον νιονιο,συμφωνω νικη εστω και με ενα ποντο..πρεπει να κερδισουμε γιατι ειναι ομαδα δυσκολη και με τους ιδιους στοχους..μεγαλη υποθεση η επιστροφη ΟΥΕΣΟΝ,κερβερος κατω απο τα καλαθια στο ματς με τα τρικαλα...αν βρουμε και ενα καλο πλειμεικερ παμε για καλα πραγματα,επιμενω στο μπασκετ αν εχεις ασσο και δυνατο πενταρι πας για σπουδαια πραγματα...αδερφε FOTI θυμασαι που εγραψα για τον ΑΚΙΝΣ οτι ειναι παραξενος και πλακωνοταν στος προηγουμενες ομαδες του?
δικαιωθηκα απολυτα...ο παιχτης ηταν στον κοσμο του..

:?:
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

ισως και να εχεις δικιο,επαιξε λιγο για να κριθει,παντως με ΚΑΥΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΗ αν δεν παρουμε καλο ασσο δεν βγαινει η χρονια,κανουν πολλα λαθη,ισως αν βελτιωθουν στην συνεχεια...ιδωμεν

:?:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Προσωπικά τον Πανελλήνιο δε τον βλέπω για διεκδικητή της 3ης θέσης..Δεν έχει αυτό το ειδικό βάρος που λέμε για να το πετύχει, είτε είναι κόσμος (το κοτέτσι που παίζουν είναι μονίμως άδειο), είτε φανέλα, το γήπεδο κτλ. Καλή ομάδα έχουν, αλλά όπως είπα και με τα Τρίκαλα, λίγο σοβαρά να παίξουμε θα το πάρουμε το παιχνίδι. Με τον Ουέσον, πλέον, είμαστε άλλη ομάδα (και να φανταστείτε ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και είδατε τι έκανε!), ενώ και ο Τόμάσεβιτς μπορεί να αποδώσει καλύτερα, αφού θα παίρνει περισσότερες ανάσες. Προσωπικά, περιμένω περισσότερα και από τον Τσιάρα που ξεκίνησε λίγο αγχωμένα και μουδιασμένα τη σεζόν, όπως και τον Κυρίτση που ελπιζω να αναρρώσει πλήρως..Άσσος το Σάββατο!
Άβαταρ μέλους
SılaXım

Δημοσίευση από SılaXım »

Ένας καλός άσσος χρειάζεται όπως και δήποτε. Έλα Πρόεδρε βγάλ΄τον από το μανίκι σου.
Πολύ σημαντικό παιχνίδι και αν εξαιρέσουμε τους 2 της Αθήνας είναι 4-5 ομάδες που θα παλέψουν μαζί μας για την 3η θέση (Πανιώνιος - Μαρούσι, αν και δεν ξεκίνησε καλά - Πανελλήνιος - Ρούλης).
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πονηρό ματς. Με υπομονή και σωστό παιχνίδι θα το πάρουμε..
Προσδοκώ σε τουλάχιστον 4.5 μέχρι 5.000 ΠΑΟΚια στο παλάτι μας..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Kαλα καθεται η ολη φαση...Πηγαινουμε στο παλατακι για να πατησουμε τον Αντ1 και μετα καπακι στο ΝΑΟ για το λεβαδειακο....Μια γεματη μερα με ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

πρεπει να νικησουμε και να μαστε ολοι εκει
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

να το πω εγω αλλιως???

πρεπει να ειμαστε ολοι εκει για να νικησουμε
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

παιδια εννοειται πως θα ειμαι εκει αλλα τα ματσ μπαλας κ μπασκετ ειναι με πολυ μικρη διαφορα ωρας...ας πουμε εγω που δεν εχω ακομα διπλωμα αρα ουτε μεταφορικο μεσο αποκλειεται να προλαβω το ματς του ποδοσφαιρου απο την αρχη...νομιζω πως επρεπε να τα κανουν 4-7¨.τεσπα νικες για την παοκαρα μας κ στα δυο!!!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

_sleeper έγραψε:μόνο εμένα δε βολεύει αυτή η αλλαγή μου φαίνεται.. 3μιση σχολάω, ίσα ίσα που θα προλάβω το τζάμπολ.

Εγώ που δουλεύω 2-11 και χάνω τα πάντα ρε τι να πω???
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

φιλε free ξερεις ποσες ιωσεις υπαρχουν αυτο το καιρο κ αναμενεται να ενταθουν το σαββατοκυριακο...???νομιζω πως για τη κυριακη μονο πρεπει να σε προσβαλει μια... 8) :lol: 8) :lol:
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος, το Σάββατο στις 4μ.μ (22/10/2008)

Μισή ώρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 4μ.μ (και όχι στις 4.30μ.μ) θα ξεκινήσει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος, για την 3η αγωνιστική της Α1, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008 στο PAOK Sports Arena. Η αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με την προπόνηση που πρόκειται να διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena στις 4μ.μ και στην οποία είναι πιθανό να συμμετέχει και ο Παναγιώτης Καυκής. Ο 28χρονος γκαρντ, δεν προπονήθηκε την Τρίτη, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ελπιζω να ειμαστε παλι ολοι εκει..Γιατι βλεπω οτι δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον..
ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ..
Να τρελαθει ο Δροσος να φερει και εναν παικταρα στον ασσο
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Στο μετροπολις είπαν οτι πάρθηκε απόφαση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αποκτήσει κοινοτικό ασο μεγάλης αξίας.. :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

μακαρι αλλα ειμαι περιεργος ποιος κοινοτικος μεγαλης αξιας δεν εχει ομαδα..τεσπα το Θεμα ειναι το ματσ και οχι οι μεταγραφες..

Κλειδι η αμυνα σε Νιουλει και Γκραντι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”