Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από sunnyblack »

obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

κατσουρανης οριακα θα ελεγα γιατι τον θεωρουσα παντα περισσοτερο 6αρι παρα οκταρι ,
ναγκμπε, , μικλαντ, σαβεφσκι, ροι κιν μου κανουν πιο κοντα
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

sunnyblack έγραψε:http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/paok/arthro/5771/mazi-tha-to-sikosoume/
:opaokara:
Οπως ειπε και πριν καποιος εδω
ΠΑΟΚ ειναι και δεν το ξερει ο Νομποα
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αντε ρε βιειρινια ασε τις λαλακιες...29 χρονο πηγες ...ασε τα κρυα και ελα να σηκωσεις πρωταθλημα... να πεις οτι δεν πληρωνουμε κιολας....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ απλες μου γινατε εδω και 3 μερες... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

[img]http://i.imgur.com/RfRg8uG.jpg[/img]
klainmein

Demir έγραψε:αντε ρε βιειρινια ασε τις λαλακιες...29 χρονο πηγες ...ασε τα κρυα και ελα να σηκωσεις πρωταθλημα... να πεις οτι δεν πληρωνουμε κιολας....
Ρε συ...παίζει να είναι αυτός ο εξτρέμ που θέλουμε; Παίζει να είναι αυτός που μπορούμε να πάρουμε ελεύθερο για το καλοκαίρι, αλλά πιέζουμε τώρα να γίνει η μεταγραφή και να σπάσουμε τη ρήτρα; Παίζει να λέμε Βάσω και να κάνουμε το σταυρό μας από εδώ και πέρα;;Παίζει να σηκώνουμε ποτήρι και να λέμε μόνο "στην υγειά της Βάσως"; Παίζει να βαφτίζουν όλα τα Παόκια τις κόρες τους "Βάσω"; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικα θα παρει τη φανελα με το νουμερο 16.

και εγω αυτη θα παρω!!! :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Μακραν η καλυτερη μεταγραφη χειμωνα σε Ελλαδα θα ειναι. Ενα 6-8αρι με πολλα τρεξιματα κρατημα μπαλας που θα ηρεμει το παιχνιδι οταν χρειαζεται να εχουμε την μπαλα στα ποδια μας, κατι το οποιο εχει αποδειχθει ως αχιλλειος πτερνα ειδικα στα τελευταια λεπτα που καθε αγωνα που μενουμε απο δυναμεις και χανουμε την αυτοσυγκεντρωση μας.

Εμπειρος με μουντιαλικες παραστασεις και ολοκληρωμενος παικτης και στην καλυτερη ηλικια, εαν καταφερει να προσαρμοστει γρηγορα θα αποκτησουμε ηρεμια στο κεντρο μας και εναν παικτη ηγετη που θα μπορει να παρει την ομαδα πανω του στα μεγαλα ματς. Το μεγαλυτερο ερωτηματικο λοιπον ειναι η γρηγορη(;) προσαρμογη του και ενταξη στην ομαδα.

Για επιθετικες αρετες δε διακρινεται τοσο, περαν της εξαιρετικης καθετης που εχει πιστευω οτι πρεπει για κρυφο φορ (περειρα) να σπαει τις αντιπαλες αμυνες. Ποδοσφαιρικα μιλωντας το παιδι εχει βρωμοσουτο αρκει να βρει λιγο χωρο. Μπορει να δουμε γκολ που θα σηκωσουν το ναο στο ποδι, οχι πολλα αλλα θα δουμε.

Οσο για τις υπολοιπες προσθηκες κατι μου λεει πως η επομενη κινηση μας θα ειναι ο Μπλανκο και αμεσα. Μεχρι Παρασκευη θα εχει κλεισει η μεταγραφη. Ειναι ο παικτης που ταιριαζει απολυτα στην φιλοσοφια του Αγγελου. Πολυθεσιτης και παικτης ομαδας. Με πολυ καλη τεχνικη και κλιση προς την περιοχη. Μακ και Μπλανκο στα εξτρεμ θα ειναι το ιδανικο σεναριο για τις πτερυγες.

Ιδωμεν!!
klainmein

Ο ένας λέει δεν έχει κάθετες, ο άλλος λέει έχει εξαιρετικές κάθετες...Υπάρχει κανένας που να έχει παρακολουθήσει σταθερά τον παίχτη και δε γράφει απλά ό,τι διαβάζει στα site και στις αναλύσεις;;;Εγώ μόνο από τα μεταξύ μας ματς τον θυμάμαι, αλλά δε θυμάμαι και τις κινήσεις του...Μόνο ότι είναι παιχτάρα!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

klainmein έγραψε:Ο ένας λέει δεν έχει κάθετες, ο άλλος λέει έχει εξαιρετικές κάθετες...Υπάρχει κανένας που να έχει παρακολουθήσει σταθερά τον παίχτη και δε γράφει απλά ό,τι διαβάζει στα site και στις αναλύσεις;;;Εγώ μόνο από τα μεταξύ μας ματς τον θυμάμαι, αλλά δε θυμάμαι και τις κινήσεις του...Μόνο ότι είναι παιχτάρα!
τα πάντα έχει, γι αυτό είναι μεγάλος παίκτης για τα δεδομένα μας....σκέψου έναν Νάτχο λιγότερο ντελικάτο και τεχνίτη, αλλά πιο ψηλό και πολύ πιο ταχυδυναμικό. Για το στυλ του πρωταθλήματός μας δηλαδή θα ταιριάξει πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

klainmein έγραψε:Ο ένας λέει δεν έχει κάθετες, ο άλλος λέει έχει εξαιρετικές κάθετες...Υπάρχει κανένας που να έχει παρακολουθήσει σταθερά τον παίχτη και δε γράφει απλά ό,τι διαβάζει στα site και στις αναλύσεις;;;Εγώ μόνο από τα μεταξύ μας ματς τον θυμάμαι, αλλά δε θυμάμαι και τις κινήσεις του...Μόνο ότι είναι παιχτάρα!
εγω ειδα φιλε τα 2 με τον ΠΑΟΚ τα 2 με τον βαζελο τα 3 στο μουντιαλ και αλλα 3 ντερμπι με την μοσχα προχθες
klainmein

Δηλαδή ένα κράμα από Ιβιτς και Λάζαρ στα πολύ καλά τους...Γιατί μου φαίνεται πολύ καλύτερος από Κατσουράνη στα καλά του...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

klainmein έγραψε:Δηλαδή ένα κράμα από Ιβιτς και Λάζαρ στα πολύ καλά τους...Γιατί μου φαίνεται πολύ καλύτερος από Κατσουράνη στα καλά του...
μαρκαρει καλυτερα αλλα στο επιθετικο κομματι του φερνει πολυ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”