Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- sunnyblack
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
κατσουρανης οριακα θα ελεγα γιατι τον θεωρουσα παντα περισσοτερο 6αρι παρα οκταρι ,
ναγκμπε, , μικλαντ, σαβεφσκι, ροι κιν μου κανουν πιο κοντα
ναγκμπε, , μικλαντ, σαβεφσκι, ροι κιν μου κανουν πιο κοντα
Οπως ειπε και πριν καποιος εδωsunnyblack έγραψε:http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/paok/arthro/5771/mazi-tha-to-sikosoume/
ΠΑΟΚ ειναι και δεν το ξερει ο Νομποα

αντε ρε βιειρινια ασε τις λαλακιες...29 χρονο πηγες ...ασε τα κρυα και ελα να σηκωσεις πρωταθλημα... να πεις οτι δεν πληρωνουμε κιολας....
- sourmenetes
- Moderator
- Ekatnetworkltd
Ρε συ...παίζει να είναι αυτός ο εξτρέμ που θέλουμε; Παίζει να είναι αυτός που μπορούμε να πάρουμε ελεύθερο για το καλοκαίρι, αλλά πιέζουμε τώρα να γίνει η μεταγραφή και να σπάσουμε τη ρήτρα; Παίζει να λέμε Βάσω και να κάνουμε το σταυρό μας από εδώ και πέρα;;Παίζει να σηκώνουμε ποτήρι και να λέμε μόνο "στην υγειά της Βάσως"; Παίζει να βαφτίζουν όλα τα Παόκια τις κόρες τους "Βάσω";Demir έγραψε:αντε ρε βιειρινια ασε τις λαλακιες...29 χρονο πηγες ...ασε τα κρυα και ελα να σηκωσεις πρωταθλημα... να πεις οτι δεν πληρωνουμε κιολας....

Μακραν η καλυτερη μεταγραφη χειμωνα σε Ελλαδα θα ειναι. Ενα 6-8αρι με πολλα τρεξιματα κρατημα μπαλας που θα ηρεμει το παιχνιδι οταν χρειαζεται να εχουμε την μπαλα στα ποδια μας, κατι το οποιο εχει αποδειχθει ως αχιλλειος πτερνα ειδικα στα τελευταια λεπτα που καθε αγωνα που μενουμε απο δυναμεις και χανουμε την αυτοσυγκεντρωση μας.
Εμπειρος με μουντιαλικες παραστασεις και ολοκληρωμενος παικτης και στην καλυτερη ηλικια, εαν καταφερει να προσαρμοστει γρηγορα θα αποκτησουμε ηρεμια στο κεντρο μας και εναν παικτη ηγετη που θα μπορει να παρει την ομαδα πανω του στα μεγαλα ματς. Το μεγαλυτερο ερωτηματικο λοιπον ειναι η γρηγορη(;) προσαρμογη του και ενταξη στην ομαδα.
Για επιθετικες αρετες δε διακρινεται τοσο, περαν της εξαιρετικης καθετης που εχει πιστευω οτι πρεπει για κρυφο φορ (περειρα) να σπαει τις αντιπαλες αμυνες. Ποδοσφαιρικα μιλωντας το παιδι εχει βρωμοσουτο αρκει να βρει λιγο χωρο. Μπορει να δουμε γκολ που θα σηκωσουν το ναο στο ποδι, οχι πολλα αλλα θα δουμε.
Οσο για τις υπολοιπες προσθηκες κατι μου λεει πως η επομενη κινηση μας θα ειναι ο Μπλανκο και αμεσα. Μεχρι Παρασκευη θα εχει κλεισει η μεταγραφη. Ειναι ο παικτης που ταιριαζει απολυτα στην φιλοσοφια του Αγγελου. Πολυθεσιτης και παικτης ομαδας. Με πολυ καλη τεχνικη και κλιση προς την περιοχη. Μακ και Μπλανκο στα εξτρεμ θα ειναι το ιδανικο σεναριο για τις πτερυγες.
Ιδωμεν!!
Εμπειρος με μουντιαλικες παραστασεις και ολοκληρωμενος παικτης και στην καλυτερη ηλικια, εαν καταφερει να προσαρμοστει γρηγορα θα αποκτησουμε ηρεμια στο κεντρο μας και εναν παικτη ηγετη που θα μπορει να παρει την ομαδα πανω του στα μεγαλα ματς. Το μεγαλυτερο ερωτηματικο λοιπον ειναι η γρηγορη(;) προσαρμογη του και ενταξη στην ομαδα.
Για επιθετικες αρετες δε διακρινεται τοσο, περαν της εξαιρετικης καθετης που εχει πιστευω οτι πρεπει για κρυφο φορ (περειρα) να σπαει τις αντιπαλες αμυνες. Ποδοσφαιρικα μιλωντας το παιδι εχει βρωμοσουτο αρκει να βρει λιγο χωρο. Μπορει να δουμε γκολ που θα σηκωσουν το ναο στο ποδι, οχι πολλα αλλα θα δουμε.
Οσο για τις υπολοιπες προσθηκες κατι μου λεει πως η επομενη κινηση μας θα ειναι ο Μπλανκο και αμεσα. Μεχρι Παρασκευη θα εχει κλεισει η μεταγραφη. Ειναι ο παικτης που ταιριαζει απολυτα στην φιλοσοφια του Αγγελου. Πολυθεσιτης και παικτης ομαδας. Με πολυ καλη τεχνικη και κλιση προς την περιοχη. Μακ και Μπλανκο στα εξτρεμ θα ειναι το ιδανικο σεναριο για τις πτερυγες.
Ιδωμεν!!
Ο ένας λέει δεν έχει κάθετες, ο άλλος λέει έχει εξαιρετικές κάθετες...Υπάρχει κανένας που να έχει παρακολουθήσει σταθερά τον παίχτη και δε γράφει απλά ό,τι διαβάζει στα site και στις αναλύσεις;;;Εγώ μόνο από τα μεταξύ μας ματς τον θυμάμαι, αλλά δε θυμάμαι και τις κινήσεις του...Μόνο ότι είναι παιχτάρα!
- pisakaipoupoula
τα πάντα έχει, γι αυτό είναι μεγάλος παίκτης για τα δεδομένα μας....σκέψου έναν Νάτχο λιγότερο ντελικάτο και τεχνίτη, αλλά πιο ψηλό και πολύ πιο ταχυδυναμικό. Για το στυλ του πρωταθλήματός μας δηλαδή θα ταιριάξει πιστεύω.klainmein έγραψε:Ο ένας λέει δεν έχει κάθετες, ο άλλος λέει έχει εξαιρετικές κάθετες...Υπάρχει κανένας που να έχει παρακολουθήσει σταθερά τον παίχτη και δε γράφει απλά ό,τι διαβάζει στα site και στις αναλύσεις;;;Εγώ μόνο από τα μεταξύ μας ματς τον θυμάμαι, αλλά δε θυμάμαι και τις κινήσεις του...Μόνο ότι είναι παιχτάρα!
εγω ειδα φιλε τα 2 με τον ΠΑΟΚ τα 2 με τον βαζελο τα 3 στο μουντιαλ και αλλα 3 ντερμπι με την μοσχα προχθεςklainmein έγραψε:Ο ένας λέει δεν έχει κάθετες, ο άλλος λέει έχει εξαιρετικές κάθετες...Υπάρχει κανένας που να έχει παρακολουθήσει σταθερά τον παίχτη και δε γράφει απλά ό,τι διαβάζει στα site και στις αναλύσεις;;;Εγώ μόνο από τα μεταξύ μας ματς τον θυμάμαι, αλλά δε θυμάμαι και τις κινήσεις του...Μόνο ότι είναι παιχτάρα!
Δηλαδή ένα κράμα από Ιβιτς και Λάζαρ στα πολύ καλά τους...Γιατί μου φαίνεται πολύ καλύτερος από Κατσουράνη στα καλά του...
μαρκαρει καλυτερα αλλα στο επιθετικο κομματι του φερνει πολυklainmein έγραψε:Δηλαδή ένα κράμα από Ιβιτς και Λάζαρ στα πολύ καλά τους...Γιατί μου φαίνεται πολύ καλύτερος από Κατσουράνη στα καλά του...