Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Χωρικός »

έτσι ακριβώς. όταν ανέβηκε έγραφε αντμίν τιμ.Τώρα γράφει μηχανικός. Αααα και ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Πετάχτηκε να γράψει για Γκαγκάτσηδες κ σία!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά ξαναλέω, προσπαθήστε να μη τσουβαλιάζετε.

Το αν είχε υπογραφή ή οχι και μετά άλλαξε, μικρή σημασία έχει γιατί προφανώς ισχύει αυτό που βλέπουμε τώρα. Ειδάλλως δεν θα άλλαζε.

Την προσωπική μου άποψη την έχω εκφράσει απο χρόνια, αλλά δεν είναι αυτό που μετράει.

Για οποιαδήποτε λοιπόν πληροφορία σχετικά με το άρθρο, παρακαλώ γράψτε σχόλια ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Και το τεχνικό πρόβλημα είναι υπαρκτό, γιατί κι εγώ και ο Teacher ήμασταν στο παλατάκι και δεν είχαμε ΚΑΘΟΛΟΥ πρόσβαση στο δίκτυο λόγω ελλειματικών υποδομών του χώρου.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Είναι υπαρκτό το τεχνικό πρόβλημα Ρειν δεν το αμφισβητεί κανείς. Εξάλλου δεν είχαμε και ροή στο λαιβ του μπάσκετ. Και τα διάφορα σχόλια προήλθαν στην αρχή πιστεύω που έγραφε αντμιν τιμ. Είναι εντελώς διαφορετικό να έχει υπογραφή. Δεν θα έγραφα κάτι αν είχα δει μηχανικός εξ αρχής.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Από το να μη θεωρούμε ότι όλα στην παε γίνονται τέλεια , μέχρι το να βλέπουμε συνωμοσίες κ προδοσίες παντού , υπάρχει απόσταση.

Κ είναι τουλάχιστον τραγική η αναφορά στον "ξεφούσκωτο 30ρη". Κακότεχνος Γκεμπελισμός. Μπάινει ένα νούμερο (το 30) για να στηρίξει τον χαρακτηρισμό.

Ο Ρατς είναι νομίζω 33. Πόσο ήτανε ο Γκαρσία , ο Κοντρέρας , ο Λίνο , ο Σέρτζιο όταν ήρθανε ?

Ελπίζω να μη νομίσει κανείς ότι τραβάω κάνα ζόρι να υπερασπιστώ το Ζήση ή τον Ουσέρο.

Τη λογική πάω να υπερασπιστώ , για να μη νομίζουνε μερικοί τα καταπίνουμε αμάσητα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Χωρικός έγραψε:Είναι υπαρκτό το τεχνικό πρόβλημα Ρειν δεν το αμφισβητεί κανείς. Εξάλλου δεν είχαμε και ροή στο λαιβ του μπάσκετ. Και τα διάφορα σχόλια προήλθαν στην αρχή πιστεύω που έγραφε αντμιν τιμ. Είναι εντελώς διαφορετικό να έχει υπογραφή. Δεν θα έγραφα κάτι αν είχα δει μηχανικός εξ αρχής.
moi aussie
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

obanebane έγραψε:Δηλαδη εσυ τα βλεπεις ολα καλα στο γαλατικο χωριο του ΠΑΟΚ φιλε Κωστα;
Όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πυροβολούμε κάποιον μεμονωμένα, χωρίς να ξέρουμε ολα τα δεδομένα και λεπτομέρειες λειτουργίας της ΠΑΕ.
Επίσης ξέρω οτι αποφάσεις με οικονομικό αντικείμενο είναι συνδυασμός πολλων δεδομένων και καθόλου εύκολες.
Επίσης φαντάζομαι, οτι οταν κάποιοι καταλαβαίνουν την πιεση σου να κλεισεις οπως-οπως μια συμφωνία προσπαθούν να σου πιασουν τον κωλο.
Επειδή, λοιπόν, μιλάμε για ευρώ και αυτός που τα δίνει δεν θέλει να τα πετάξει οπως πέρσι, προφανως έχουν σφίξει οι κωλοι και καλά κάνουν.
Στις δουλειές είναι σημαντικός ο κατάλληλος χρόνος.
Ευθύνες, λοιπον, να αναζητήσουμε από την ΠΑΕ, οχι μεμονωμένα απο ατομα και αυτό στο τέλος. Η στοχοποιηση του ΖΒ δείχνει εμπάθεια ή ιδιοτέλεια! (πχ μιρτσος, πετρουλακης).
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τελικά απο οτι δείχνουν τα πράγματα και αυτο το ΠΑΟΚτσιδικο σαϊτ τρυπήθηκε

τι είναι αυτά ρε που επιτρέπετε και βγαίνουν στην κεντρική

χαλαρώναμε εδω μεσα και ξαφνικά .....η πόλις εάλω...

όταν χάναμε στις ξανθες και στα γιαννενα ολοι οι νεοΠΑΟΚτσιδες μιλουσαν για ντροπες και για ξεφτίλες....
τωρα που στην κεντρικη διαβαζει οποιος θελει τετοια αρθρα δεν υπαρχουν ντροπες και ξεφτιλες????

αρχίζει πλεον στο μυαλό μου να ωριμάζει η ιδεα οτι και εδω ειναι μια απο τα ιδια και δεν υπάρχει λογος επισκέψεων
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Abg το σχόλιο σου το αφήνω μόνο γιατί θέλω να το δουν αυτοί που πρέπει, απο το site.

Κατά τ άλλα, είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ. Και βέβαια προσβλητικό.

Εμένα άσε με στην απ έξω. Ο Teacher εδώ μέσα ξέρεις πόσες χιλιάδες ώρες έχει φτύσει αίμα; Για το τίποτα; Για να βγαίνεις εσύ και συλλήβδην να μιλάς για τρύπημα και ανάξιο site?

Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Χρήσιμο το ποστ σου για εσωτερική αυτοκριτική, αλλά απαράδεκτο κατά τ άλλα.

:redcard:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

βροχοποιε δεν θελω να προσβάλω κανεναν

αυτα τα εγραψα γιατι οταν το διάβασα αισθάνθηκα ΤΡΑΓΙΚΟΣ και ΨΕΥΤΙΚΟΣ οταν ξερω οτι μαζι με σενα και τον δασκαλο και τον..... και ολα τα παιδια του σαϊτ .....το διαβάζει και καποιος γαυρος καποιο σκουλήκι καποιος βαζελος και καποιος αντιΠΑΟΚτσης και γελάει με μενα με σενα και με ολα τα παιδια του φορουμ

ξερω οτι κανετε μεγαλη προσπάθεια
συγνώμη ξαναλεω αν προσβαλα καποιον αλλα και εγω θελω να ζητησεις συγνωμη απο μενα γιατι ..."επετρεψες"...
ενα τετοιο αρθρο να προσβάλει την ηθικη μου και την αξιοπρέπεια μου

αληθεια λεω ηθελα να ειμασταν συνεργάτες και απο το πρωϊ ως το βραδυ να σε ειχα στο ..... γλάστρα ....ατσαλάκωτος ....καθυστερεί επίτηδες....δικα του συμφέροντα θελει να φαει τον αα τον ββ ή τον γγ

και ελα μετα να μου πεις οτι εχεις να μου πεις
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Και με την Άρσεναλ άργησε λίγο αλλά το έβαλε το γκολάκι. Είχε βέβαια τον Φραντζέσκο που του έδωσε καλή πάσα. Εδώ δεν ξέρουμε ο Ιβάν τι πάσα δίνει.

Και αν είναι τόσο επικίνδυνος ο Βρύζας ,ο Ιβάν που τον κρατάει τι είναι; Όπως είπε κι ένας φίλος, κακώς προσωποποιείτε το θέμα. Όπου Βρύζας να γράφετε διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

abg12d34 έγραψε:τελικά απο οτι δείχνουν τα πράγματα και αυτο το ΠΑΟΚτσιδικο σαϊτ τρυπήθηκε

τι είναι αυτά ρε που επιτρέπετε και βγαίνουν στην κεντρική

χαλαρώναμε εδω μεσα και ξαφνικά .....η πόλις εάλω...

όταν χάναμε στις ξανθες και στα γιαννενα ολοι οι νεοΠΑΟΚτσιδες μιλουσαν για ντροπες και για ξεφτίλες....
τωρα που στην κεντρικη διαβαζει οποιος θελει τετοια αρθρα δεν υπαρχουν ντροπες και ξεφτιλες????

αρχίζει πλεον στο μυαλό μου να ωριμάζει η ιδεα οτι και εδω ειναι μια απο τα ιδια και δεν υπάρχει λογος επισκέψεων
Γιατί φίλε τρυπήθηκε?
Μήπως δεν είναι φανερή από το καλοκαίρι η δυσλειτουργία Ζ.Β. και Α.Α. στο θέμα των μεταγραφών και όχι μόνο?
Μήπως η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ δεν έχει τεράστειες ελλείψεις ? (ποσοτικές-ποιοτικές)

Σε πολλά διαφωνώ με τα παιδιά αλλά δεν είναι δυνατών να θέλουμε να λειτουργούν σαν το ΜΕΓΚΑ για το "καλό" του Π.Α.Ο.Κ.

Τα στραβά πρέπει να λέγονται και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς τους δύο.

σσ.3 μπαν έφαγα ως τώρα και βλέπω σε λίγο να φλερτάρω με το 4.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Βρήκαν πάτημα κάποιοι ξύπνιοι και κράζουν το site για ένα κείμενο του Μηχανικού με το οποίο ναι μεν συμφωνώ αλλά τονίζω πως για μένα ανέβηκε σε πάρα πολύ κακό timing (χειρότερο δεν θα μπορούσε να υπάρξει)... Πριν λίγες μέρες τα γράψαμε για τον ΤΔ, για μένα δεν έπρεπε να ξαναανέβει τίποτε παρόμοιο πριν τις 15/1. Μετά βλέπουμε. Εκτός και αν κάποιοι συμφωνούν με τον τρόπο που κινείται μεταγραφικά η ομάδα και δεν μας το λένε!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν εχω καποιο προβλημα παντως με το πως κινουνται. λογικα ομως θα εχω κατα τις 25 του μηνα...... 8-)

μην νομιζετε οτι ειναι ετσι απλο να κλεινεις παιχτες. δλδ αυτοι δεν εχουν στο πισω μερος του μυαλου τυος οτι ο χρονος μπορει να φερει και καποια κλαλυτερη προσφορα; και αυτοι ψυχούλα δεν εχουν; αρα γιατι να δημιουργουμε θεματα λες και ειναι η πρωτη μεταγραφικη επριοδος που ζουμε..... και οχι μονο στον ΠΑΟΚ.... εξαιρετικα ελαχιστες ομαδες καλυπτουν τα κενα τους αποο την ενερξη της μεταγρ.περιοδου.....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

teacher έγραψε:Βρήκαν πάτημα κάποιοι ξύπνιοι και κράζουν το site για ένα κείμενο του Μηχανικού με το οποίο ναι μεν συμφωνώ αλλά τονίζω πως για μένα ανέβηκε σε πάρα πολύ κακό timing (χειρότερο δεν θα μπορούσε να υπάρξει)... Πριν λίγες μέρες τ4α γράψαμε για τον ΤΔ, για μένα δεν έπρεπε να ξαναανέβει τίποτε παρόμοιο πριν τις 15/1. Μετά βλέπουμε. Εκτός και αν κάποιοι συμφωνούν με τον τρόπο που κινείται μεταγραφικά η ομάδα και δεν μας το λένε!
Να μιλήσεις για την ομάδα, για την ΠΑΕ, οχι για ένα άτομο. Απεναντι σου, απεναντι μου, απεναντι σε ολο τον κόσμο απολογείται, στον χρονο που πρεπει, η ΠΑΕ και ο Ιβάν. Ο ΖΒ και το κάθε στέλεχος απολογουνται σ αυτούς που τους επέλεξαν και τους πληρώνουν. Σε διόρισε ο Ιβάν ως εσωτερικό ελεγκτή και δεν μας το είπες? Φτάνει πια με τον κάθε άσχετο ξερολα!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Σε μένα απευθύνεσαι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”