Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Εγώ φίλε fn ξέρω πως πριν 20 χρόνια που με πήγαινε ο πατέρας μου στο γήπεδο, η άνεση ήτανε το κομμάτι φελιζόλ που πουλούσανε απέξω για να μην πιαστεί ο κώλος σου στο τσιμέντο..
Παρόλαυτα υπήρχε μαύρη αγορά για να βρεις εισητήριο...
Παρόλαυτα υπήρχε μαύρη αγορά για να βρεις εισητήριο...
ΠΑΟΚ ολέ αδερφέ. ή ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ. απλά κατανοητά σύντομα συνθήματα που εκφράζουν την αγάπη μας για την ΠΑΟΚάρα. δε χρειάζεται άλλο σύνθημα όταν κυνηγάς σκορ. δυνατά, προοδευτικά και όσο περνάει η ώρα ανοδικά ώστε να βουίζει στα αυτιά παιχτών και αντιπάλων. ούτε ναρκωτικά. ούτε τις μάνες σας μαμάμε. ούτε στο περισσό και στην κυψέλη και στα γρέβενα που σας δείραμε και είμαστε σκληροί και λακαμίες που είναι τόσο προβλέψιμα και βαρετά από όλους τους οπαδούς που όλοι μαμάνε κ δέρνουν και σκοτώνουν στα συνθήματα. μπλούζα έξω όποιος το νιώθει και ΠΑΟΚ ολέ με φλέβα στα λαρύγγια.Toumpa-4- έγραψε:Για μένα φίλε όντως υπάρχει πρόβλημα στην κερκίδα.Η κερκίδα έχει χαλάσει γιατί πρώτα απ'όλα δεν ακολουθείται η ροή του αγώνα δηλαδή δεν γίνετε να κυνηγάς ματς και να φωνάζεις ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά και μαμάω ταο όλα τα συνθήματα και να μην φωνάζει όλο το γήπεδο Παοκαρα βάλε ένα γκολ...Δεν λέω καλά είναι κ αυτά αλλά όχι όλες τις ώρες.Δηλαδή παλιά που το θέμα των ναρκωτικών ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση με ένα σωρό πρεζάκια μέσα και τόσο για ναρκωτικά δεν φώναζαν.Δεν μπορεί να το φωνάξει με την ψυχή του ένας μπαμπάς που θα είναι με το παιδί του εκεί,μη σου πω θα το απαξιώσει κιόλας.Ο μασκοφόρος είπε κάποια σωστά πράγματα σε μια συνέντευξη που έδωσε στα σπορ.'Εχω πάρα πολλά να πω γι'αυτό το θέμα αλλά πιστεύω θα ανοίξω αντιπαραθέσεις και δεν θέλω...
έχεις κάποιο λινκ με συνέντευξη μασκοφόρου;
-
Κατσε ρε αδερφε τωρα,λες για συνθηματα που να ταιριαζουν στην ροη του αγωνα,που δινει το πεταλο "ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε ενα γκολ" και μετα απο μια-δυο δυνατες φορες φωναζουν μονο τα χαμηλα του πεταλου.Ο κοσμος περιμενει να γινει καμια φαση ή να κερδισεις κανα κορνερ αλλιως δεν σηκωνεται απο την θεση του και με λετε για οργανωση της θυρας 4?Δινει το πεταλο εμπρος αιτε και φωναζουν καμια πενηνταρια γραφικοι απο 5-6-7 και με λες για οργανωση της 4?
Λετε να κοπει το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα που ειναι το πλεον ξεσηκωτικο συνθημα.Σε καθε ματς,μεγαλο ποσοστο που ειναι μουγγα 90 λεπτα,εκει τρελενεται και λετε να κοπει?2015 εφτασε,δεν κοβεται το συνθημα επειδη λεει για ντρογκια παρτε το χαμπαρι,γουστα βγαινουν στο συγκεκριμενο...
Λετε να μην βγαινουν συνθηματα και κυψελη και λαμιες.Μαζι σας συμφωνω αλλα πως γινεται το μαρουσι και κυψελη συγκεκριμενα να το μαθαινει ο κοσμος σε μια βδομαδα(αν δεν κανω λαθος ειχε ειπωθει σε εκτος στον βολο και μεσα σε ελαχιστες μερες ολη η Τουμπα γουσταρε) ενω συνθηματα που εχουν μονο ΠΑΟΚ να τα λεει με το ζορι μονο το πεταλο...
Εδω προθερμανση βγαινουν οι παιχτες και το γηπεδο χτυπαει παλαμακια λες και ειναι σε κανα θεατρο.Δεν πανε και πολλα χρονια που 2 ωρες πριν απο το ματς εξω και μεσα στο γηπεδο γινοταν παρτυ και τωρα παιζεις με φιορεντινα και νομιζεις οτι βγηκαν οι παιχτες να κανουν προθερμανση για φιλικο...Καμια οργανωση της 4 δεν φταιει...Δυστυχως πλεον δεν σπρωχνει ο κοσμος την ομαδα αλλα το αντιθετο.Δεν φταιει καμια οργανωση και κανενα πεταλο για το συγκεκριμενο φαινομενο.Η νοοτροπια που εχει ριζωσει μεσα μας φταιει...Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα αν και στην εποχη της λεζαντας και του νεοπλουτισμου που υπαρχει στον λαο του ΠΑΟΚ δυσκολο το κοβω...
Λετε να κοπει το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα που ειναι το πλεον ξεσηκωτικο συνθημα.Σε καθε ματς,μεγαλο ποσοστο που ειναι μουγγα 90 λεπτα,εκει τρελενεται και λετε να κοπει?2015 εφτασε,δεν κοβεται το συνθημα επειδη λεει για ντρογκια παρτε το χαμπαρι,γουστα βγαινουν στο συγκεκριμενο...
Λετε να μην βγαινουν συνθηματα και κυψελη και λαμιες.Μαζι σας συμφωνω αλλα πως γινεται το μαρουσι και κυψελη συγκεκριμενα να το μαθαινει ο κοσμος σε μια βδομαδα(αν δεν κανω λαθος ειχε ειπωθει σε εκτος στον βολο και μεσα σε ελαχιστες μερες ολη η Τουμπα γουσταρε) ενω συνθηματα που εχουν μονο ΠΑΟΚ να τα λεει με το ζορι μονο το πεταλο...
Εδω προθερμανση βγαινουν οι παιχτες και το γηπεδο χτυπαει παλαμακια λες και ειναι σε κανα θεατρο.Δεν πανε και πολλα χρονια που 2 ωρες πριν απο το ματς εξω και μεσα στο γηπεδο γινοταν παρτυ και τωρα παιζεις με φιορεντινα και νομιζεις οτι βγηκαν οι παιχτες να κανουν προθερμανση για φιλικο...Καμια οργανωση της 4 δεν φταιει...Δυστυχως πλεον δεν σπρωχνει ο κοσμος την ομαδα αλλα το αντιθετο.Δεν φταιει καμια οργανωση και κανενα πεταλο για το συγκεκριμενο φαινομενο.Η νοοτροπια που εχει ριζωσει μεσα μας φταιει...Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα αν και στην εποχη της λεζαντας και του νεοπλουτισμου που υπαρχει στον λαο του ΠΑΟΚ δυσκολο το κοβω...
το παλαμάκι στη προθέρμανση το θυμάμαι από το ΠΑΟΚ-γαύρος 3-0 το 1994 που ήτανε το πρώτο μου ματς στη Τούμπα. Για μένα η καλύτερη κερκίδα που έχω ζήσει ζωντανά και θυμάμαι ακόμα πως βούιζαν τα αυτιά και τα μυαλά μου από το ΠΑΟΚ ολέ ήταν ΠΑΟΚ-γαύρος 1996 0-0 [youtube]_TgSwsrqfXU[/youtube]
πέραν των παπαριών που νομίζω ότι λένε τα συνθήματα σας δείραμε είμαστε πιο δυνατοί κτλ είναι και οι ρυθμοί τους που είναι κοιμησμένοι κτλ. το γιατί φωνάζει το ένα πέταλο εμπρος αιτέ και το άλλο κοιμάται αυτό ναι είναι αποτέλεσμα πολλών. είναι γενικά το φαινόμενο του κόκκινη πόλο μπλούζα με το αί φον και τη γκομενίτσα στο γήπεδο και φυσικά δεν ευθύνεται η 4 για αυτό.
πέραν των παπαριών που νομίζω ότι λένε τα συνθήματα σας δείραμε είμαστε πιο δυνατοί κτλ είναι και οι ρυθμοί τους που είναι κοιμησμένοι κτλ. το γιατί φωνάζει το ένα πέταλο εμπρος αιτέ και το άλλο κοιμάται αυτό ναι είναι αποτέλεσμα πολλών. είναι γενικά το φαινόμενο του κόκκινη πόλο μπλούζα με το αί φον και τη γκομενίτσα στο γήπεδο και φυσικά δεν ευθύνεται η 4 για αυτό.
-
Νταξει καταλαβαινεις πως το εννοω αυτο με το "παλαμακια"...
Οσον αφορα την καλυτερη κερκιδα δεν μπορει να γινει καποια συγκριση,εντελως διαφορετικες εποχες εντελως διαφορετικη κοινωνια...
Οσον αφορα την καλυτερη κερκιδα δεν μπορει να γινει καποια συγκριση,εντελως διαφορετικες εποχες εντελως διαφορετικη κοινωνια...
- Μπαρκαρούτσος
+ 4^4tsou έγραψε:ΠΑΟΚ ολέ αδερφέ. ή ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ. απλά κατανοητά σύντομα συνθήματα που εκφράζουν την αγάπη μας για την ΠΑΟΚάρα. δε χρειάζεται άλλο σύνθημα όταν κυνηγάς σκορ. δυνατά, προοδευτικά και όσο περνάει η ώρα ανοδικά ώστε να βουίζει στα αυτιά παιχτών και αντιπάλων. ούτε ναρκωτικά. ούτε τις μάνες σας μαμάμε. ούτε στο περισσό και στην κυψέλη και στα γρέβενα που σας δείραμε και είμαστε σκληροί και λακαμίες που είναι τόσο προβλέψιμα και βαρετά από όλους τους οπαδούς που όλοι μαμάνε κ δέρνουν και σκοτώνουν στα συνθήματα. μπλούζα έξω όποιος το νιώθει και ΠΑΟΚ ολέ με φλέβα στα λαρύγγια.Toumpa-4- έγραψε:Για μένα φίλε όντως υπάρχει πρόβλημα στην κερκίδα.Η κερκίδα έχει χαλάσει γιατί πρώτα απ'όλα δεν ακολουθείται η ροή του αγώνα δηλαδή δεν γίνετε να κυνηγάς ματς και να φωνάζεις ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά και μαμάω ταο όλα τα συνθήματα και να μην φωνάζει όλο το γήπεδο Παοκαρα βάλε ένα γκολ...Δεν λέω καλά είναι κ αυτά αλλά όχι όλες τις ώρες.Δηλαδή παλιά που το θέμα των ναρκωτικών ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση με ένα σωρό πρεζάκια μέσα και τόσο για ναρκωτικά δεν φώναζαν.Δεν μπορεί να το φωνάξει με την ψυχή του ένας μπαμπάς που θα είναι με το παιδί του εκεί,μη σου πω θα το απαξιώσει κιόλας.Ο μασκοφόρος είπε κάποια σωστά πράγματα σε μια συνέντευξη που έδωσε στα σπορ.'Εχω πάρα πολλά να πω γι'αυτό το θέμα αλλά πιστεύω θα ανοίξω αντιπαραθέσεις και δεν θέλω...
έχεις κάποιο λινκ με συνέντευξη μασκοφόρου;
adidas1926 έγραψε:Κατσε ρε αδερφε τωρα,λες για συνθηματα που να ταιριαζουν στην ροη του αγωνα,που δινει το πεταλο "ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε ενα γκολ" και μετα απο μια-δυο δυνατες φορες φωναζουν μονο τα χαμηλα του πεταλου.Ο κοσμος περιμενει να γινει καμια φαση ή να κερδισεις κανα κορνερ αλλιως δεν σηκωνεται απο την θεση του και με λετε για οργανωση της θυρας 4?Δινει το πεταλο εμπρος αιτε και φωναζουν καμια πενηνταρια γραφικοι απο 5-6-7 και με λες για οργανωση της 4?
Οποιος ηταν στο ματς με φιορεντινα μετα την ληξη του ξερει τι ειναι αυτο το συνθημα
εγω εφυγα πανω στα καγκελα, οσοι ηταν εκει ξερουν

Την τουμπα θα την δειτε οπως παλια απο φεβρουαριο.
Γραψτε τα λογια μου να τα θυμαστε
Ένα υπνωτικό σύνθημα είναι, εντελώς γελοίο.adidas1926 έγραψε:
Λετε να κοπει το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα που ειναι το πλεον ξεσηκωτικο συνθημα.
Λετε να μην βγαινουν συνθηματα και κυψελη και λαμιες.
Κυρίως, άσχετο με την οποιαδήποτε ροή ενός αγώνα. Και 4-0 να κεδίζει ο ΠΑΟΚ απ το 30' είναι τελείως άσχετο.
Να μη βγαίνουν ναι, είμαστε πίσω στο σκορ ξέρω γω κι ακούμε για τις μπουνιές που έπαιξαν κάποιοι σε ένα μέρος που οι μισοί δεν έχουν πάει. Στα παπάρια μας.
Η Τούμπα ήταν αυτό που ήταν για μερικούς ξεκάθαρους λόγους.
Ο ένας ήταν, πως αυτοί που κάναν τα κουμάντα στην κερκίδα, ήξεραν τι γινόταν στο χορτάρι και έδιναν τον παλμό.
- Ekatnetworkltd
guardian4 έγραψε:
Την τουμπα θα την δειτε οπως παλια απο φεβρουαριο.
Γραψτε τα λογια μου να τα θυμαστε
Re: Απ: Η οργάνωση της θύρας 4
Σε όλα τα πολιτισμενα ποδοσφαιρικα κρατη το ποδόσφαιρο είναι μορφή ψυχαγωγίας. Μόνο σε κάτι μπανανιες τύπου ελλαδισταν αποτελεί χώρο εκτόνωσης του κάθε φουκαρα που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του και ξεσπαει στο γήπεδο.Asimos έγραψε:Τι διαολο; Σινεμα θελει να παει ο αλλος;
f1 καποτε ο φεργκιουσον εκραζε τους φιλαθλους της μαντσεστερ επειδη δεν φωναζανε.μαλιστα τους ελεγε χαρακτηριστικα δεν ηρθατε σε θεατρο σε γηπεδο βρισκεστε,φωναξτε λιγο ρε.......αλλιως κ η καφετερια κ η τι βι μια χαρα ειναι.θα τρελαθουμε τελειως κ τα περι μπανανιας και χαρακτηρισμους αλλου.μην κοιτας σημερα αλλα εχεις ιδεα τι σημαινει ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ?βαλε κανα βιντεακι να δεις κ αν δε σ αρεσει............
αποτελεί χώρο εκτόνωσης του κάθε φουκαρα που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του και ξεσπαει στο γήπεδο.σ ωραιος ρε.στο επιστρεφω μιας κ με προσβαλεις.ολοι εμεις που φωναζουμε ειμαστε φουκαραδες κ τρωμε ξυλο απ τη γυναικα μας?αυτα αλλου!!!!
Συμφωνώ σε όλα όσα λέγονται για την πτώση της κερκίδας μας, αλλά δε συμμερίζομαι τη γενικότερη απαισιοδοξία. Αυτά περία αλλαγής DNA λέγονταν από το 90. Απλά οι συγκυρίες είναι τέτοιες στον ΠΑΟΚ και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης γενικότερα, που δεν επιτρέπουν τη μεγάλη συσπείρωση που είχαμε επί ευρωβουλευτή. Αλλά ρόδα είναι και γυρίζει. Θα έρθει αργά η γρήγορα η στιγμή που η Τούμπα θα ξαναγίνει Τούμπα.