40.Maarten Martens
- efthimis_paok
Re: 40.Maarten Martens
Εγώ να έπαιζα σήμερα στην θέση του κάτι καλύτερο θα έκανα. Νομίζω ότι πρέπει να μας αδειάσει την γωνιά, άμεσα
Κρίμα τέτοιες περγαμηνές.Πολύ φτωχή παρουσία, κλείνει ένα χρόνο και το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι τα γκολ στη ζίμπρου και τη γριά.. Ίσως ευθύς εξαρχής τέτοιος ντελικάτος παίκτης έπρεπε να μείνει στην ολλανδία με τις ανοιχτές άμυνες.
Αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια θα σηκωθείς και θα φύγεις μόνος σου τον Ιανουάριο μαζί με το άλλο παλτό που μας φόρτωσε ο τουρίστας
Εγώ να έπαιζα περισσότερο πάθος θα έβγαζα...και τζάμπα!
Εγώ να έπαιζα περισσότερο πάθος θα έβγαζα...και τζάμπα!
- sourmenetes
- Moderator
Το απολυτο 0.
παιζει να εισαι ο πιο αραληκι που εχει περασει..
Προτιμω να πονανε τα ματια μου με το σαλπι παρα με σενα.να βρεθει μια λυση και συ και ο μαντουρο να φυγετε...
παιζει να εισαι ο πιο αραληκι που εχει περασει..
Προτιμω να πονανε τα ματια μου με το σαλπι παρα με σενα.να βρεθει μια λυση και συ και ο μαντουρο να φυγετε...
Δε νομίζω ότι είναι αραλίκι, ο παίκτης τα δίνει όλα, απλά αυτά είναι πολύ λίγα. Δεν μπορεί το παληκάρι.
- sourmenetes
- Moderator
- Ekatnetworkltd
κριμα απλα κριμα και τον πιστευα
ενας πιο πονηρος τωρα καταλαβαινει γιατι η αλκμααρ ηθελε να διωξει αρον αρον τον παικτη που ηταν αρχηγος(!) της επι τοσα χρονια
ενας πιο πονηρος τωρα καταλαβαινει γιατι η αλκμααρ ηθελε να διωξει αρον αρον τον παικτη που ηταν αρχηγος(!) της επι τοσα χρονια
Alastor έγραψε:κριμα απλα κριμα και τον πιστευα
οτι του κατεβει στο κεφαλι του καθενος
κριμα
-
Να δουμε τωρα ποση αποζημιωση θα ζητησουν αυτος κι ο Μαντουρο για να φυγουν.
Κριμα ρε Μαρτενς κι εγω σε πιστευα, αλλα σε αναλογια χρηματων-αποδοσης ισως εισαι απο τους χειροτερους παικτες που περασαν απο τον ΠΑΟΚ ever.
Κριμα ρε Μαρτενς κι εγω σε πιστευα, αλλα σε αναλογια χρηματων-αποδοσης ισως εισαι απο τους χειροτερους παικτες που περασαν απο τον ΠΑΟΚ ever.
- mitsotakis
Alastor έγραψε:κριμα απλα κριμα και τον πιστευα

- kataramenos5
Δε νομίζω οτι μπορεί μόνο τοσο.Απλά κάπου στράβωσε οταν και σε παιχνίδια ψιλοαδιάφορα επαιζε δεν επαιζε 10'.
Φυσικά ειναι επαγγελματίας και ως τέτοιος επρεπε να σκίζεται ακόμα κι αν ήξερε οτι φεύγει σήμερα.Τα φραγκα τα πήρε.
Φυσικά ειναι επαγγελματίας και ως τέτοιος επρεπε να σκίζεται ακόμα κι αν ήξερε οτι φεύγει σήμερα.Τα φραγκα τα πήρε.
- PAOK_Antarctica
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορεί μόνο τόσο. Απλά ο ΠΑΟΚ δεν του πάει. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν όμως.