40.Maarten Martens
- Μπαρκαρούτσος
Re: 40.Maarten Martens
Κάνω μια πρόβλεψη:
Δανεικός με δυνατότητα αγοράς το Γενάρη...
Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα.
Δανεικός με δυνατότητα αγοράς το Γενάρη...
Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα.
-
Εγώ σε πιστεύω.....αν είχες τα παιχνίδια που έχει ο κοντός ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα
Στη μαύρη λίστα και συ με αυτούς που δε θέλω να ξαναδώ να φορούν τη φανέλα με τον δικέφαλο
Τόσα λεφτά παίρνεις ρε πεθαμένε είναι δυνατόν να πουλάς έτσι την μπάλα και να κρέμας όλη την ομάδα;
Μια φορά να βγάλεις λίγο πάθος ρε πούστη μου, να βάλεις τα πόδια σου στη φωτιά να δείξεις ότι έστω προσπαθείς....
Να γεμίσει η τηλεόραση σου καμμένα pixel
Τόσα λεφτά παίρνεις ρε πεθαμένε είναι δυνατόν να πουλάς έτσι την μπάλα και να κρέμας όλη την ομάδα;
Μια φορά να βγάλεις λίγο πάθος ρε πούστη μου, να βάλεις τα πόδια σου στη φωτιά να δείξεις ότι έστω προσπαθείς....
Να γεμίσει η τηλεόραση σου καμμένα pixel

- sourmenetes
- Moderator
Ειναι πολυ αστειος...
Ποια παιχνιδια του κοντου ρε τσιριγωτη???
Σε χωραφι μπαινει και το βλεπει επι 80 λεπτα.Ξεκουραστος ειναι και δεν καταλαβαινει πως θα τη χασει..
Τι να λεμε..
Ναι ολη η ομαδα ειναι χωμα και δε ζηταω να κανεις το ασπρο μαυρο,ζηταμε να κανεις 1-2 πραγματα,εστω και στο τουρλουμπουκι.
Ποια παιχνιδια του κοντου ρε τσιριγωτη???
Σε χωραφι μπαινει και το βλεπει επι 80 λεπτα.Ξεκουραστος ειναι και δεν καταλαβαινει πως θα τη χασει..
Τι να λεμε..
Ναι ολη η ομαδα ειναι χωμα και δε ζηταω να κανεις το ασπρο μαυρο,ζηταμε να κανεις 1-2 πραγματα,εστω και στο τουρλουμπουκι.
- pisakaipoupoula
ο μισθός του βάσει της προσφοράς του είναι ανέκδοτο εδώ που τα λέμε...ρε συ Χουμπ σκέτη καταστροφή ήσουν, χρυσοπληρωμένες τιτίκες γεμίσαμε
Και πως να τα παρει τοσα παιχνίδια? Ο ενας παίζει κσι τραυματίας και ο άλλος ειναι συνεχεια σε ανάρρωση! Δεν κάνει το παληκάρι! Μόνο για ποδόσφαιρο σάλας!
Ε δεν μπορει να φταίει για σήμερα περισσότερο αυτός. ας του χρεώσουμε όσα του αναλογούν.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ειχες μεγαλη καριερα πριν ερθεις στον ΠΑΟΚ.
Είναι κριμα να την ξεφτιλιζεις με αυτον τον τροπο.
Αν εχεις λιγη αξιοπρεπεια το Γεναρη θα λύσεις μονος σου το συμβολαιο σου.
Είναι κριμα να την ξεφτιλιζεις με αυτον τον τροπο.
Αν εχεις λιγη αξιοπρεπεια το Γεναρη θα λύσεις μονος σου το συμβολαιο σου.
- john4serres
γλιτωνουμε αρκετα λεφτα και φερνεις καλυτερο .georgedoulk2008 έγραψε:το Γεναρη θα λύσεις μονος σου το συμβολαιο σου.
- PAOK_Antarctica
Ο ένας παίζει και τραυματίας γιατί ο προπονητής του τον βάζει να παίξει τραυματίας. Αν έβαζε και τον άλλον θα έπαιζε και ο άλλος.KOSTAS54 έγραψε:Και πως να τα παρει τοσα παιχνίδια? Ο ενας παίζει κσι τραυματίας και ο άλλος ειναι συνεχεια σε ανάρρωση! Δεν κάνει το παληκάρι! Μόνο για ποδόσφαιρο σάλας!
Μάρτενς σε πίστευα αλλά μετά και τη σημερινή χοντρή πατάτα μάλλον τελικά δεν θα προσαρμοστείς ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Είναι πάντως από τους λίγους παίκτες του ΠΑΟΚ που όταν φύγουν μπορούν να βρουν άνετα συμβόλαιο σε ομάδα που θα παίζει Ευρώπη ή σε ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος.
- ΑποστόληςΑ
- billospaok_4
υπερβολικες αντιδρασεις για εναν παικτη με τεραστια καριερα!τα χουμπ μας γεμισες τιτικες κτλ.τα θεωρω τραγικα γιατι κανεις δεν περιμενε οτι παικτες σαν τον μαρτενς και τον μαντουρο δεν θα βγουνε καθολου!παντως συνεχιζω να πιστευω οτι χρονο σωστο δεν πηρε.δεν μπορω να τον κραξω για την χθεσινη αστεια εμφανιση.υπηρχανε πολυ χειροτερα πραγματα στο γηπεδο!χθες φταιει καθαρα η ελλειψη σοβαρου και με την στοιχειωδη ταχυτητα μπακ.ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.ο τζιολης μπορει μονο σαν λιμπερο σε εκτος ματς με ομαδες που παιζεις κλειστα
- navigator11
Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον παίκτη αλλά έχω την εντύπωση πως έχει χαθεί κάθε ελπίδα να προσφέρει.
- john4serres