40.Maarten Martens
- PAOK_Antarctica
Re: 40.Maarten Martens
Αν αύριο πάμε με σκοπό να περιμένουμε τον γαύρο και να παίξουμε με αντεπιθέσεις ο Μάρτενς είναι από τους λίγους που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Δεν θα μου φανεί περίεργο αν ξεκινήσει.
Mpηκε ως επιβραβευση για το προηγουμενο ματς...που εκανε πολλα πραγματα που δεν κανει κανονικα και το εκτιμησε ο αγγελος
προσπαθει πολυκαι φαινεται αλλα δυστυχως τα χαρακτηριστικα του ειναι για ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας οποτε δυσκολα αλλα πρεπει να εκτιμηθει και η προσπαθεια
προσπαθει πολυκαι φαινεται αλλα δυστυχως τα χαρακτηριστικα του ειναι για ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας οποτε δυσκολα αλλα πρεπει να εκτιμηθει και η προσπαθεια
- Μπαρκαρούτσος
Όταν μπήκε, φοβήθηκα, γιατί άλλαξε τον Kace σε σημείο που η μπάλα έκαιγε και θέλαμε τρεξίματα παντού από τους 10 πλην του τερματοφύλακα.. Κι αυτό ο Kace το κάνει καλά, ενώ ο Martens όχι..
Ομολογώ πάντως ότι δεν τον παρατήρησα στο γήπεδο... Έκανε κάτι;;

Εκανε αθορυβη δουλεια...τον πιστευω ακομα...ειμαι διεστραμμενος...RoMaN έγραψε:Όταν μπήκε, φοβήθηκα, γιατί άλλαξε τον Kace σε σημείο που η μπάλα έκαιγε και θέλαμε τρεξίματα παντού από τους 10 πλην του τερματοφύλακα.. Κι αυτό ο Kace το κάνει καλά, ενώ ο Martens όχι..

- sourmenetes
- Moderator
Να γινω εγω πιο διεστραμενος και να πω οτι θα κρινει ματς που θα μας δωσει τον τιτλο; 

Τώρα θα φας το μεγάλο κράξιμο, λες κι εσύ φταις για την ήττα. Είσαι όμως για τα πανηγύρια. Τελείως.
- Ekatnetworkltd
Εγω δεν λεω οτι φταιει μονο αυτος αλλα αν παιρνεις 750.000 και δεν κανεις κοντρολ και σερνεσαι συνεχεια πρεπει να φυγειςrainmaker έγραψε:Τώρα θα φας το μεγάλο κράξιμο, λες κι εσύ φταις για την ήττα. Είσαι όμως για τα πανηγύρια. Τελείως.