40.Maarten Martens
- ΑποστόληςΑ
Re: 40.Maarten Martens
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα σκοράρεις στην Φλωρεντία, θα μας καταπλήξεις και όλοι θα κάνουμε κωλοτούμπες!
- kataramenos5
- falconakis
Ελπίζω επιτέλους να πάρει μπρος...
Είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό έχει περάσει από την ομάδα τα τελευταία χρόνια αλλά όπως λέει και ο ίδιος για το ολλανδικό ποδόσφαιρο...
Μακάρι να μπορέσει να βάλει τα πόδια στην φωτιά και να δείξει λίγο πάθος, γιατί μπάλα ξέρει...
Βάλε μια 3αρα στον Βάζελο να παραμιλάμε όλοι

Είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό έχει περάσει από την ομάδα τα τελευταία χρόνια αλλά όπως λέει και ο ίδιος για το ολλανδικό ποδόσφαιρο...
Μακάρι να μπορέσει να βάλει τα πόδια στην φωτιά και να δείξει λίγο πάθος, γιατί μπάλα ξέρει...
Βάλε μια 3αρα στον Βάζελο να παραμιλάμε όλοι
-
Μπαρκαρούτσος
συμφωνώ
και το φάουλ που έστειλε στα περιστέρια ο Σπουρόπουλος έπρεπε να το κάνει αυτός. Αφού τον βλέπεις ότι προσπαθεί να βρει την αναπνοή του, πάνε και βάρα εσύ το φάουλ.
και το φάουλ που έστειλε στα περιστέρια ο Σπουρόπουλος έπρεπε να το κάνει αυτός. Αφού τον βλέπεις ότι προσπαθεί να βρει την αναπνοή του, πάνε και βάρα εσύ το φάουλ.
- sourmenetes
- Moderator
-
staurostoumpa
- PAOK_Antarctica
Καλά, χθες μπήκε για 10 λεπτά ενώ παιζόταν ένα τουρλουμπούκι που μόνο ποδόσφαιρο δεν το λες.
Εξ'ορισμού δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
Εξ'ορισμού δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
χθες το ματς ηταν κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου για να ξεκινήσεις...................

με ενα βαζελο που σε αφησε 60% κατοχη στο α' ειναι αμαρτια να εχω τον πιο τεχνιτη παιχτη μου εκτος............
με ενα βαζελο που σε αφησε 60% κατοχη στο α' ειναι αμαρτια να εχω τον πιο τεχνιτη παιχτη μου εκτος............
- Black&White
Δε σε άφησε την κατοχή. Την κέρδισες. Με Μάρτενς θα είχες 40%.K_geo έγραψε:χθες το ματς ηταν κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου για να ξεκινήσεις...................![]()
-
Μπαρκαρούτσος