[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/04/56595e047095903d1dd3a57f78e81f76.jpg[/img]
Εσύ είσαι αλλού για αλλού.... μαζεψου θα μου πεις κ τι είμαι....άκου υποτίθεται...... μοντ με δυσκολία κρατήθηκα να μην τον βρίσω...κ δεν θα είχα άδικο...KOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι ενω δεν έχουν έναν καλό λόγο για την, υποτίθεται, ομάδα τους, είναι γεμάτοι θαυμασμό για τον οσφπ και για οτι πετυχαίνει ακόμη και με φάρδος, αλλά και με ανυπαρξια των αντιπάλων του!Azrael έγραψε:σταθηκε καλα ενω επρεπε να εχει τουλαχιστον 6 γκολ παθητικο;απλα η αμυνα της γιουβε ειναι για τα πανηγυριατσιριγώτης έγραψε:Ο γκει στάθηκε καλά.... ας πούμε την αλήθεια.....
Δεν μπορείς να πεις μια κουβέντα και αμέσως σε χαρακτηριζουν....παιδιά αυτό είναι τραγικό....κοίτα που ο Κωστάκης θα μου πει κ τι ομάδα είμαι....πόσο κόμπλεξ πια...KOSTAS54 έγραψε:Azrael έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Ο γκει στάθηκε καλά.... ας πούμε την αλήθεια.....
Κάποιοι ενω δεν έχουν έναν καλό λόγο για την, υποτίθεται, ομάδα τους, είναι γεμάτοι θαυμασμό για τον οσφπ και για οτι πετυχαίνει ακόμη και με φάρδος, αλλά και με ανυπαρξια των αντιπάλων του!
Μην τους θαυμαζεις δεν το αξίζουν το ματς του Σαββάτου δεν μας έγινε μάθημα; είπαμε δεν θαυμαζεις την πορσε του γείτονα που την πήρε με αυτά πού σε έκλεψε από σένατσιριγώτης έγραψε:Δεν μπορείς να πεις μια κουβέντα και αμέσως σε χαρακτηριζουν....παιδιά αυτό είναι τραγικό....κοίτα που ο Κωστάκης θα μου πει κ τι ομάδα είμαι....πόσο κόμπλεξ πια...KOSTAS54 έγραψε:Azrael έγραψε:
ρε μπισοπ χθες αρχισες να βλεπεις μπαλα?DarkBishop έγραψε:Ελπίζω να μη με εντάξετε στην κατηγορία των θαυμαστών του γαύρου, αλλά εμείς με το ζόρι παίζουμε τη φιορεντίνα φέτος. Το να συγκρίνουμε την εμφάνιση του γαύρου και να λέμε ότι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι και είστε και κωλόφαρδοι είναι κουτό κατά τη γνώμη μου. Σκατά παίξανε, μόνο ο Αφελλάι έκανε καμια κίνηση αλλά εμείς δε θα παίζαμε καλύτερα. Απλά ρωτάω, θα φέρναμε εμείς τα αποτελέσματά του αν ήμασταν στη θέση του στον όμιλο;
Ρε αδελφέ Bishop, τι συγκρίσεις πας και κάνεις;DarkBishop έγραψε:Ελπίζω να μη με εντάξετε στην κατηγορία των θαυμαστών του γαύρου, αλλά εμείς με το ζόρι παίζουμε τη φιορεντίνα φέτος. Το να συγκρίνουμε την εμφάνιση του γαύρου και να λέμε ότι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι και είστε και κωλόφαρδοι είναι κουτό κατά τη γνώμη μου. Σκατά παίξανε, μόνο ο Αφελλάι έκανε καμια κίνηση αλλά εμείς δε θα παίζαμε καλύτερα. Απλά ρωτάω, θα φέρναμε εμείς τα αποτελέσματά του αν ήμασταν στη θέση του στον όμιλο;
τσιριγώτης έγραψε:Azrael, ναι είναι για τα πανηγύρια,αλλά έτσι παραλίγο να πάρουν αποτέλεσμα... ποιος τους άκουγε μετά.... φίλε δεν ξέρω που μένεις,αλλά εδώ κάτω που είναι γαυρονησι κ όπως όλοι στα νησιά,γνωριζόμαστε , θα μου τα είχαν πρήξει