Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Φτου σου... :)

[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/04/56595e047095903d1dd3a57f78e81f76.jpg[/img]
τσιριγώτης

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

KOSTAS54 έγραψε:
Azrael έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Ο γκει στάθηκε καλά.... ας πούμε την αλήθεια.....
σταθηκε καλα ενω επρεπε να εχει τουλαχιστον 6 γκολ παθητικο;απλα η αμυνα της γιουβε ειναι για τα πανηγυρια
Κάποιοι ενω δεν έχουν έναν καλό λόγο για την, υποτίθεται, ομάδα τους, είναι γεμάτοι θαυμασμό για τον οσφπ και για οτι πετυχαίνει ακόμη και με φάρδος, αλλά και με ανυπαρξια των αντιπάλων του!
Εσύ είσαι αλλού για αλλού.... μαζεψου θα μου πεις κ τι είμαι....άκου υποτίθεται...... μοντ με δυσκολία κρατήθηκα να μην τον βρίσω...κ δεν θα είχα άδικο...
τσιριγώτης

Azrael, ναι είναι για τα πανηγύρια,αλλά έτσι παραλίγο να πάρουν αποτέλεσμα... ποιος τους άκουγε μετά.... φίλε δεν ξέρω που μένεις,αλλά εδώ κάτω που είναι γαυρονησι κ όπως όλοι στα νησιά,γνωριζόμαστε , θα μου τα είχαν πρήξει
τσιριγώτης

KOSTAS54 έγραψε:
Azrael έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Ο γκει στάθηκε καλά.... ας πούμε την αλήθεια.....

Κάποιοι ενω δεν έχουν έναν καλό λόγο για την, υποτίθεται, ομάδα τους, είναι γεμάτοι θαυμασμό για τον οσφπ και για οτι πετυχαίνει ακόμη και με φάρδος, αλλά και με ανυπαρξια των αντιπάλων του!
Δεν μπορείς να πεις μια κουβέντα και αμέσως σε χαρακτηριζουν....παιδιά αυτό είναι τραγικό....κοίτα που ο Κωστάκης θα μου πει κ τι ομάδα είμαι....πόσο κόμπλεξ πια...
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Ελπίζω να μη με εντάξετε στην κατηγορία των θαυμαστών του γαύρου, αλλά εμείς με το ζόρι παίζουμε τη φιορεντίνα φέτος. Το να συγκρίνουμε την εμφάνιση του γαύρου και να λέμε ότι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι και είστε και κωλόφαρδοι είναι κουτό κατά τη γνώμη μου. Σκατά παίξανε, μόνο ο Αφελλάι έκανε καμια κίνηση αλλά εμείς δε θα παίζαμε καλύτερα. Απλά ρωτάω, θα φέρναμε εμείς τα αποτελέσματά του αν ήμασταν στη θέση του στον όμιλο;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

είδα μόνο 1ο ημιχρόνιο, μετά κοιμήθηκα και δυστυχώς έχασα το γλέντι. Στο 1ο μέρος πάντως ο γκέι στάθηκε, με την έννοια ότι δεν διασύρθηκε, οπότε δεν θα την έπεφτα τόσο βαθιά στον Τσιριγώτη για το σχόλιό του αλλά από την άλλη ρε νησιοτόπουλο, περίμενες και εύσημα όταν μέσα στην καλή χαρά που όλοι χλευάζουμε τον σιχαμένο πετάγεσαι και λες έτσι ξερά "στάθηκε καλά";; κάπου το πάρτι παγώνει, έστω και στιγμιαία, με τέτοιες κρυάδες :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
Azrael έγραψε:
Δεν μπορείς να πεις μια κουβέντα και αμέσως σε χαρακτηριζουν....παιδιά αυτό είναι τραγικό....κοίτα που ο Κωστάκης θα μου πει κ τι ομάδα είμαι....πόσο κόμπλεξ πια...
Μην τους θαυμαζεις δεν το αξίζουν το ματς του Σαββάτου δεν μας έγινε μάθημα; είπαμε δεν θαυμαζεις την πορσε του γείτονα που την πήρε με αυτά πού σε έκλεψε από σένα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μεγάλο, πολύ μεγάλο επικοινωνιακό όπλο το Champions League.
Τα σκατά του Σαββάτου, γίνονται χρυσάφι της Τρίτης.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όταν το Σάββατο οι γαύροι δεν χρειάζεται να κάνουν ούτε ένα σπριντ,ούτε να ανεβάσουν τον ρυθμό τους έστω στο 80%,εφόσον όλες οι επιθέσεις του αντιπάλου κόβονται με off side,όταν ο αντίπαλος παίζει με 10 και ο γαύρος το μόνο που κάνει είναι να βαράει φάουλ μέχρι το 95 μπας και κερδίσει,ε τότε είναι λογικό να μπορεί να τα δώσει όλα την Τρίτη.Ούτως ή άλλως την Κυριακή αν δεν μπορεί να κερδίσει τον Πανθρακικό,όλο και κάτι θα γίνει για να κερδίσει.

Στο μεταξύ ο Σπάθας παίρνει 8 από τον παρατηρητή διαιτησίας και δεν ασχολείται κανείς.

Εμετικά πρωτοσέλιδα για άλλη μια φορά.Τα αίσχη του Σαββάτου ξεχάστηκαν και τώρα έγιναν όλοι ξανά περήφανοι για αυτό το έκτρωμα και την ντροπή όλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Ρε δεν τρώτε σκατά λέω γω δούλοι και μαριονέτες του χοντρού;Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.

Υ.Γ: Ρε συ Γιουβέντους,πήγες και μου πήρες τον αποτυχημένο τον Αλέγκρι για προπονητή και μου έχει μέσα κάτι Ασαμόα και κάτι Μοράτα,ενώ αφήνεις τον παικταρά τον Γιορέντε στον πάγκο που με το που μπήκε σου ανεβάζει την απόδοση 200%;Έλεος..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

DarkBishop έγραψε:Ελπίζω να μη με εντάξετε στην κατηγορία των θαυμαστών του γαύρου, αλλά εμείς με το ζόρι παίζουμε τη φιορεντίνα φέτος. Το να συγκρίνουμε την εμφάνιση του γαύρου και να λέμε ότι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι και είστε και κωλόφαρδοι είναι κουτό κατά τη γνώμη μου. Σκατά παίξανε, μόνο ο Αφελλάι έκανε καμια κίνηση αλλά εμείς δε θα παίζαμε καλύτερα. Απλά ρωτάω, θα φέρναμε εμείς τα αποτελέσματά του αν ήμασταν στη θέση του στον όμιλο;
ρε μπισοπ χθες αρχισες να βλεπεις μπαλα?
εχουμε πολλακις φερει καλυτερα αποτελεσματα με καλυτερες ομαδες σε νοκ αουτ παιχνιδια οντας καλυτεροι σε αποδοση απο τους αντιπαλους μας τη στιγμη που ο γαυρος στο τσουλου εκανε τσιμπουκια απο πρωτοεμφανιζομενες ομαδες στο τσουλου.για πολλα χρονια αυτο.
ο γαυρος φετος εφερε δυο σπουδαια αποτελεσματα με εμφανισεις χειροτερες απο τους αντιπαλους του.τα εκλεψε.εκτος και αν το λες μενοντας μονο στο αποτελεσμα.το οτι ειναι ανυπαρκτοι και κωλοφαρδοι το αποδεικνυει η αποδοση τους στο πρωταθλημα.
για εμενα τετοιο χαλι που ειναι ο γαυρος φετος μακαρι να περασει και στην επομενη φαση.ουτε με δυο σπαθες σε καθε παιχνιδι δεν θα κερδιζει στο πρωταθλημα.
και δεν το λεω γενικα.ειδικα για φετος το λεω.ειναι ο χειροτερος γαυρος που εχουμε δει εδω και πολλα χρονια.
οσο για εμας φιλε θυμησου πως ξεκινησαμε τη χρονια.καταβαραθρωνοντας το μπατζετ και πιστευοντας οτι ατρομητος και αστερας μας εχουν για πρωινο.αρκετοι ελεγαν μακαρι να βγουμε ουεφα.αν πεφτεις στην παγιδα να συγκρινεις γαυρο με ΠΑΟΚ ειναι γιατι ξεπερασαμε κατα πολυ τις χαμηλες προσδοκιες που ειχαμε οταν ξεκινουσε το πρωταθλημα.αντιθετα ο γαυρος ως διορισμενο ακλονητο φαβορι τρωει μπατσες ακομα και με διαιτησιες σπαθα.
το οτι εφερε δυο σημαντικα αποτελεσματα στο τσουλου με την καμια δεν αποδεικνυει οτι ο γαυρος παιζει μπαλα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ποσο ηρθε χθες η Γιουβε ρε παιδια;
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

DarkBishop έγραψε:Ελπίζω να μη με εντάξετε στην κατηγορία των θαυμαστών του γαύρου, αλλά εμείς με το ζόρι παίζουμε τη φιορεντίνα φέτος. Το να συγκρίνουμε την εμφάνιση του γαύρου και να λέμε ότι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι και είστε και κωλόφαρδοι είναι κουτό κατά τη γνώμη μου. Σκατά παίξανε, μόνο ο Αφελλάι έκανε καμια κίνηση αλλά εμείς δε θα παίζαμε καλύτερα. Απλά ρωτάω, θα φέρναμε εμείς τα αποτελέσματά του αν ήμασταν στη θέση του στον όμιλο;
Ρε αδελφέ Bishop, τι συγκρίσεις πας και κάνεις;
Πήρες επι 20 χρόνια χρήματα απο το τσου-λου, είχες το αβαντάρισμα που έχει τόσα χρόνια ο γκαίυ και κάνεις τέτοιες συγκρίσεις;
:cry:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

3-2 κερδισε η γιουβε με ανατροπη
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

τσιριγώτης έγραψε:Azrael, ναι είναι για τα πανηγύρια,αλλά έτσι παραλίγο να πάρουν αποτέλεσμα... ποιος τους άκουγε μετά.... φίλε δεν ξέρω που μένεις,αλλά εδώ κάτω που είναι γαυρονησι κ όπως όλοι στα νησιά,γνωριζόμαστε , θα μου τα είχαν πρήξει

ναι αλλο το να παρει απο τυχη αποτελεσμα και αλλο να λες οτι σταθηκε καλα ομως!
τσιριγώτης

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δεν μπορείς να πεις μια κουβέντα και αμέσως σε χαρακτηριζουν....παιδιά αυτό είναι τραγικό....κοίτα που ο Κωστάκης θα μου πει κ τι ομάδα είμαι....πόσο κόμπλεξ πια...[/quote]
Μην τους θαυμαζεις δεν το αξίζουν το ματς του Σαββάτου δεν μας έγινε μάθημα; είπαμε δεν θαυμαζεις την πορσε του γείτονα που την πήρε με αυτά πού σε έκλεψε από σένα[/quote]
Εννοείται ότι δεν τους θαυμάζω, άλλωστε δεν είπα κάτι τέτοιο. .....τους σιχαίνομαι όπως όλοι, απλά έκανα μια παρατήρηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”