Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ. 0-2, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
- Josey Wales
Re: Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ. 0-2, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Πάω σήμερα να δω το ματς εκεί που πάω εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθεται δίπλα μου ένας πιτσιρικάς γύρω στο 20'. Μπαίνει το 1-0, πετάγεται ό άλλος και λέει ''ο αχώνευτος το έβαλε πάλι''. Γιατί αχώνευτος του λέω, είναι πολύ προκλητικός μου λέει. Ε βέβαια όποιος σας γαμάει είναι προκλητικός του λέω. Το γυρνάει μετά στα 40 πρωταθλήματα και εκεί έβαλα τα γέλια. Στο τέλος του ημιχρόνου φεύγει και μου λέει ήταν προκλητικό αυτό που του είπα, του απαντάω γράψε λάθος, τέλειωσε η ιστορία. Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους. Αλλά μετά τα χτεσινά, αντί να κρυφτούν στο καβούκι τους που τους φτύνει το πανελλήνιο, θέλουν να βγουν και από πάνω. Απίστευτη ξεφτίλα και κυρίως τεράστιος εκνευρισμός από το -5.
-
τσιριγώτης
Ρε συ, δεν είναι αρρώστια,αλλά απορία....πραγματικά τι του βρίσκει δε μπορώ να καταλάβωOdi έγραψε:Ρε τσιργιώτη ήμαρτον με τον Σαλπιγγίδη..Είδες όλο αυτό το ματς και κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Σαλπιγγίδη;Τι αρρώστια είναι αυτή;
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Για αυτο δε θελω να πηγαινω σε καφε...Josey Wales έγραψε:Πάω σήμερα να δω το ματς εκεί που πάω εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθεται δίπλα μου ένας πιτσιρικάς γύρω στο 20'. Μπαίνει το 1-0, πετάγεται ό άλλος και λέει ''ο αχώνευτος το έβαλε πάλι''. Γιατί αχώνευτος του λέω, είναι πολύ προκλητικός μου λέει. Ε βέβαια όποιος σας γαμάει είναι προκλητικός του λέω. Το γυρνάει μετά στα 40 πρωταθλήματα και εκεί έβαλα τα γέλια. Στο τέλος του ημιχρόνου φεύγει και μου λέει ήταν προκλητικό αυτό που του είπα, του απαντάω γράψε λάθος, τέλειωσε η ιστορία. Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους. Αλλά μετά τα χτεσινά, αντί να κρυφτούν στο καβούκι τους που τους φτύνει το πανελλήνιο, θέλουν να βγουν και από πάνω. Απίστευτη ξεφτίλα και κυρίως τεράστιος εκνευρισμός από το -5.
Δεν τους αντεχω..
Τρέξιμο,μαχητικότητα,καλύψεις..Ξέρω δεν περιμένουμε αυτά από το εξτρέμ μας,αλλά δεν έχουμε άλλον να κάνει έστω αυτά.
- Μπαρκαρούτσος
Ελάτε εδώ πάνω ρε... Τουλάχιστον θα ακούτε να κράζουν τους ποδοσφαιριστές μας!sourmenetes έγραψε:Για αυτο δε θελω να πηγαινω σε καφε...Josey Wales έγραψε:Πάω σήμερα να δω το ματς εκεί που πάω εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθεται δίπλα μου ένας πιτσιρικάς γύρω στο 20'. Μπαίνει το 1-0, πετάγεται ό άλλος και λέει ''ο αχώνευτος το έβαλε πάλι''. Γιατί αχώνευτος του λέω, είναι πολύ προκλητικός μου λέει. Ε βέβαια όποιος σας γαμάει είναι προκλητικός του λέω. Το γυρνάει μετά στα 40 πρωταθλήματα και εκεί έβαλα τα γέλια. Στο τέλος του ημιχρόνου φεύγει και μου λέει ήταν προκλητικό αυτό που του είπα, του απαντάω γράψε λάθος, τέλειωσε η ιστορία. Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους. Αλλά μετά τα χτεσινά, αντί να κρυφτούν στο καβούκι τους που τους φτύνει το πανελλήνιο, θέλουν να βγουν και από πάνω. Απίστευτη ξεφτίλα και κυρίως τεράστιος εκνευρισμός από το -5.
Δεν τους αντεχω..
-
τσιριγώτης
Όχι φίλε μου,δεν είναι αρκετό.... Εγώ θέλω από το εξτρεμ να φτιάχνει κ καμιά φάση....αυτός τις χαλάει όλες....
Ποιος να παίξει σε αυτή την θέση;Ο Πόζογλου ή ο Μάρτενς;
-
elvetos giatros
παίκτης που πέρα από καλύτερος επιθετικά να μαρκάρει κιόλας και να παίζει με περίσσιο πάθος....αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, Σαββίδη κανόνισεOdi έγραψε:Ποιος να παίξει σε αυτή την θέση;Ο Πόζογλου ή ο Μάρτενς;
Josey Wales έγραψε: Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους.
ετσι ακριβως και γω εχω παψει να μιλαω για ποδοσφαιρικα θεματα με γαυρους,Για μενα υπαρχουν 3 κατηγοριες απο αυτους
1) οι υποκριτες
οι και καλα δε θελουμε να μας βοηθαει η διαιτησια,δε τα χρειαζεται ο ολυμπιακος αυτα,αλλα την επομενη βδομαδα παλι θρυλαρα ολε κλπ κλπ λες και δε συμβαινει τιποτα.Αυτοι που το παιζουν και καλα αντικειμενικοι και υπερανω οπαδισμου,αλλα κατα βαθος το μονο που θελουν ειναι να νιωθουν ανωτεροι απο οπαδους αλλης ομαδος παση θυσια(εξου και το οτι παραμενουν να υποστηριζουν αυτη τη σιχαμενη ομαδα),Αυτοι ειναι οι πλειοψηφια πιστευω
2)οι ηλιθιοι
αυτοι που πιστευουν καθε μαλακια που δηλωνει ο θεοδωριδης η τους πλασαρουν οι γαυροφυλλαδες(πχ το οτι αδικηθηκε ο γαυρος στην τριπολη η οτι σφαξαν τον εργοτελη στο ματς του ΠΑΟΚ).Και αυτοι ειναι επισης μπολικοι
3)οι πραγματικοι φιλαθλοι του ολυμπιακου
οι οποιοι φυσικα εχουν παρατησει τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο εδω και χρονια γιατι τον εχουν σιχαθει,Ειναι εξαιρετικα σπανιο ειδος και προσωπικα γνωριζω 2-3 τετοιους μοναχα
οπως βλεπετε δεν υπαρχει νοημα να κανεις κουβεντα με τις πρωτες 2 κατηγοριες και αν βρεις καποιους απτην 3 κατηγορια να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο
Είδα πολύ αποσπασματικα το ματς αλλά από ότι κατάλαβα κάναμε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα που λέει ότι κάνει πρωταθλητισμο. Δεν παίξαμε καλά αλλά κάναμε την... Επαγγελματία νίκη. Ήτη, 2-0....
Έτσι πρέπει. Φασουλι φασουλι γεμίζει το σακούλι....
Συνεχίζουμε. Ακόμα νοεμβριος είναι....
Όσο για την καλύτερη ώρα, δεν μιλάω με επιστήμονικη ειδικότητα, αλλά νομίζω είναι η ώρες που ο οργανισμός συνηθίζει από την προπόνηση....μ
Έτσι πρέπει. Φασουλι φασουλι γεμίζει το σακούλι....
Συνεχίζουμε. Ακόμα νοεμβριος είναι....
Όσο για την καλύτερη ώρα, δεν μιλάω με επιστήμονικη ειδικότητα, αλλά νομίζω είναι η ώρες που ο οργανισμός συνηθίζει από την προπόνηση....μ
Θα θελα μια φορά να κλειδώσουμε ενα τοπικ αγώνα πολύ νωρίς, μετά από μια νίκη σπουδαία όπως η σημερινή, μόνο και μόνο για να συμβαδίσουμε με τη νοοτροπία της ομάδος, που δείχνει πως δουλεύει και το μόνο που σκέφτονται όλοι στον ΠΑΟΚ φέτος είναι το ΕΠΟΜΕΝΟ παιχνίδι, που πάντα θα είναι το δυσκολότερο... 
όχι δεν γουστάρω να παλεύω με τον γαυρο μέχρι τελευταία αγωνιστική. Θέλω να το χω ξεκαθαρισμένο απ'τον Φλεβάρη!paok4rizwmata έγραψε:Μπορω να παλευω με το γαυρο μεχρι τελευταια αγωνιστικη?γ@μηστε και κυπελα και ευτωπες. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΑ
-
Dimg4
σε χαλαει η αληθεια?τσιριγώτης έγραψε:Χαρά,ε;Dimg4 έγραψε:hasio_john έγραψε:Είσαι 5+ από τον γαύρο, ρίχνεις γκολ με το τσουβάλι σε κάθε ματς, σε φοβάται η παράγκα και προσπαθεί με κοράκια να σε ρίξει χωρίς επιτυχία, έχεις δώσει χαρά σε ΌΛΟΥΣ τους ΠΑΟΚτσήδες του πλανήτη, παίζεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ωραία μπαλίτσα και οι Κυριακές μας έχουν νόημα .... και συ ασχολείσαι με τον Σάλπι, γιατί ΠΑΟΚ είσαι!!!![]()