Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ. 0-2, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
2%
ΒΙΤΟΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
4
3%
ΡΑΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
2
2%
ΚΑΤΣΕ
2
2%
ΤΖΙΟΛΗΣ
31
26%
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
3
2%
ΓΚΟΛΑΣΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΛΠΙ
4
3%
ΜΑΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΛΑΟΥΣ
73
60%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 121

Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Re: Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ. 0-2, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Josey Wales »

Πάω σήμερα να δω το ματς εκεί που πάω εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθεται δίπλα μου ένας πιτσιρικάς γύρω στο 20'. Μπαίνει το 1-0, πετάγεται ό άλλος και λέει ''ο αχώνευτος το έβαλε πάλι''. Γιατί αχώνευτος του λέω, είναι πολύ προκλητικός μου λέει. Ε βέβαια όποιος σας γαμάει είναι προκλητικός του λέω. Το γυρνάει μετά στα 40 πρωταθλήματα και εκεί έβαλα τα γέλια. Στο τέλος του ημιχρόνου φεύγει και μου λέει ήταν προκλητικό αυτό που του είπα, του απαντάω γράψε λάθος, τέλειωσε η ιστορία. Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους. Αλλά μετά τα χτεσινά, αντί να κρυφτούν στο καβούκι τους που τους φτύνει το πανελλήνιο, θέλουν να βγουν και από πάνω. Απίστευτη ξεφτίλα και κυρίως τεράστιος εκνευρισμός από το -5.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Odi έγραψε:Ρε τσιργιώτη ήμαρτον με τον Σαλπιγγίδη..Είδες όλο αυτό το ματς και κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Σαλπιγγίδη;Τι αρρώστια είναι αυτή;
Ρε συ, δεν είναι αρρώστια,αλλά απορία....πραγματικά τι του βρίσκει δε μπορώ να καταλάβω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι καλο παιδι... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Josey Wales έγραψε:Πάω σήμερα να δω το ματς εκεί που πάω εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθεται δίπλα μου ένας πιτσιρικάς γύρω στο 20'. Μπαίνει το 1-0, πετάγεται ό άλλος και λέει ''ο αχώνευτος το έβαλε πάλι''. Γιατί αχώνευτος του λέω, είναι πολύ προκλητικός μου λέει. Ε βέβαια όποιος σας γαμάει είναι προκλητικός του λέω. Το γυρνάει μετά στα 40 πρωταθλήματα και εκεί έβαλα τα γέλια. Στο τέλος του ημιχρόνου φεύγει και μου λέει ήταν προκλητικό αυτό που του είπα, του απαντάω γράψε λάθος, τέλειωσε η ιστορία. Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους. Αλλά μετά τα χτεσινά, αντί να κρυφτούν στο καβούκι τους που τους φτύνει το πανελλήνιο, θέλουν να βγουν και από πάνω. Απίστευτη ξεφτίλα και κυρίως τεράστιος εκνευρισμός από το -5.
Για αυτο δε θελω να πηγαινω σε καφε...
Δεν τους αντεχω..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τρέξιμο,μαχητικότητα,καλύψεις..Ξέρω δεν περιμένουμε αυτά από το εξτρέμ μας,αλλά δεν έχουμε άλλον να κάνει έστω αυτά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:
Josey Wales έγραψε:Πάω σήμερα να δω το ματς εκεί που πάω εδώ και είκοσι χρόνια. Κάθεται δίπλα μου ένας πιτσιρικάς γύρω στο 20'. Μπαίνει το 1-0, πετάγεται ό άλλος και λέει ''ο αχώνευτος το έβαλε πάλι''. Γιατί αχώνευτος του λέω, είναι πολύ προκλητικός μου λέει. Ε βέβαια όποιος σας γαμάει είναι προκλητικός του λέω. Το γυρνάει μετά στα 40 πρωταθλήματα και εκεί έβαλα τα γέλια. Στο τέλος του ημιχρόνου φεύγει και μου λέει ήταν προκλητικό αυτό που του είπα, του απαντάω γράψε λάθος, τέλειωσε η ιστορία. Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους. Αλλά μετά τα χτεσινά, αντί να κρυφτούν στο καβούκι τους που τους φτύνει το πανελλήνιο, θέλουν να βγουν και από πάνω. Απίστευτη ξεφτίλα και κυρίως τεράστιος εκνευρισμός από το -5.
Για αυτο δε θελω να πηγαινω σε καφε...
Δεν τους αντεχω..
Ελάτε εδώ πάνω ρε... Τουλάχιστον θα ακούτε να κράζουν τους ποδοσφαιριστές μας! :mrgreen: :twisted:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Όχι φίλε μου,δεν είναι αρκετό.... Εγώ θέλω από το εξτρεμ να φτιάχνει κ καμιά φάση....αυτός τις χαλάει όλες....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποιος να παίξει σε αυτή την θέση;Ο Πόζογλου ή ο Μάρτενς;
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Odi έγραψε:Ποιος να παίξει σε αυτή την θέση;Ο Πόζογλου ή ο Μάρτενς;
παίκτης που πέρα από καλύτερος επιθετικά να μαρκάρει κιόλας και να παίζει με περίσσιο πάθος....αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, Σαββίδη κανόνισε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

@josey wales

Μεταφέρθηκε εδώ: http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... start=4140
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Josey Wales έγραψε: Πραγματικά ήταν λάθος μου. Εδώ και δέκα χρόνια έχω κόψει κάθε κουβέντα για μπάλα με γαύρους.

ετσι ακριβως και γω εχω παψει να μιλαω για ποδοσφαιρικα θεματα με γαυρους,Για μενα υπαρχουν 3 κατηγοριες απο αυτους

1) οι υποκριτες
οι και καλα δε θελουμε να μας βοηθαει η διαιτησια,δε τα χρειαζεται ο ολυμπιακος αυτα,αλλα την επομενη βδομαδα παλι θρυλαρα ολε κλπ κλπ λες και δε συμβαινει τιποτα.Αυτοι που το παιζουν και καλα αντικειμενικοι και υπερανω οπαδισμου,αλλα κατα βαθος το μονο που θελουν ειναι να νιωθουν ανωτεροι απο οπαδους αλλης ομαδος παση θυσια(εξου και το οτι παραμενουν να υποστηριζουν αυτη τη σιχαμενη ομαδα),Αυτοι ειναι οι πλειοψηφια πιστευω

2)οι ηλιθιοι
αυτοι που πιστευουν καθε μαλακια που δηλωνει ο θεοδωριδης η τους πλασαρουν οι γαυροφυλλαδες(πχ το οτι αδικηθηκε ο γαυρος στην τριπολη η οτι σφαξαν τον εργοτελη στο ματς του ΠΑΟΚ).Και αυτοι ειναι επισης μπολικοι

3)οι πραγματικοι φιλαθλοι του ολυμπιακου
οι οποιοι φυσικα εχουν παρατησει τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο εδω και χρονια γιατι τον εχουν σιχαθει,Ειναι εξαιρετικα σπανιο ειδος και προσωπικα γνωριζω 2-3 τετοιους μοναχα

οπως βλεπετε δεν υπαρχει νοημα να κανεις κουβεντα με τις πρωτες 2 κατηγοριες και αν βρεις καποιους απτην 3 κατηγορια να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Είδα πολύ αποσπασματικα το ματς αλλά από ότι κατάλαβα κάναμε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα που λέει ότι κάνει πρωταθλητισμο. Δεν παίξαμε καλά αλλά κάναμε την... Επαγγελματία νίκη. Ήτη, 2-0....

Έτσι πρέπει. Φασουλι φασουλι γεμίζει το σακούλι.... :opaokara:

Συνεχίζουμε. Ακόμα νοεμβριος είναι.... :mrgreen:

Όσο για την καλύτερη ώρα, δεν μιλάω με επιστήμονικη ειδικότητα, αλλά νομίζω είναι η ώρες που ο οργανισμός συνηθίζει από την προπόνηση....μ :?
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Θα θελα μια φορά να κλειδώσουμε ενα τοπικ αγώνα πολύ νωρίς, μετά από μια νίκη σπουδαία όπως η σημερινή, μόνο και μόνο για να συμβαδίσουμε με τη νοοτροπία της ομάδος, που δείχνει πως δουλεύει και το μόνο που σκέφτονται όλοι στον ΠΑΟΚ φέτος είναι το ΕΠΟΜΕΝΟ παιχνίδι, που πάντα θα είναι το δυσκολότερο... :?:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

paok4rizwmata έγραψε:Μπορω να παλευω με το γαυρο μεχρι τελευταια αγωνιστικη?γ@μηστε και κυπελα και ευτωπες. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΑ
όχι δεν γουστάρω να παλεύω με τον γαυρο μέχρι τελευταία αγωνιστική. Θέλω να το χω ξεκαθαρισμένο απ'τον Φλεβάρη! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

τσιριγώτης έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Είσαι 5+ από τον γαύρο, ρίχνεις γκολ με το τσουβάλι σε κάθε ματς, σε φοβάται η παράγκα και προσπαθεί με κοράκια να σε ρίξει χωρίς επιτυχία, έχεις δώσει χαρά σε ΌΛΟΥΣ τους ΠΑΟΚτσήδες του πλανήτη, παίζεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ωραία μπαλίτσα και οι Κυριακές μας έχουν νόημα .... και συ ασχολείσαι με τον Σάλπι, γιατί ΠΑΟΚ είσαι!!! :lol: :|
:lol:
Χαρά,ε;
σε χαλαει η αληθεια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”