Ε καλά, μέχρι τώρα δικαιολογείται απόλυτα, απλά σήμερα δεν...nico4 έγραψε:Παντός δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζει ο Τσανδαρης βασικός και όχι ο Μαρτενς ή ο Γκολασα
Ιβάν, ρώτα μετά το ματς, αυτό το μαύρο που παίζει δεξιά τον πουλάνε;

Ε καλά, μέχρι τώρα δικαιολογείται απόλυτα, απλά σήμερα δεν...nico4 έγραψε:Παντός δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζει ο Τσανδαρης βασικός και όχι ο Μαρτενς ή ο Γκολασα
Αυτήν την μία,ποτέ περιμένει;RoMaN έγραψε:Τα μάτια μας..εντάξει, δεν πονάνε ακριβώς, έχουμε δει και χειρότερα.. Ένα τσουξιματάκι το 'χουμε...
Άλλη μία έχει..τσιριγώτης έγραψε:Καμιά αλλαγή,άγγελε
Αυτόν ξεχώρισα και εγώ. Ούτε την πορτοκαλάδα του γαύρου να του δώσανε.black death έγραψε:Ε καλά, μέχρι τώρα δικαιολογείται απόλυτα, απλά σήμερα δεν...nico4 έγραψε:Παντός δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζει ο Τσανδαρης βασικός και όχι ο Μαρτενς ή ο Γκολασα
Ο Κουαδράδο είναι ρε συ. Αυτός που μας έκανε γιογιο στο μουντιάλ, αυτός που τον ήθελε η μισή Ευρώπη αλλά με κάποιο τρόπο τον κρατήσανε...VictorAK47 έγραψε:Αυτόν ξεχώρισα και εγώ. Ούτε την πορτοκαλάδα του γαύρου να του δώσανε.black death έγραψε:Ε καλά, μέχρι τώρα δικαιολογείται απόλυτα, απλά σήμερα δεν...nico4 έγραψε:Παντός δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζει ο Τσανδαρης βασικός και όχι ο Μαρτενς ή ο Γκολασα
'Ελα ρε φίλε!nico4 έγραψε:Παντός δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζει ο Τσανδαρης βασικός και όχι ο Μαρτενς ή ο Γκολασα
Ολα , όπως έχω δει και τις ομάδες του Μπάγεβιτς του Σάντος και του Μπόλονι.black death έγραψε:Ότι να ΄ναι... Έχεις δει άλλο παιχνίδι φέτος;