Γαμω την ανωνυμια μου μεσα,γαμω!
ΥΓ.giapas,παλικαρι μου,καλα που εισαι συ εδω μεσα και ηρεμεις τα πραγματα πολλες φορες!!
Sera4 έγραψε:giapa και καταραμενε αλλο πραγμα γινεται και αλλο καταλαβαινετε νομιζω...αλλο πραγμα η συζητηση στα περι ΠΑΟΚ και αλλο οι σποντες επι προσωπικου...
εγω ειπα και το ξαναλεω σε οποιαδηποτε συζητηση επι ΠΑΟΚ ειτε εχει να κανει με τον αα,τον τζιολη το μογλη και δεν ξερω εγω τι αλλο ειμαι 100% ανοιχτος να κανω διαλογο και να συζητησω και να αναλυσω τις αποψεις μου και να μου αναλυσει ο οποιοσδηποτε τη δικια του...πχ εγω θεωρω ντροπη για τον ΠΑΟΚ του 2014 και του επενδυτη σαββιδη να εχει προπονητη τον αα και αλλος το θεωρει ενδοξες μερες και αλλος δεν του πολυκαιγεται καρφι...δεν εχω προβλημα σε αυτο...αλλα το να μου πετανε προσωπικα υπονοουμενα χωρις μετα να ζητανε και μια συγνωμη (συγνωμη αν κανω λαθος αλλα δεν ειδα κατι τετοιο) δεν το δεχομαι...να διαχωριζουμε τα του ΠΑΟΚ απο τα προσωπικα... :ugeek:
καταρχην η ατακα του πηρε το πορτοφολη ή το διπλωμα ή οτιδηποτε αλλο ειναι πολυ συνηθισμενη στο χωρο του ποδοσφαιρου για τους προπονητες,αυτη ηταν η πρωτη διευκρινηση.sic-4 έγραψε:συμφωνω με τον giapa...
η ατακα για πορτοφολια και ευαγγελια ειναι χειροτερη ειρωνια απο το "που χαθηκες". Και θεωρω οτι το που χαθηκες δεν ηταν επι προσωπικου. Ειρωνευεται τη συγκεκριμενη ειρωνικη σταση. Για την οποια δεν διεκρινα να ζητας καμια συγγνωμη Sera, αλλα περιμενεις τη συγγνωμη του αλλου.
Desperando.. προχθες μου την ειπες γιατι εγραψα για καποιον "να μην λεμε την εξυπναδα μας". Και ειχες και δικιο οπως αναγνωρισα και ζητησα και συγγνωμη για τη φραση μου. Το σκεπτικο σου που μου την ειπες ηταν οτι επειδη ειμαι νεο μελος να προσεχω σε ποιον λεω αυτα που λεω. Λαθος σκεπτικο. Ηταν λαθος η φραση μου ειτε ειμαι νεος ειτε παλιος και ασχετως σε ποιον την απευθυνα.
Ειπες αυτο που ειπες για τον Odi.. Εσενα σε παιρνει επειδη εισαι "παλιος"? Το να ανακαλεσεις, δεν σημαινει να πεις ψεματα οτι ανακαλεις. Σημαινει να προσπαθησεις να καταλαβεις οτι ειχες αδικο.. εσυ ομως... "ξερεις οτι εχεις δικιο"
1. Με τον Karelia θα διαφωνούμε πολύ, ή θα συμφωνούμε πολύ.Karelias έγραψε:Σαν mod είσαι λάθος εδώ.Odi έγραψε:Τί λέει Sera,πού ήσουν χαμένος τόσες μέρες;Sera4 έγραψε:σε πηρε πορτοφολια ταυτοτητες και ευαγγελια το γαλλακι σημερα...
Ειδικά εφόσον συμφωνείς επί της ουσίας του ποστ του όπως δήλωσες.
Διαφωνώ για Άγγελο, κατέβασε την καλύτερη 11αδα του, αυτή που πάει τρένο. Τι άλλο να έκανε δηλαδή;
desperando έγραψε:τωρα αν εσυ καταλαβες οτι πιστευω οτι εμενα με παιρνει να την λεω επειδη ειμαι ΄΄παλιος΄΄ λες και ειμαστε στον στρατο τοτε δεν καταλαβες τιποτα,οπως και δεν καταλαβεςκαι αυτα που εγραψα για το γιατι δεν ανακαλω.