Άγγελος Αναστασιάδης

mpafos4

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ναι,καλο θα ηταν να σταματησει εδω γιατι ειμαι ετοιμος για οριστικο μπαν!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Γαμω την ανωνυμια μου μεσα,γαμω!

ΥΓ.giapas,παλικαρι μου,καλα που εισαι συ εδω μεσα και ηρεμεις τα πραγματα πολλες φορες!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapa και καταραμενε αλλο πραγμα γινεται και αλλο καταλαβαινετε νομιζω...αλλο πραγμα η συζητηση στα περι ΠΑΟΚ και αλλο οι σποντες επι προσωπικου...

εγω ειπα και το ξαναλεω σε οποιαδηποτε συζητηση επι ΠΑΟΚ ειτε εχει να κανει με τον αα,τον τζιολη το μογλη και δεν ξερω εγω τι αλλο ειμαι 100% ανοιχτος να κανω διαλογο και να συζητησω και να αναλυσω τις αποψεις μου και να μου αναλυσει ο οποιοσδηποτε τη δικια του...πχ εγω θεωρω ντροπη για τον ΠΑΟΚ του 2014 και του επενδυτη σαββιδη να εχει προπονητη τον αα και αλλος το θεωρει ενδοξες μερες και αλλος δεν του πολυκαιγεται καρφι...δεν εχω προβλημα σε αυτο...αλλα το να μου πετανε προσωπικα υπονοουμενα χωρις μετα να ζητανε και μια συγνωμη (συγνωμη αν κανω λαθος αλλα δεν ειδα κατι τετοιο) δεν το δεχομαι...να διαχωριζουμε τα του ΠΑΟΚ απο τα προσωπικα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Θεωρώ επιτακτική ανάγκη να μάθουμε να πηγαίνουμε την σκέψη μας ένα βήμα πιο βαθιά και να μην αφορίζουμε ορμώμενοι από τη βούλησή μας.
Διάβασα πολλά με τα οποία διαφωνώ κυρίως επειδή είναι "ακριτα".
Σημειώνω λοιπον ότι
1. Χθες νικηθήκαμε από έναν αντίπαλο που έπαιξε καλύτερα από εμάς το κατά βάση δικό μας σύστημα πρέσινγκ.
2. Η ήττα μας δεν ήταν ήττα τακτικής, ήταν ήττα αθλητική και βούλησης. Επεξηγώ: ήττα αθλητική γιατί οι Γάλλοι ήταν πιο δυνατοί και γρήγοροι από εμάς και ήττα βούλησης γιατί δεν πήγαμε στις μισές κόντρες στις οποίες έπρεπε να πάμε και σε όσες πήγαμε τις χάσαμε. Εν ολίγοις "μας πάτησαν", αφού το παιχνίδι το είδαμε ως παίκτες εντελώς επιπόλαια και εδώ έγραφαν οι ΑΡΔ και εμείς για σίγουρο διπλό. Τραγική ειρωνεία : ήρθε το διπλό, αλλά σε γκολ.
3. Η διαιτησία ήταν 70-30 εναντίον μας και μάλιστα σε εμάς σφύριζε φάουλ στο φίζικαλ γκέημ και στους Γάλλους όχι, γεγονός που εμάς μας εκνεύρισε και σε αυτούς έδωσε το δικαίωμα να μας τραβάνε κάτω και να μας παίρνουν την μπάλα.
4. Τακτικές αλλάζαμε στο παιχνίδι από το 25' και θέσεις σε παίκτες. Μην γράφει ο καθένας ό,τι θέλει και όχι ό,τι βλέπει.
5. Η ομάδα του Στέφενς/Γεωργιάδη μάλλον θα το καθάριζε το παιχνίδι γιατί κάτι Κατσουρ, Νάτχοι, Στοχ κλπ. είχαν περισσότερο ποδοσφαιρικό και αθλητικό εγωισμό - "τσαμπουκά" από την σημερινή ομάδα. Ακριβέστερα: αυτοί έπαιζαν με (ή και με) τον εγωισμό αυτό ενώ η σημερινή ομάδα προσπαθεί κατά βάση να παίξει σωστό ποδόσφαιρο.
6. Παρά την δήλωση του κόουτς εμένα τα κεντρικά μπακ δεν μου ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη, αλλά μάλλον τρικυμίες έβλεπα εκεί στο κέντρο της άμυνας. Είναι αναγκαία η σοβαρή ενίσχυση. Χρειάζονται επίσης οι "παίκτες - προσωπικότητας" στο κέντρο. Αυτοί που θα μπαίνουν και θα παίρνουν το παιχνίδι ή δεν θα το αφήνουν να χαθεί. Επαναλαμβάνω : στο κέντρο. Στις άλλες γραμμές υπάρχουν τέτοιοι.
7. Παίκτες κλειδιά δεν τράβηξαν. Δεν τους αναφέρω ονομαστικά για να μην τους θίξω. Ξέρουν αυτοί.
8. Η ομάδα είναι νέα, χτίζεται, φτιάχνεται και ψάχνεται. Θα γίνονται αυτά στην πορεία και πρέπει να μάθουμε όλοι να τους κρατούμε προσγειωμένους. Τα όνειρα και τα καλάμια βλάπτουν σοβαρά τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε κουλτούρα - αντίληψη και στυλ μεγάλης ομάδας. Η μεγάλη ομάδα είναι πάντα και παντού μεγάλη. Εχει πολύ εγωισμό για να μην παίξει καλά, για να αφήσει τον άλλο να της πάρει όλες τις κόντρες. Προσπαθούμε και πρέπει να αποκτήσουμε κουλτούρα πραγματικά μεγάλης ομάδας. Οι ήττες αυτές είναι εξαιρετικά διδακτικές.
9. Μην ξαναγίνει τέτοιο πράγμα.

Τελικά ήταν καλύτερα που δεν παίξαμε με τον Ολυμπιακό γιατί την σφαλιάρα οίησης θα την τρώγαμε από αυτούς.
Είναι μάλιστα καλύτερα να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή καιρό για να πάρουμε ψυχολογία.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δηλαδή βρε sera η ειρωνεία στον προπονητή ("σου πηρε τα ευαγγέλια")επιτρέπεται αλλα σε εμάς που την κάνουμε όχι?
Προσωπικά κι εμένα με πειραξε το ύφος αυτό αλλα δεν αντέδρασα ,σε άλλες περιπτωσεις το χω κανει και χειρότερα απ τον Odi.Δεν είμαστε ολοι ίδιοι και δεν εχουμε παντα την ιδια ψυχική διάθεση.Μη το δίνουμε συνέχεια δεν εχει νοημα.Κακια στιγμη και των 2.

ΥΓ Ο παλιος ο ΠΑΟΚτσης ξέρει και δε την πατάει ευκολα."Τι ομαδάρα και Μπαρτσελόνες μου τσαμπουνατε, ΠΑΟΚ εισαι" οπότε δυο σκωτσεζοι πριν το παιχνίδι κι ενας στο ημίχρονο.Μετά δε σε πειράζει τιποτα.
:opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:giapa και καταραμενε αλλο πραγμα γινεται και αλλο καταλαβαινετε νομιζω...αλλο πραγμα η συζητηση στα περι ΠΑΟΚ και αλλο οι σποντες επι προσωπικου...

εγω ειπα και το ξαναλεω σε οποιαδηποτε συζητηση επι ΠΑΟΚ ειτε εχει να κανει με τον αα,τον τζιολη το μογλη και δεν ξερω εγω τι αλλο ειμαι 100% ανοιχτος να κανω διαλογο και να συζητησω και να αναλυσω τις αποψεις μου και να μου αναλυσει ο οποιοσδηποτε τη δικια του...πχ εγω θεωρω ντροπη για τον ΠΑΟΚ του 2014 και του επενδυτη σαββιδη να εχει προπονητη τον αα και αλλος το θεωρει ενδοξες μερες και αλλος δεν του πολυκαιγεται καρφι...δεν εχω προβλημα σε αυτο...αλλα το να μου πετανε προσωπικα υπονοουμενα χωρις μετα να ζητανε και μια συγνωμη (συγνωμη αν κανω λαθος αλλα δεν ειδα κατι τετοιο) δεν το δεχομαι...να διαχωριζουμε τα του ΠΑΟΚ απο τα προσωπικα... :ugeek:

sera εγώ προσωπικά ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν κάποιος που αποδεδειγμένα έχει επιχειρήματα και μπορεί να στηρίξει μια άποψη , αναλώνεται και "αφήνεται" σε προσωπικά πάθη. Θα μου πεις και ποιος είμαι εγώ για να κάνω τέτοια ψυχανάλυση... δίκιο έχεις.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δε γουστάρεις μια τον ΑΑ , όχι βέβαια γιατί έχεις προσωπικά μαζί του , απλά γιατί δε τον πιστεύεις ως κόουτς αλλά μάλλον δε σ'αρέσει και η γενικότερη κουλτούρα του όπως αυτή εκφράζεται με επικλήσεις στα θεία κλπ. Μαζί σου, είναι δικαίωμά σου και να σου πω ειλικρινά δε σε θεωρώ κιόλας και 100% λάθος.

Αυτό που θεωρώ λάθος και εμένα με γαργαλάει πάρα πολύ όταν το κάνεις , είναι ότι στη πρώτη στραβή βγάζεις ειρωνεία. Και επειδή ξέρεις το ΚΟΚ μάλλον καλύτερα από όλους εδώ μέσα το κάνεις όμορφα και χωρίς να προκαλείς. Δε περιμένω να γίνεις και χειροκροτητής , αλλά δε μπορεί ρε φίλε να γράφεις για ευαγγέλια και γαλλάκια .. είναι προκλητικό από τη στιγμή που έχεις εκφραστεί πολλές φορές εναντίον του και φανερά έχεις κόλλημα ( δε θέλω να μπω σε διαδικασίες παραθέσεων από posts , αλλά Αύγουστο μήνα δε σταυρώνεις ούτε τον εχθρό σου πόσο μάλλον το προπονητή της ομάδας σου. Κι εσύ το έκανες).

Όταν μιλάς για μπάλες , σέβομαι απόλυτα την άποψή σου γιατί μιλάς πολύ τεκμηριωμένα . Είτε συμφωνώ , είτε διαφωνώ. Αλλά η ατάκα για ευαγγέλια και γαλλάκια δεν είναι μπάλα , είναι μια εξόφθαλμη κίνηση να πεις τη καλώς εννοούμενη παπαριά σου τώρα που η ομάδα παρουσιάστηκε κακή. Και για μένα αυτό είναι κακό και δε σε τιμάει και οφείλω να το γράψω όσο πιο ευγενικά μπορώ γιατί ξέρω ότι έχεις προσφέρει εδώ μέσα.

ΥΓ: Ζητάς να μιλήσεις για μπάλα , αλλά με το τρόπο σου δεν αναφέρεσαι σε μπάλα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

συμφωνω με τον giapa...
η ατακα για πορτοφολια και ευαγγελια ειναι χειροτερη ειρωνια απο το "που χαθηκες". Και θεωρω οτι το που χαθηκες δεν ηταν επι προσωπικου. Ειρωνευεται τη συγκεκριμενη ειρωνικη σταση. Για την οποια δεν διεκρινα να ζητας καμια συγγνωμη Sera, αλλα περιμενεις τη συγγνωμη του αλλου.

Desperando.. προχθες μου την ειπες γιατι εγραψα για καποιον "να μην λεμε την εξυπναδα μας". Και ειχες και δικιο οπως αναγνωρισα και ζητησα και συγγνωμη για τη φραση μου. Το σκεπτικο σου που μου την ειπες ηταν οτι επειδη ειμαι νεο μελος να προσεχω σε ποιον λεω αυτα που λεω. Λαθος σκεπτικο. Ηταν λαθος η φραση μου ειτε ειμαι νεος ειτε παλιος και ασχετως σε ποιον την απευθυνα.
Ειπες αυτο που ειπες για τον Odi.. Εσενα σε παιρνει επειδη εισαι "παλιος"? Το να ανακαλεσεις, δεν σημαινει να πεις ψεματα οτι ανακαλεις. Σημαινει να προσπαθησεις να καταλαβεις οτι ειχες αδικο.. εσυ ομως... "ξερεις οτι εχεις δικιο"
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ολοι δίκιο εχουμε(απ τη μεριά μας) αλλα κουραστήκαμε και κουράζουμε κιολας.Τα χουμε ζησει πολλές φορές.ΟΝ τοπικ μαγκες θεωρείτε οτι μπορούσε ο Αγγελος ν αλλάξει κάτι αφου εβλεπε οτι δε βγαινει το παιχνίδι απ το Α'?
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από nico4 »

Το πιο ανησυχητικό είναι πως απ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής στα ματς που θα τρώμε πρώτοι γκολ θα τα χάνουμε εύκολα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sic-4 έγραψε:συμφωνω με τον giapa...
η ατακα για πορτοφολια και ευαγγελια ειναι χειροτερη ειρωνια απο το "που χαθηκες". Και θεωρω οτι το που χαθηκες δεν ηταν επι προσωπικου. Ειρωνευεται τη συγκεκριμενη ειρωνικη σταση. Για την οποια δεν διεκρινα να ζητας καμια συγγνωμη Sera, αλλα περιμενεις τη συγγνωμη του αλλου.

Desperando.. προχθες μου την ειπες γιατι εγραψα για καποιον "να μην λεμε την εξυπναδα μας". Και ειχες και δικιο οπως αναγνωρισα και ζητησα και συγγνωμη για τη φραση μου. Το σκεπτικο σου που μου την ειπες ηταν οτι επειδη ειμαι νεο μελος να προσεχω σε ποιον λεω αυτα που λεω. Λαθος σκεπτικο. Ηταν λαθος η φραση μου ειτε ειμαι νεος ειτε παλιος και ασχετως σε ποιον την απευθυνα.
Ειπες αυτο που ειπες για τον Odi.. Εσενα σε παιρνει επειδη εισαι "παλιος"? Το να ανακαλεσεις, δεν σημαινει να πεις ψεματα οτι ανακαλεις. Σημαινει να προσπαθησεις να καταλαβεις οτι ειχες αδικο.. εσυ ομως... "ξερεις οτι εχεις δικιο"
καταρχην η ατακα του πηρε το πορτοφολη ή το διπλωμα ή οτιδηποτε αλλο ειναι πολυ συνηθισμενη στο χωρο του ποδοσφαιρου για τους προπονητες,αυτη ηταν η πρωτη διευκρινηση.

η δευτερη διευκρινηση και ο λογος που σου απανταω σε αυτο το ποστ σου ειναι γιατι παραποιεις αυτο που σου ειπα ειτε εσκεμενα ειτε απο κακη αναγνωση και αντιληψη.
λοιπον για να το ξεκαθαρισουμε το σκεπτικο μου που σου την ΄΄ειπα΄΄ δεν ηταν επειδη εισαι καινουριο μελος και δεν εχεις δικαιωμα να την ΄΄λες΄΄ και σε ποιον,ενω αν ησουν ΄΄παλιος΄΄ θα ειχες. το σκεπτικο μου ηταν οτι μαλλον επειδη εισαι καινουριο μελος το πιο πιθανο ειναι να μην γνωριζεις σε ποιον απευθυνεσαι και ποια ειναι η ιστορια του εδω μεσα και οτι εκτιθεσαι οταν λες για τον συγκεκριμενο οτι πεταει εξυπναδες (ή καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως τι ειπες),οταν ο συγκεκριμενος μετα απο πανω απο 15.000 ποστ δεν εχει κανει ουτε κατα λαθος κατι τετοιο. δηλαδη με λιγα λογια επεσες στην περιπτωση,για οποιονδηποτε αλλο δεν θα ειχα κανει παερμβαση γιατι λιγο πολυ οι περισσοτεροι απο μας...ναι την πεταμε την εξυπναδα μας.
τωρα αν εσυ καταλαβες οτι πιστευω οτι εμενα με παιρνει να την λεω επειδη ειμαι ΄΄παλιος΄΄ λες και ειμαστε στον στρατο τοτε δεν καταλαβες τιποτα,οπως και δεν καταλαβεςκαι αυτα που εγραψα για το γιατι δεν ανακαλω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Karelias έγραψε:
Odi έγραψε:
Sera4 έγραψε:σε πηρε πορτοφολια ταυτοτητες και ευαγγελια το γαλλακι σημερα...
Τί λέει Sera,πού ήσουν χαμένος τόσες μέρες;
Σαν mod είσαι λάθος εδώ.
Ειδικά εφόσον συμφωνείς επί της ουσίας του ποστ του όπως δήλωσες.

Διαφωνώ για Άγγελο, κατέβασε την καλύτερη 11αδα του, αυτή που πάει τρένο. Τι άλλο να έκανε δηλαδή;
1. Με τον Karelia θα διαφωνούμε πολύ, ή θα συμφωνούμε πολύ.
Στο παρόν τόπικ θα συμφωνήσω ότι η επιλογή των παικτών ήταν η πιο σωστή. Όσοι βγαίνουν εκ των υστέρων να γράψουν για λάθη του Άγγελου κλπ δεν ξέρω πού αποσκοπούν. Αλίμονο αν ξεκίναγε με άλλους! Θα ήταν τρελλός ο άνθρωπος! Όσον αφορά τις ερμηνείες ότι επειδή μας πίεσαν οι άλλοι δεν μπορέσαμε να πιέσουμε εμείς, δεν μπορώ να τις καταλάβω. Εγώ δεν είδα τους παίκτες μας να πιέζουν. Αντίθετα τους είδα σα χαμένους, να μην ξέρουν να κάνουν τα βασικά: πώς να κοτρολλάρουν, πού να δώσουν τη μπάλα, πώς να μοιράσουν παιχνίδι, σε ποιες θέσεις να βρίσκονται, και το κυριότερο να μην μπορούν να πιέσουν σωστά. Όλα αυτά που τα είδα την Κυριακή δεν τα είδα την Πέμπτη και ήταν οι ίδιοι παίκτες. Θεωρώ ότι είμαστε ακόμη μια ομάδα καινούρια, που δεν έχει αυτοπεποίθηση και στην πρώτη στραβή μας πιάνει πανικός και χάνουμε τον μπούσουλα. Όταν μάλιστα οι παίκτες απο τους οποίους περιμένουμε κάτι καλο (Τζιόλης, Κάτσε, Μακ, Σαλπι) πελαγοδρομούν, τότε συμπαρασύρονται όλοι και γινόμαστε αυτό το τουρλουμπούκι που είδαμε χθες. Αυτό για το οποίο κατέκρινα τον Άγγελο είναι η τοποθέτηση τριών φορ και η έξοδος του μοναδικού εξτρέμ. Ακριβώς το ίδιο είχε γίνει στην Καλαμαριά που βγάλαμε τον Πόζογλου και βάλαμε μέσα Αθανασιάδη, Παπ, Κουλούρη.
2. Τον Σεραφείμ τον εκτιμώ πολύ, από τότε που τον διάβαζα (πριν γίνει συντονιστής), αλλά με το πόστ του μου έδωσε την εντύπωση ότι πράγματι μπήκε για να γκρινιάξει εναντίον του Άγγελου. Δεν λεω ότι αυτή ήταν η πρόθεσή του, αλλά ότι πολλές φορές τα γραπτά παρερμηνεύονται και όταν ειδικά υπάρχει συναιθηματική φόρτιση (ειδικά μετά από ήττες) οπότε μπορεί εύκολα το φόρουμ να γίνει μπάχαλο. Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση ήταν η τοποθέτηση του despe, τον οποίο επίσης εκτιμώ, που ήταν υπερβολική έως υβριστική προς τον Οdi. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φόρτιση. Όποιος έχει δουλέψει ως mod μπορεί να καταλάβει τι τραβάνε οι συντονιστές που προσπαθούν να κρατήσουν τους διαλόγους σε ένα επίπεδο και θα πρέπει να τους βλέπουμε με πολύ περισσότερη κατανόηση απ' ότι τα παλά μέλη.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Με παίρνει να γράψω ότι ο προπονητής μας έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την εμφάνιση (για την κάθε ήττα - ανεξαρτήτως εμφάνισης - ευθύνη μπορεί να έχουν πολλοί, ακόμη και η Παναγιά). Και με παίρνει γιατί:
1. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος και ελπίζω να είναι όντως κατανόηση και όχι ψυχολογικό τρικ για την ομάδα ενόψει της συνέχειας.
2. Του έδωσα τα συγχαρητήριά μου, τότε που με το ίδιο ρόστερ η ομάδα πετούσε. Γιατί με τρία αμυντικά χαφ διέλυσε τον ΟΦΗ και μας έκανε ρόμπα όλους εμάς που - νομίζοντας ότι ξέρουμε ποδόσφαιρο - θεωρούσαμε ότι χωρίς δημιουργικό χαφ δεν σκοράρεις απέναντι σε υποδεέστερο αντίπαλο. Ούτε η Γκινκάμπ είχε δημιουργικό χαφ και μας έκανε κουδούνια.

Ότι δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, φαίνεται από τα πρώτα λεπτά. Δεν έχουμε καταλάβει ότι ο αντίπαλος δεν είναι ομάδα επιπέδου, νοοτροπίας και τακτικής ΟΦΗ ή Ντινάμο Μινσκ και πάμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, ενώ αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ποιά είναι τα αδύναμα σημεία μας και χτυπάνε συνεχώς εκεί. Ο μέχρι τώρα καταπληκτικός Σκόνδρας χάνει συνεχώς τον αντίπαλό του, ο Μακ δεν βρίσκει τον παραμικρό χώρο για δράση, ο Τζιόλης υφίσταται συνεχή πίεση, αλλά η ομάδα παραμένει σχετικά ψηλά στο γήπεδο, ίσως στην προσπάθεια να επικρατήσει ψυχολογικά απέναντι στον αντίπαλο. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στη λάθος κουλτούρα που έχουμε, που λέει ότι η ομάδα που κλείνει χώρους «είναι μικρή» και η ομάδα που προσπαθεί να κάνει παιχνίδι με την μπάλα «είναι μεγάλη». Αλλά τότε και η Ατλέτικο που έπαιζε πίσω από την μπάλα με τη Γιούβε (και εν τέλει νίκησε) είναι «μικρή».

Για το όποιο ροτέισιον, ό,τι και να γράψω θα είναι εκ των υστέρων προφητεία. Πλην Τζιόλη (που προφανώς λόγω σωματοδομής δεν αντέχει έκτο ματς σε 20 μέρες στο ίδιο επίπεδο) και Σαλπιγγίδη, δεν νομίζω ότι υπήρχαν ενστάσεις για την αρχική ενδεκάδα πριν από το ματς. Πιστεύω ότι και η ίδια ακριβώς ομάδα θα μπορούσε (με τη συνδρομή του προπονητή) να διαχειριστεί πιο έξυπνα το ματς. Επίσης πιστεύω ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε «πειράγματος» της αρχικής ενδεκάδας, η εύκολη κριτική θα έγραφε «αφού βρήκες μια ενδεκάδα που παίζει καλά ρε Άγγελε, τί πειραματίζεσαι τώρα;».

Κοινώς, εκ των υστέρων όλοι (κι εγώ) έχουμε πάντα δίκιο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κλειστε το ζητημα με τις αντιπαραθεσεις...
Αν θελετε πηγαινετε στο "καφενειο".
Εδω μιλαμε για τον αγγελο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:τωρα αν εσυ καταλαβες οτι πιστευω οτι εμενα με παιρνει να την λεω επειδη ειμαι ΄΄παλιος΄΄ λες και ειμαστε στον στρατο τοτε δεν καταλαβες τιποτα,οπως και δεν καταλαβεςκαι αυτα που εγραψα για το γιατι δεν ανακαλω.

καθολου εσκεμμενα.. οταν μου λες "επειδη εισαι νεο μελος καλο ειναι να προσεχεις σε ποιον λες αυτα που λες", εγω αυτο καταλαβα. Δεκτη η διευκρινιση σου.

Για το οτι δεν ανακαλεις, εγω καταλαβα οτι το κανεις γιατι συνεχιζεις να πιστευεις αυτο που πιστευεις.. και οπως λες "ξερεις οτι εχεις δικιο". Αυτο δεν σημαινει οτι εχεις κι ολας.. Και να εχεις ομως, δεν σημαινει οτι μπορεις να χαρακτηριζεις καποιον που εχει αντιθετες αποψεις. Το να ανακαλεσεις δεν θα σημαινε οτι αλλαζεις την αποψη σου, που αυτη ειναι και εχεις καθε δικαιωμα να την υποστηριζεις. Θα σημαινε οτι αναγνωριζεις τη λαθος συμπεριφορα σου (οπως αναγνωρισα κι εγω τη δικη μου κατ' υποδειξην σου) και την ανακαλεις. Οχι τις αποψεις σου.

Αυτο που οι αλλοι δεν καταλαβαινουν τι εγραψες το χρησιμοποιεις επικινδυνα συχνα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

on topic

θεωρώ ότι ήταν απλά μια κακή μέρα που έτυχε να συμπέσει απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε σκυλιασμένα για να αποδείξει ότι δεν είναι τόσο κακή όσο μαρτυρά η βαθμολογική της θέση στη Γαλλία.

Για κάθε ήττα, δε χρειάζεται απαραίτητα μαι λογική εξήγηση του στυλ φταίει αυτός.

Μπάλα είναι , παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί και αποφασισμένοι και μας πήραν δίκαια το αποτέλεσμα. Η ευθύνη του ΑΑ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μέχρι της 8 το βράδυ χτες που (όπως φάνηκε) δε κατάφερε να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι πάμε για πόλεμο απέναντι σε μια ομάδα που είχε πολλά να αποδείξει και θα ματώσει στο γήπεδο. Προφανώς δε το είχε καταλάβει και ο ίδιος στο βαθμό που έπρεπε.

Ελπίζω να το καταλάβανε όλοι τους ότι στην Ευρώπη είσαι πολύ λίγος για να σου επιτρέπονται μπλαζέ εμφανίσεις. Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος όταν δε σου βγαίνουν τα κουκιά , να αλλάζεις ρότα έστω για ένα ημίχρονο... Και το Χ καλό είναι όταν δε σου βγαίνει το ματς και έχεις τα βασικά σου ατού εκτός κλίματος. Δώσε χώρο , θωράκισου μεσομυντικά και προσπάθησε να κλέψεις το ματς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”