Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

10 χρονων παιδακι ημουν τιτσερ και ποτε δεν καταλαβα γιατι μου επαιξε τετοια μπινια ο φονιας.

Θα εγραφα και κατι για το Σαλπι τωρα, αλλα ασε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

obanebane έγραψε:Παιδια ο ΠΑΟΚ δεν επιασε κορυφη,πρωτος ειναι ο Ατρομητος αλλαξτε το θα μας κοροιδευουν.
Προς αλοθρησκους,αυτο κυριοι ειναι το περιφημο ΚΙΜΠΑΡΙΛΙΚΙ ψαξτε στο λεξικο να δειτε τι σημαινει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παοκοβιε,εχω ξαναγραψει για μενα το σαιτ αυτο εχει γινει μερος της ζωης μου γιατι ειναι η μονη επαφη που εχω με ΠΑΟΚτσηδες.
Γιαυτο σου εχω γραψει παρα τις οποιες διαφωνιες μας οτι εδω μεσα μυριζει πολυ ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να λειπει κανενας ΠΑΟΚτσης.

Υ.Γ Τελικα σα να ειχες δικιο,εχω αρχισει να πιστευω και εγω οτι κατι πολυ καλο θα ζησουμε φετος.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

CCCP έγραψε:
alp920 έγραψε:
Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι σήμερα που μιλάμε ο ΑΑ προμοτάρεται από τους ΑΡΔ? Γιατί εγώ θεωρώ ότι ψάχνουν και την παραμικρή ευκαιρία για να τον ξεσκίσουν.Στην αρχή με το γάντι .Πάντα.
Οχι βεβαια, δε θεωρω οτι προμοταρεται πια. Δεν βλεπω απο ΑΡΔ καποιο ιδιαίτερο κραξιμο ουτε ομως. Δε μπορω να ξερω τα ΠΑΝΤΑ που λέγονται φυσικα, δεν ακουω ολα τα μαλακοραδια της Θεσσαλονικης.
Φίλε CCCP, λίγο άτοπο το επιχείρημα. Πάντα θα βρει ο ΑΡΔ να κράξει, αλλά πρέπει να συμφωνήσεις ότι είναι πιο δύσκολο, όταν ο ΑΑ σε έχει πρώτο με 3 βαθμούς (13 / -1 τα γκολ) και να ρίχνεις 6αρες στην Ευρώπη.

Με όλο το θάρρος και επειδή σε είδα ότι την γούσταρες την κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

obanebane έγραψε:Παοκοβιε,εχω ξαναγραψει για μενα το σαιτ αυτο εχει γινει μερος της ζωης μου γιατι ειναι η μονη επαφη που εχω με ΠΑΟΚτσηδες.
Γιαυτο σου εχω γραψει παρα τις οποιες διαφωνιες μας οτι εδω μεσα μυριζει πολυ ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να λειπει κανενας ΠΑΟΚτσης.

Υ.Γ Τελικα σα να ειχες δικιο,εχω αρχισει να πιστευω και εγω οτι κατι πολυ καλο θα ζησουμε φετος.
Λες? :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Koρινθιε,το ζουμε ηδη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πηγαίνετε στο "καφενείο", ρε Παόκια. Δεν αφορούν την κεντρική σελίδα αυτά που λέτε ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θερμά συγχαρητήρια από εμένα στον Rain για το άρθρο της κεντρικής!

Τα ερωτήματα που απορρέουν, είναι πολλά:

1. Τι στον *ούτσο έλεγχος γίνεται στο γήπεδο όταν μπαίνει ο οπαδός;;;

2. Μήπως είμαστε κι εμείς λίγο οι ηθικοί αυτουργοί, όταν φωνάζουμε "..θα ξαναφέρουμε στα γήπεδα τη βία!";;;(προωπικά δεν το φωνάζω) Τις προάλλες είχαμε νεκρό.

3. Η κερκίδα (ειδικά οι οργανωμένοι), είναι όλη συνυπεύθυνη, οφείλουμε να βλέπουμε τι κάνει ο διπλανός μας, αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ., αγαπάμε το γήπεδο, σεβόμαστε τον χώρο!

4. Αυτό που λες στο τέλος με τη συμπαράσταση, είναι όντως ένα θέμα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Τα ερωτηματα που θετεις ρομαν υπαρχουν εδω και δεκαετιες δεν ειναι κατι που ξαφνικα συνεβει.

Επισης οι κλισε χαζομαρες για ηθικους αυτουργους λογο συνθηματων εχει κουρασει! Με το ιδιο σκεπτικο τωρα θα ησουν μανιακος δολοφονος, δαιμονισμενος, μαγος κτλ εξαιτειας των ταινιων που βλεπεις τοσα χρονια!

Το θεμα ειναι να γινει συνολικα κατι που θα εχει κυρωσεις για ολες μα ολες τις ομαδες και που θα αλλαξει αρδην την εικονα των γηπεδων και θα τα κανει να μοιαζουν με αυτα της Αγγλιας και της Γερμανιας. Ολα τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μπορούνε να εκλείψουν ηλίθια φαινόμενα όπως οι κροτίδες και χωρίς να γίνουμε Αγγλία ή Γερμανία, δεν χρειάζεται να πάμε και στο άλλο άκρο.

Η όλη φάση πάντως με τις κροτίδες εκτός από βλακώδης και επικίνδυνη είναι και εντελώς φλώρικη.

Φλώρικη γιατί, από πότε χρειάζεται ο ΠΑΟΚτσής στρακαστρούκες για να κάνει θόρυβο; Και λεϊζεράκια και μ@λ@κίες. Μήπως να πάρουμε και ντουντούκα σαν τους γαύρους; Φωνή δεν έχουμε;
Επικίνδυνη γιατί, εκτός από το γεγονός πως αν σκάσει δίπλα σε κάποιον μπορεί να του κάνει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ζημιά (με την Καλαμαριά έσκασε μία δίπλα σε μια διαφημιστική πινακίδα και της άνοιξε μια τρύπα ΝΑ), μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει πρόβλημα σε κάποιον με προβλήματα καρδιάς, όσο χαζό κι αν ακούγεται.
Βλακώδης γιατί ούτε ευνοεί τον ΠΑΟΚ ούτε εκφοβίζει τους αντιπάλους. Εκτός κι αν νομίζει αυτός που την πετάει πως ο Κλάους σκέφτεται "κροτίδα, γιέα, εγώ δεν ξαφνιάστηκα αλλά οι άλλοι τα κάναν πάνω τους, φόρτσα ΠΑΟΚάρα".

Γενικότερα ό,τι να'ναι κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γιατί άσχημη κερκίδα κάνουν πχ στη Dortmund?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

βιαστικατε κυριοι να αποδωσετε ευθυνες και να ακολουθησουν με οργισμενα σχολια οι γνωστοι αγνωστοι
η φωτογραφια της κεντρικης ηταν αστοχη γιατι εδειχνε περιστατικο απο αλλο αγωνα που δεν αφορα εμας
και ξεσηκωνε τους γνωστους αγνωστους

οχι οτι επικροτω τις κροτιδες το αντιθετο
αλλα και εσεις θα πρεπει να μην βιαζεστε να ξεθαψετε το τσεκουρι του πολεμου και να ωθησετε αθελα σας βεβαια τους γνωστους αγνωστους στα πυρηνα σχολια

Όσον αφορά στο νομικό κομμάτι, τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει κλήση μόνο με την έκθεση της Αστυνομίας, αφού αυτή χρησιμοποιείται μόνο ως συμπληρωματικό στοιχείο. Και στην περίπτωση του συγκεκριμένου αγώνα, τόσο ο παρατηρητής στην έκθεσή του, όσο και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρουν κανένα συμβάν.
Τα πιο ουσιαστικά επιχειρήματα που αθωώνουν τον ΠΑΟΚ, πάντως, είναι μία έγγραφη βεβαίωση της ΠΑΕ Απόλλων 1926 που βεβαιώνει πως δεν υπέπεσε τίποτα κακό στην αντίληψή της, καθώς και μία γραπτή δήλωση του ίδιου του σεκιουριτά που σημειώνει:"Δεν χτυπήθηκα από την κροτίδα. Την πήρα για να την απομακρύνω και πήγα στο νοσοκομείο φοβούμενος ότι είχα τραυματιστεί, αλλά τελικά δεν συνέβη τίποτα".
Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτιμούν πώς η απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί την άλλη Πέμπτη θα προβλέπει μόνο χρηματικό πρόστιμο.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Απο δικαστες του πληκτρολογιου που μοιραζουν φυλακες χορτασαμε...Όπως επισης και απ αυτους που περιμενουν την παραμικρη ευκαιρια να βγαλουν χολη και κακία για συνδεσμους και συνοπαδους μας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν βιαστηκα -με. Το κείμενο δικό μου ήταν.

Αν λοιπόν κριθεί πως το συγκεκριμένο γεγονός ΔΕΝ έγινε ποτέ (που δεν νομίζω οτι αυτό αποδυκνείεται επειδή ΔΕΝ τραυματίστηκε αυτός που κουβαλούσε την κροτίδα... αλλά λέμε τώρα), και πάλι δεν βλέπω πως είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα.

Είναι γελοίο, άρρωστο, ανύπαρκτο και πραγματικά τελειωμένο, να έχουμε αφήσει στη μοίρα της οποιαδήποτε έννοια ομοψυχίας και διάθεσης στην κερκίδα και να τα έχουμε αντικαταστήσει με πυρσούς, φωτοβολίες, βεγαλλικά, και ΚΥΡΙΩΣ κροτίδες. Το αν ο πολύς κόσμος χαίρεται ή οχι που ανάβουμε πυρσούς, προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.

Επομένως εμμένω στη θέση μου σχετικά με το κείμενο και θα καλούσα άπαντες να ΧΑΡΟΥΝ που δεν έχουμε +1 τραυματία απο οπαδικά καραγκιοζιλίκια, παρά να βγάινει ο οποιοσδήποτε και να κατακρίνει κείμενα που προσπαθούν να θυμίσουν οτι άλλος είναι ο ρόλος μας στην κερκίδα.

Κι εγώ προσωπικά κουράστηκα απο άχρηστους ψευτοεπαναστάτες που συμβάλλουν στη διάλυση του ΠΑΟΚ δεκαετίες τώρα και πλασάρεται και ως μαγκιά.
Αλλά δεν βαφτίζω τον οποιονδήποτε έτσι. Προσπαθώ πρώτα να αντιληφθώ τι λέει, τι αντιπροσωπεύει, να καταλάβω τη θέση του και μετά τον κράζω.
Επομένως ας εκλείψουν τα σχόλια για το τί είναι ο κάθε αρθρογράφος, μέλος κλπ.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

+1926
Μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλό μας.
Και κροτιδες πέφτουν και τσαμπουκάδες εχουν γίνει σε συνοπαδούς και πολυ τεστοστερονη χαραμιζεται στην Τουμπα ανευ λόγου.
Η κατασταση εχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά οχι οσο θα επρεπε. Ας εχουμε στο μυαλο μας οτι αυτα που το 1990 και το 2000 τα βλέπαμε ως πταίσματα, σήμερα η ΟΥΕΦΑ τα θεωρει λόγους αποκλεισμού απο τις διοργανώσεις της.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”