33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Έβαλε γκολ που θυμίζουν μεγάλο σεντερ φορ. Αν παίρνει πολλά ή λίγα δεν μου πέφτει λόγος (αν και νομίζω ότι τα 700 τα αξίζει και θα μπορούσε να τα βρει και αλλού). Συνέχισε έτσι. Ελπίζω να σε στηρίξουμε και όταν θα έρθουν οι δυσκολίες και δεν θα βάζεις 3 γκολ σε κάθε ματς.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα Γερμανικά αυτοκίνητα είναι η κλασσικά επιλογή των νεόπλουτων και μη ψαγμένων.
Αποστόλη μου σε εκτιμώ αλλά αυτό που λες αυτοκαταργείται μέσα από το παράδειγμα του Κλάους, που είναι καραμπινάτος νεόπλουτος με τη χειρότερη έννοια της λέξης (κλωτσάει μπάλες, δεν έφτιαξε και καμιά επιχείρηση), όσο για το ψαγμένος άστο να πάει στο διάολο.
- Μπαρκαρούτσος
Σωστό και αυτό. Αλλά πιο πολύ για κοινωνία ώρα μηδέν μου κάνει......

- ΑποστόληςΑ
Δεν μιλάμε εν γένει για αυτοκίνητα. Μιλάμε για το αυτοκίνητο του Στέφανου.
Στα @@ μας η εθνική των μανατζερ και αν σε γουστάρουν εκεί.
Στα @@ μας πόσα τατουάζ έχεις, τι αυτοκίνητο οδηγείς,
ποιά γκόμενα έχεις.
Στα @@ μας πόσες κούπες θα σηκώσεις.
Ο φορ του ΠΑΟΚ είσαι και είσαι από μωρό.
Συνέχισε τη καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο εσύ και οι συμπαίκτες σου να κάνεις και καλή εξωγηπεδική ζωή, να ευχαριστιέται ο λαός του ΠΑΟΚ και άσε τους άλλους να σηκώνουν τα ψευτοκύπελλα. Εσύ θα είσαι ο θεούλης μας και όταν σταματήσεις τη μπάλα θα σε θυμόμαστε για πάντα ενώ αυτοί θα σβηστούν απ' το χάρτη.
Ας διδάσκεις ΠΑΟΚ και τ΄άλλα θα 'ρθουν...

ποιά γκόμενα έχεις.
Συνέχισε τη καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο εσύ και οι συμπαίκτες σου να κάνεις και καλή εξωγηπεδική ζωή, να ευχαριστιέται ο λαός του ΠΑΟΚ και άσε τους άλλους να σηκώνουν τα ψευτοκύπελλα. Εσύ θα είσαι ο θεούλης μας και όταν σταματήσεις τη μπάλα θα σε θυμόμαστε για πάντα ενώ αυτοί θα σβηστούν απ' το χάρτη.

- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μιλάμε εν γένει για αυτοκίνητα. Μιλάμε για το αυτοκίνητο του Στέφανου.
Ξέρω, αλλά πήγε να γίνει γενικότερο και είπα να ρίξω εδώ το link σαν πρόταση, αν θέλετε να πείτε γενικά, μιας και έχει αραχνιάσει και δεν το ξέρουν οι πολλοί.
fossa έγραψε:Στα @@ μας η εθνική των μανατζερ και αν σε γουστάρουν εκεί.
ποιά γκόμενα έχεις.
Ρε παιδιά ο Ηλιάδης σε αυτή τη φωτό, ίδιος ο Τέβες δεν είναι;

- kataramenos5
Αυτο τ αμάξι στο λαιμό μου κάθησε.Δεν ειναι για μοστρα, ειναι για "άρρωστους" με το γκάζι.
- Μπαρκαρούτσος
Παικταρα μου εισαι εδω και χρονια το πουλεν μου και χαρηκα παρα πολυ για την ανανεωση του συμβολαιου σου!
Γραψε στα τετοια σου της κλικα που δεν σε θελει στην Εθνικη,και συνεχισε να βαζεις γκολ για την ομαδα της καρδιας σου.Μεινε σε φορμα το ματς στο Καραισκακη ερχεται

Γραψε στα τετοια σου της κλικα που δεν σε θελει στην Εθνικη,και συνεχισε να βαζεις γκολ για την ομαδα της καρδιας σου.Μεινε σε φορμα το ματς στο Καραισκακη ερχεται

- Ekatnetworkltd
Παιχταρά χάρη σε σένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε 200 χιλιάδες ευρώ!Άρχισες την απόσβαση βλέπω!Και λίγα τους πήρες!Με την Γκινγαμ και την φιορεντίνα θα έχουν και κέρδος!
Ekatnetworkltd έγραψε:Παιχταρά χάρη σε σένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε 200 χιλιάδες ευρώ!Άρχισες την απόσβαση βλέπω!Και λίγα τους πήρες!Με την Γκινγαμ και την φιορεντίνα θα έχουν και κέρδος!
Γιατί, οι υπόλοιποι 10 πετούσαν αητό??
Εντάξει τον πάμε, αλλά μην το παρακάνουμε!