Mακραν το επικοτερο ποστ εδω κ κανα διμηνοnico4 έγραψε:Ε πως δεν ψηφίζει. Gpap είναι από το Γιώργος Παπανδρέου
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Θα συμφωνήσω. .....!!!mpouJr έγραψε:Mακραν το επικοτερο ποστ εδω κ κανα διμηνοnico4 έγραψε:Ε πως δεν ψηφίζει. Gpap είναι από το Γιώργος Παπανδρέου
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Βγάλε εσύ τα γκολ, όπως ξέρεις, με τον ΠΑΟΚ και μη σε νοιάζει η Εθνική συμφερόντων Σαρρή και λοιπών παρελκομένων.
-
Καλημέρα ήθελα να ρωτησω αν είναι σίγουρο οτι θα μιλήσει σήμερα με την ΠΑΕ για το συμβολαιο ο Κλάους; ξέρει κανεις τίποτα;
Δεν είναι σίγουρο αδερφέ,έτσι γράφτηκε απλά..Είμαστε στην αναμονή.
- kataramenos5
Ουπς ,οφ τοπικ. Για τους (μη οικονομικούς)λογους που δεν υπογράφει ο Κλαους ήθελα να γράψω αλλα παρενέβη ο δαίμων του πληκτρολογίου.Ποιος ξερει, ισως να χει τους λόγους του κι αυτός.από kataramenos5 » Τετ Αύγ 06, 2014 2:02 am
Ο κόσμος βραζει,η ομάδα έχασε το κύπελλο και την θέση για για τσου λου,ο πορτογάλος δε μπορεί να αναλάβει λόγω μουντιάλ οποτε τι κανεις?Φέρνεις Άγγελο με στήριγμα τον Πάμπλο για να ηρεμησουν.Κι ο Πορτογάλος? Μετα απο λιγο αφαιρεις το στήριγμα και κανεις τη ζωή δυσκολη στον " τρελό " (πχ φέρνεις μεταγραφή κάποιο συνταξιούχο) που επειδή δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και παρεμβάσεις παραιτείται. Έτσι ανοίγει η πόρτα ορθανοιχτα για το σωτήρα απ τη Λισαβόνα. Αλλά θα μου πεις γίνονται τέτοια πραγματα στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη? Σενάρια θερινης νυκτος...
- buffalobill4
Οσον αφορα την εθνικη παιχταρα μου, στο ριπαπα σου. Εγω προσωπικα θα εβγαινα να διαψευσω τα "και καλα χολωμενος" και θα εδινε μια μικρη πιστωση χρονου στο ρανιερι.
Αν στα πεντε πρωτα ματς, εβλεπα πως ειμαι 5η επιλογη στους επιθετικους, μετα το Μητρογλου, Σαλπι, Σαμαρα, Διαμαντακο... θα εβγαζα μια πολυ απλη και λιτη ανακοινωση πως σταματαω απο την εθνικη. Χωρις κορωνες κλπ. Απλα πραματα του στυλ, "Απο τη στιγμη που λογιζομαι ως 5ος επιθετικος προτιμοτερο θα ηταν να αφησω τη θεση σε καποιο νεοτερο παιχτη κι εγω να αφιερωθω στην ομαδα μου. Καλη επιτυχια στον προπονητη και την ομαδα στα προκριματικα του Euro"
Και τωρα που ειπα ομαδα μου, υπεγραψε αγορινα μου, ή βγες κραξτους με στοιχεια και πηγαινε στο εξωτερικο να παιξεις τη μπαλιτσα σου.
Αν στα πεντε πρωτα ματς, εβλεπα πως ειμαι 5η επιλογη στους επιθετικους, μετα το Μητρογλου, Σαλπι, Σαμαρα, Διαμαντακο... θα εβγαζα μια πολυ απλη και λιτη ανακοινωση πως σταματαω απο την εθνικη. Χωρις κορωνες κλπ. Απλα πραματα του στυλ, "Απο τη στιγμη που λογιζομαι ως 5ος επιθετικος προτιμοτερο θα ηταν να αφησω τη θεση σε καποιο νεοτερο παιχτη κι εγω να αφιερωθω στην ομαδα μου. Καλη επιτυχια στον προπονητη και την ομαδα στα προκριματικα του Euro"
Και τωρα που ειπα ομαδα μου, υπεγραψε αγορινα μου, ή βγες κραξτους με στοιχεια και πηγαινε στο εξωτερικο να παιξεις τη μπαλιτσα σου.
περασαν 2 μηνες απο το μουντιαλ και το γκεκα για να φτασουμε να βλέπουμε το διαμαντακο....
οποιοσδηποτε στη θεση σου θα τους ειχε ριξει ενα αι στα διαλα και θα την εκανε. εσυ ομως εισαι αρχηγος του ΠΑΟΚ και οταν ερθει η ωρα θα τους αποδειξεις ποσο, μα ποσο μαλακες ειναι.

οποιοσδηποτε στη θεση σου θα τους ειχε ριξει ενα αι στα διαλα και θα την εκανε. εσυ ομως εισαι αρχηγος του ΠΑΟΚ και οταν ερθει η ωρα θα τους αποδειξεις ποσο, μα ποσο μαλακες ειναι.
- Aureliano Buendia
Σε ολόκληρη την εφημερίδα των "Σπορ" ένας χριστιανός δεν βρέθηκε να (προ)ειδοποιήσει
τον αρχισυντάκτη ότι η προστακτική δεν παίρνει αύξηση και ότι το σωστό είναι "Υπόγραψε"?
Σκέτη ομορφιά να είσαι εφημερίδα και να έχεις γραμματικό λάθος στο εξώφυλλό σου.
Επίσης, αν ξαναδώ κάτι στα "Σπορ" για "Κάρα" (η χρήση του υποκοριστικού μου προκαλεί αηδία),
θα ξεκρεμάσω την εφημερίδα από το περίπτερο και θα αρχίσω να την τρώω.
Αυτά με τα "Σπορ", τα οποία θα τα έγραφα στο αρμόδιο τόπικ για να είμαι ον-τόπικ,
αλλά το αρμόδιο τόπικ είναι για κάποιο λόγο κλειδωμένο, απ' ότι διαπίστωσα.
Όσο για σένα ρε Κλάους, μακάρι να μπορούσα να σου πω ελαφρά τη καρδία, "στα αρχίδια σου γράψ' τους",
αλλά κατανοώ πως είναι απολύτως φυσιολογικό να σε πτοεί το ότι δεν παίζεις στην Εθνική.
Κι άντε, με τον κομπλέξα Πορτογάλο, τον υπέρ-προπονητή των 7 ηπείρων και των 22 θαλασσών,
φαντάζομαι το είχες αποδεχτεί ότι μουντιάλ δεν βλέπεις ούτε με τηλεσκόπιο, έστω ως αναπληρωματικός,
κι ότι στη θέση σου θα παίζει ο νεαρός, φέρελπις και μοντέρνα κουρεμένος Θεοφάνης Γκέκας.
Μετά το χθεσινό όμως, είναι να τρελαίνεσαι και όχι αδίκως...
Ευελπιστώ να τους κάνεις ρόμπα κάθε Κυριακή, τίποτα άλλο.
τον αρχισυντάκτη ότι η προστακτική δεν παίρνει αύξηση και ότι το σωστό είναι "Υπόγραψε"?

Σκέτη ομορφιά να είσαι εφημερίδα και να έχεις γραμματικό λάθος στο εξώφυλλό σου.

Επίσης, αν ξαναδώ κάτι στα "Σπορ" για "Κάρα" (η χρήση του υποκοριστικού μου προκαλεί αηδία),
θα ξεκρεμάσω την εφημερίδα από το περίπτερο και θα αρχίσω να την τρώω.
Αυτά με τα "Σπορ", τα οποία θα τα έγραφα στο αρμόδιο τόπικ για να είμαι ον-τόπικ,
αλλά το αρμόδιο τόπικ είναι για κάποιο λόγο κλειδωμένο, απ' ότι διαπίστωσα.
Όσο για σένα ρε Κλάους, μακάρι να μπορούσα να σου πω ελαφρά τη καρδία, "στα αρχίδια σου γράψ' τους",
αλλά κατανοώ πως είναι απολύτως φυσιολογικό να σε πτοεί το ότι δεν παίζεις στην Εθνική.
Κι άντε, με τον κομπλέξα Πορτογάλο, τον υπέρ-προπονητή των 7 ηπείρων και των 22 θαλασσών,
φαντάζομαι το είχες αποδεχτεί ότι μουντιάλ δεν βλέπεις ούτε με τηλεσκόπιο, έστω ως αναπληρωματικός,
κι ότι στη θέση σου θα παίζει ο νεαρός, φέρελπις και μοντέρνα κουρεμένος Θεοφάνης Γκέκας.
Μετά το χθεσινό όμως, είναι να τρελαίνεσαι και όχι αδίκως...
Ευελπιστώ να τους κάνεις ρόμπα κάθε Κυριακή, τίποτα άλλο.
-
ξεφτιλα οντως.....Aureliano Buendia έγραψε:Σε ολόκληρη την εφημερίδα των "Σπορ" ένας χριστιανός δεν βρέθηκε να (προ)ειδοποιήσει
τον αρχισυντάκτη ότι η προστακτική δεν παίρνει αύξηση και ότι το σωστό είναι "Υπόγραψε"?![]()
.
Aureliano Buendia έγραψε: ...θα ξεκρεμάσω την εφημερίδα από το περίπτερο και θα αρχίσω να την τρώω.
χα χα χα χα...
ασε ρε αδερφε.. θα χρειαστεις να την πληρωσεις κι ολας..
Πραγματικα... αν προσπαθησουμε να μπουμε για λιγο στη θεση του παικτη ειναι να τρελαινεσαι.. ειναι να πιανεις απο το λαιμο τον Ιταλο και να τον λες..."Πλακα με κανεις ρε?"Aureliano Buendia έγραψε:Μετά το χθεσινό όμως, είναι να τρελαίνεσαι και όχι αδίκως....
-
παντως και η ανακοινωση δυσφοριας της ΠΑΕ ισως να εχει σχεση με την υποτθεμενη δυσαρεσκεια του κλαους και να ειναι δειγμα καλης θελησης και στηριξης του παικτη απο την ΠΑΕ
- Aureliano Buendia