33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- efthimis_paok
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Με τα σενάρια που ακούμε κατα καιρούς μην παίρνεις και ορκο οτι δεν γράφει....
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μην μασας Κλαους. Υπέγραψε αγόρι μου, βαζε γκολακια και αστους να εκτεθουν.
Οταν δούμε κάνα σενάριο "Οι Νεφελίμ πίσω απ το θέμα Κλάους" θα είμαστε σίγουροι... 
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΚΛΑΙΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙMapogo έγραψε:Οταν διαβάζω κάτι που επικαλείται "Στελέχη" , "κύκλους" , "ρόμβους" κ "τρίγωνα", (Πανοράματος ή έστω Ιψενικά) , νοιώθω ένα δέος ...
Τελικά είναι να απορεί κανείς πως κ δεν γράφει για τον ΠΑΟΚ κ ο Λιακόπουλος.
Κάνε ρε παικτούρα δύο κολλητά χατ τρικ με Νίκη και Δυναμό και αφιέρωσε καμιά τρίπλα; κανένα κερδισμένο κόρνερ; κανένα πλασέ με κουντεπιέ;
στον εθνικό προπονητή μαριονέτα. Εννοείται ότι τα γκολ τα κρατάς για αφιερώσεις στον λαό σου και όπου αγαπάς.
Ρε Κλαους παλικαρι μου ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ(χωρις @@) και σταματα να πηγαινεις στο μπουρδελο που εχουν δημιουργησει. Υπεγραψε εσυ συμβολαιο με την ομαδα της καρδιας σου και αστους να εκτειθονται.
αα τα ιδια περιπου εγραφα και στο μουντιαλ, τοτε ημουνα τουρκος, αλβανος, ανθελληνας, μπερδεμενος, ειχατε ξεχασει το βουλγαρος, τωρα παλι βριζω την σαπια εθνικη ποδοσφαιρου αθηνων, τι ειμαι? με τις υγιες τους/σας.
συγχαρητιρια στον Ρατς για το μεγαλο διπλο που εκανε η εθνικη του ομαδα.
ΠΑΟΚ εσυ εσυ γαμω την ΕΘΝΙΚΗ...

αα τα ιδια περιπου εγραφα και στο μουντιαλ, τοτε ημουνα τουρκος, αλβανος, ανθελληνας, μπερδεμενος, ειχατε ξεχασει το βουλγαρος, τωρα παλι βριζω την σαπια εθνικη ποδοσφαιρου αθηνων, τι ειμαι? με τις υγιες τους/σας.
συγχαρητιρια στον Ρατς για το μεγαλο διπλο που εκανε η εθνικη του ομαδα.
ΠΑΟΚ εσυ εσυ γαμω την ΕΘΝΙΚΗ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Δευ 08 Σεπ 2014, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Mακραν το επικοτερο ποστ εδω κ κανα διμηνοnico4 έγραψε:Ε πως δεν ψηφίζει. Gpap είναι από το Γιώργος Παπανδρέου
-
Asimos
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Θα συμφωνήσω. .....!!!mpouJr έγραψε:Mακραν το επικοτερο ποστ εδω κ κανα διμηνοnico4 έγραψε:Ε πως δεν ψηφίζει. Gpap είναι από το Γιώργος Παπανδρέου
- ΑποστόληςΑ
Βγάλε εσύ τα γκολ, όπως ξέρεις, με τον ΠΑΟΚ και μη σε νοιάζει η Εθνική συμφερόντων Σαρρή και λοιπών παρελκομένων.
-
staurosptole
Καλημέρα ήθελα να ρωτησω αν είναι σίγουρο οτι θα μιλήσει σήμερα με την ΠΑΕ για το συμβολαιο ο Κλάους; ξέρει κανεις τίποτα;
Δεν είναι σίγουρο αδερφέ,έτσι γράφτηκε απλά..Είμαστε στην αναμονή.
- kataramenos5
Ουπς ,οφ τοπικ. Για τους (μη οικονομικούς)λογους που δεν υπογράφει ο Κλαους ήθελα να γράψω αλλα παρενέβη ο δαίμων του πληκτρολογίου.Ποιος ξερει, ισως να χει τους λόγους του κι αυτός.από kataramenos5 » Τετ Αύγ 06, 2014 2:02 am
Ο κόσμος βραζει,η ομάδα έχασε το κύπελλο και την θέση για για τσου λου,ο πορτογάλος δε μπορεί να αναλάβει λόγω μουντιάλ οποτε τι κανεις?Φέρνεις Άγγελο με στήριγμα τον Πάμπλο για να ηρεμησουν.Κι ο Πορτογάλος? Μετα απο λιγο αφαιρεις το στήριγμα και κανεις τη ζωή δυσκολη στον " τρελό " (πχ φέρνεις μεταγραφή κάποιο συνταξιούχο) που επειδή δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και παρεμβάσεις παραιτείται. Έτσι ανοίγει η πόρτα ορθανοιχτα για το σωτήρα απ τη Λισαβόνα. Αλλά θα μου πεις γίνονται τέτοια πραγματα στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη? Σενάρια θερινης νυκτος...
- buffalobill4
Οσον αφορα την εθνικη παιχταρα μου, στο ριπαπα σου. Εγω προσωπικα θα εβγαινα να διαψευσω τα "και καλα χολωμενος" και θα εδινε μια μικρη πιστωση χρονου στο ρανιερι.
Αν στα πεντε πρωτα ματς, εβλεπα πως ειμαι 5η επιλογη στους επιθετικους, μετα το Μητρογλου, Σαλπι, Σαμαρα, Διαμαντακο... θα εβγαζα μια πολυ απλη και λιτη ανακοινωση πως σταματαω απο την εθνικη. Χωρις κορωνες κλπ. Απλα πραματα του στυλ, "Απο τη στιγμη που λογιζομαι ως 5ος επιθετικος προτιμοτερο θα ηταν να αφησω τη θεση σε καποιο νεοτερο παιχτη κι εγω να αφιερωθω στην ομαδα μου. Καλη επιτυχια στον προπονητη και την ομαδα στα προκριματικα του Euro"
Και τωρα που ειπα ομαδα μου, υπεγραψε αγορινα μου, ή βγες κραξτους με στοιχεια και πηγαινε στο εξωτερικο να παιξεις τη μπαλιτσα σου.
Αν στα πεντε πρωτα ματς, εβλεπα πως ειμαι 5η επιλογη στους επιθετικους, μετα το Μητρογλου, Σαλπι, Σαμαρα, Διαμαντακο... θα εβγαζα μια πολυ απλη και λιτη ανακοινωση πως σταματαω απο την εθνικη. Χωρις κορωνες κλπ. Απλα πραματα του στυλ, "Απο τη στιγμη που λογιζομαι ως 5ος επιθετικος προτιμοτερο θα ηταν να αφησω τη θεση σε καποιο νεοτερο παιχτη κι εγω να αφιερωθω στην ομαδα μου. Καλη επιτυχια στον προπονητη και την ομαδα στα προκριματικα του Euro"
Και τωρα που ειπα ομαδα μου, υπεγραψε αγορινα μου, ή βγες κραξτους με στοιχεια και πηγαινε στο εξωτερικο να παιξεις τη μπαλιτσα σου.