40.Maarten Martens
Re: 40.Maarten Martens
Τι εγινε με αυτον; ακουσα στη nova οτι θα εκανε ακτινογραφια θωρακος γιατι ειχε ενοχλησεις απο χτυπημα.
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικα ρε π@στη μου...
Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα βρειτε του μια ομαδα το γεναρη...
Δεν παει αλλο...
Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα βρειτε του μια ομαδα το γεναρη...
Δεν παει αλλο...
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε μαγκες ενοχλησεις απο χτυπημα στο θωρακα εχει,ουτε τραβηγμα,ουτε προβλημα στον αχιλειο ουτε τιποτα αλλο.
εσεις ειστε ικανοι να βγαλει σκωληκοειδιτιδα καινα γκρινιαζετε
εσεις ειστε ικανοι να βγαλει σκωληκοειδιτιδα καινα γκρινιαζετε
- sourmenetes
- Moderator
Ναι ρε despe αλλα ο τυπος μολις παιζει ενα ματς μετα το επομενο δεν παιζει..
Ειναι ικανος να μπει σε δευτερο συνεχομενο ματς και να ανεβασει πυρετο την ωρα που παιζει...

Ειναι ικανος να μπει σε δευτερο συνεχομενο ματς και να ανεβασει πυρετο την ωρα που παιζει...

- Μπαρκαρούτσος
- desperando
- Επικοινωνία:
καποια πραγματα ειναι και λιγο θεμα τυχης.ειναι αυτο που λεμε να σε πηγαινει και λιγο.
εγω πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα το γυρισει και αυτο το κουμπι η Παναγια και θα καταφερουμε να δουμε σε ενα σερι αγωνων τον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη.
και το λεω ξανα αν ηταν κανενας μυικος τραυματισμος τυπου θλασης,τραβηγματος θα καταλαβαινα την γκρινια.
για τραυματισμο ομως που ωφειλεται σε χτυπημα αντιπαλου και ειδικα στην περιοχη των πλευρων δεν μπορω να καταλαβω τον ολο ντορο
εγω πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα το γυρισει και αυτο το κουμπι η Παναγια και θα καταφερουμε να δουμε σε ενα σερι αγωνων τον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη.
και το λεω ξανα αν ηταν κανενας μυικος τραυματισμος τυπου θλασης,τραβηγματος θα καταλαβαινα την γκρινια.
για τραυματισμο ομως που ωφειλεται σε χτυπημα αντιπαλου και ειδικα στην περιοχη των πλευρων δεν μπορω να καταλαβω τον ολο ντορο
- sourmenetes
- Moderator
αααχ τα πλευραακια μου....ας επαιρνε κανα ντεπον να πουμε!πλακα μας κανει? δηλ αν δεν εχει μυικο τραυματισμο επινοει/μεγαλοποιει ο ιδιος εναν αλλο...ειδατε εσεις σε ποια φαση μπορει να τραυματιστηκε σοβαρα? ...μια φορα επεσε κατω με τη ζιμπρου απο σπρωξιμο (και συνεχισε κανονικα)
Δεν ξέρεις ούτε αν χτύπησε,ούτε τίποτα.Και σίγουρα δεν ξέρεις αν προσποιείται ή μεγαλοποιεί κάτι.Όλα αυτά είναι ράδιο αρβύλα και προσωπικά τα βρίσκω γελοία.Λίγο παραπάνω σεβασμό όταν μιλάμε για παίκτη του ΠΑΟΚ.
- efthimis_paok
Αν εχεις παίξει εστω και βόλεϊ σε γυμναστική στο σχολείο θα εχεις αρπάξει ένα χτύπημα σε ανύποπτη στιγμή, με αποτέλεσμα να ξυπνησεις το πρωι και να απορεις που χτυπησες. ΑΝ λεω ξανα. Που να παίξεις κ ποδόσφαιρο η μπάσκετ...
Τελικά μάλλον ήταν δυνατό το χτύπημα,γιατί ο παίκτης σήμερα επανήλθε σε κανονικό ρυθμό.
http://www.paokfc.gr/news-el/epistrofi- ... oponiseis/
http://www.paokfc.gr/news-el/epistrofi- ... oponiseis/
φαντάσου να βγάλει κανένα κριθαράκι στο μάτι και να μην βλέπει τι έχει να ακούσει
πάντως εκτός από το ωραίο 4ο γκολ με τους άμπαλους μου άρεσαν πολύ και τα πατήματά του
μακάρι να συνήλθε (γενικώς και από τα πάντα) γιατί τους χρειαζόμαστε όλους

πάντως εκτός από το ωραίο 4ο γκολ με τους άμπαλους μου άρεσαν πολύ και τα πατήματά του
μακάρι να συνήλθε (γενικώς και από τα πάντα) γιατί τους χρειαζόμαστε όλους
- buffalobill4
Στα στιγιοτυπα ειδα οτι ησουν μεσα στις φασεις με πολυ καλες μπαλιες και αλλαγες παιχνιδιου.
Ανεβαινεις ακροβως στο σημειο που εισαι απαραιτητος
Ανεβαινεις ακροβως στο σημειο που εισαι απαραιτητος