Γιατί τα τυριά δν είναι μουν..?paoktrella έγραψε:Εκτος τα σκουλήκια και τα gay τα αλλα τζάμπα τα βάλατε....
Ποιά ομάδα μισώ;
- midenistis
- Επικοινωνία:
- doxatianos
OLOYS MA PERISSOTERO TON GAY........
MISOS KAI KSYLO STON POUSTRA TON THRYLO.ADERFIA EGO TOUS MISO OLOUS MA PIO POLY TON GABRO KAI TON KOKKALI.
- dreamwarrior
Εδώ είμαι κι εγώ!!!
Εγώ βασικά μισώ την ομάδα που αγαπάει ο konstantin!!!!!!!!!!!!
Είμαι κακός ή κακεντρεχής;;;;;;
Οι απαντήσεις σε άλλο τοπικ!!!!!!
Είμαι κακός ή κακεντρεχής;;;;;;
Οι απαντήσεις σε άλλο τοπικ!!!!!!
Εγω δε μισω τον gay παιδια... Δε μισω αλλωστε καμια ομαδα...
Απλα τον απεχθανομαι, τον περιφρονω, απαξιωνω να παρω τ' ονομα του στο στομα μου, μου προκαλει εμετικα συναισθηματα και πολλες φορες γελιο... Αλλωτε παλι τον λυπαμαι...ειδικα οταν παιζει στην Ευρωπη...
Λετε να παω σε ψυχιατρο παιδια; Νοιωθω λιγακι σχιζοφρενης και αμφιλεγομενη προσωπικοτητα τωρα που τα γραφω αυτα...
Απλα τον απεχθανομαι, τον περιφρονω, απαξιωνω να παρω τ' ονομα του στο στομα μου, μου προκαλει εμετικα συναισθηματα και πολλες φορες γελιο... Αλλωτε παλι τον λυπαμαι...ειδικα οταν παιζει στην Ευρωπη...
Λετε να παω σε ψυχιατρο παιδια; Νοιωθω λιγακι σχιζοφρενης και αμφιλεγομενη προσωπικοτητα τωρα που τα γραφω αυτα...
Τους μισουμε αληθεια; εγω παντως τα τελευταια 15 χρονια τους λυπαμαι...που φυσικα ειναι χειροτερο απο μισος! Και τους λυπαμαι διοτι εχουν προβατοποιηθει,εχουν μετατρεψει την αγαπη τους προς την ομαδα τους σε λατρεια προς τον Σωκρατη (ενας ειναι ο σωκρατης στη συγχρονη Ελλαδα),αν αυτος τους πει "εξω βρεχει" θα βγουν με ομπρελλες και ας εχει λιακαδα με 40 βαθμους ζεστη και εχουν χασει το δικαιωμα να λεγονται "οπαδοι" καθως εχουν μετατραπει σε προσωπικο στρατο του Κοκκαλη....
Οποτε τι να μισησω απο αυτους ή την ομαδα τους; ....καταντια ειναι αυτο! Λιβανιζουν οποιον ειναι διπλα στον Θεο τους Σωκρατη,καταπινουν αμασητα ο,τι τους πει και μολις αλλαξει γνωμη ο "θειος",φτυνουν εκει που εγλυφαν!
Τελικα μηπως τους αξιζει μονο περιφρονηση παρα τιποτα αλλο;
....καθε απαντηση δεκτη-με επιχειρηματα ομως.....
Οποτε τι να μισησω απο αυτους ή την ομαδα τους; ....καταντια ειναι αυτο! Λιβανιζουν οποιον ειναι διπλα στον Θεο τους Σωκρατη,καταπινουν αμασητα ο,τι τους πει και μολις αλλαξει γνωμη ο "θειος",φτυνουν εκει που εγλυφαν!
Τελικα μηπως τους αξιζει μονο περιφρονηση παρα τιποτα αλλο;
....καθε απαντηση δεκτη-με επιχειρηματα ομως.....
- PAOKfanAthens
-