Ποιά ομάδα μισώ;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΣΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ

Μπορείτε να επιλέξετε 1 επιλογή

Προβολή αποτελεσμάτων

Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Ποιά ομάδα μισώ;

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ενταξει μη βαρατε ξερω ΠΑΟΚ εισαι αλλα ετσι να χαμε να λεγαμε
Εγω παντως γαυρο χαλλαρα
BANTSKO

Δημοσίευση από BANTSKO »

γ........ το πουστη τον κολογαυρο :shock:
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

το πουστροσκουληκο θανασιμα.οσο ζω θα προσπαθω να σε δω ξανα εκει στην β εθνικη.ρουφιανοι της πολης.4Α
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

και εγώ τον πούστη τον γαύρο
αν και δεν το βλέπω να πειζεί το θεματάκι
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Μ'αρεσει που εχει και το Αιγαλεο αχααχαχαχαχ! :) :) :)

Ψηφισα ρουλη για πολους και διαφορους λογους...Ακολουθει ο γαυρος και μετα το χανουμι...
Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ...
M4eVeR
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

τι λες ρε αδελφε τον ρουφιανο της πολης εγω ποτε μου δεν θα τον δω ουτε ουδετερα ουτε συμπαθητικα να πανε να καταστραφουνε οι απογονοι του γιαχβε.καλυτεροι σας φιλοι οι αστυνομικοι.4Α
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Γαυροι μουνακια αμερικανακια μαγκες του κωλου απογωνοι του στολου γαυρος καλος μονο νεκρος γαμω τον πειραια :?: :x
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

αεκ γιατι ? μουτην εδινε η βοηθεια απο το κρατος και γιατι πιστεω οτι εαν ειμασταν στη θεση της θα ειχαμε αλαξη ολη την ποδοσφαιρικι ισοροπια λαμογια :?:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Κάθε τι που δεν είναι ΠΑΟΚ το μισώ θανάσιμα.Τους μισώ όλους το ίδιο.Δεν βάζω πιο πολύ τον γαύρο η το σκουλήκι.Όλους τους έχω στο ίδιο καζάνι.Όλους τους μισώ θανάσιμα.ΤΕΛΟΣ
:) :) :) :) :)
ΠΑΟΚ είσαι για αυτό που για άλλους είναι άπιαστο όνειρο
paokfanatico.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σκουλήκια βρωμερά που ζείτε μες στο χώμα, τον π@τσο μας θα πέρετε για μια φορά ακόμα

αεκ γ@μώ τη Φιλαδέλφεια, τις μάνεςσ και τα αδέρφια κι όλο το χανουμιό

παο γαμώ τη λεωφόρο και κάθε π@στη φλώρο παναθηναικό

θρυνε θρύνε άντε γ@μήσου εσύ κι οι οπαδοί σου κι ο βρωμοπειραιάς, κι όταν θα ρθούμε το λιμάνι θα πιούμε ένα ντουμάνι για να μαστε καλά

Αθήνα γ@μημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει, Αθήνα γ@μιόλα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!!

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΕΥ!!!
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Τρί 01 Ιούλ 2008, 02:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

THN MACABI HAIFA KAI OLA TA PARAKLADIA THS :wink:
Άβαταρ μέλους
esks

Δημοσίευση από esks »

την αεκ τη μαμιόλα γιάτι πρώτον έχει τρελή στίρηξη απο το κράτος, δεν γίνεται να λέει ο μπάστ...δος ο ντέμης οτι εγω δεν πληρώνω ΦΠΑ γιατί θέλω να κάνω μεταγραφές και να μην του λένε τπτ ενω στον ΠΑΟΚ αυτά δεν γίνονται. δηλ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΜΑΔΑ.
Και δεύτερον πολλές φόρες μας εκλεψε παίχτες ή προσπαθησε να μας τους αρπάξει. περιμενει σαν καρτάλι και με την πρωτη ευκαιρία ερχεται να κλέψει. θες τον παιχτη ρε μπαστ..δε Ντέμη κάνε προταση και αν τη δεχτώ πληρωσε και παρε ότι θες.
ΑΘΗΝΑ ΜΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μισω τον gay γιατι :? εισαι. μισω τον ρουλη44 γιατι εχουν βγαλει μια γλωσσα που νομιζουν οτι ειναι και τα αφεντικα τησ πολησ και ξεχνουν οτι και μονο με την υπαρξη τουσ ντροπιαζουν τη Μακεδονια και ολη την Ελλαδα, Bayern-ρουλις44 6-0, δεν ξεχνω. επισης μισω το αεκακι44 και τον πιγκουινο τον ντεμη για την βοηθεια απο το κρατος. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gmayo

Δημοσίευση από gmayo »

Χωρίς να θέλω να ακουστώ υπερβολικός αν υπήρχε επιλογή ΟΛΟΥΣ θα διάλεγα αυτή.

Όλοι μας μισούν και μας ζηλεύουν και θέλουν το κακό μας.

GAYROS: Τι να πώ για την ομάδα του στόλου τα λόγια είναι περιττά ούτως ή άλλως το γκάλοπ δείχνει οτι ο gayros είναι η νούμερο ένα επιλογή μας 8).

Βάζελος: Η ομάδα θρύλος της ελλάδας που αν υπήρχε μια φωτογραφία στο λεξικό δίπλα στη λέξη πουτ@νι@ θα βάζαν το πουστροτρίφυλλο. Κολομάδα που το μόνο που ξέρει είναι να κλέβει ανθρώπους απο τη βόρεια ελλάδα για να κάνει ομάδα ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ... (Ποδόσφαιρο - Αν δεν ήξερα θα νόμιζα οτι ο ΠΑΟΚ φοράει πράσινα (δημόπουλος/σάλπι/χριστοδουλόπουλος) Μπάσκετ - Γιαννάκης, Γκάλης και πιο πρόσφατα Βόλλευ τον Λεώνη). Και επίσης μας μισούν όσο και τον gayro μόνο και μόνο για το ξύλο που τρώνε μέσα έξω τόσα χρόνια. Τους αποκαλώ και σκουλίκια του Νότου.

Χανούμισσα: Αστεία ομάδα των Αθηνών που ξέχασε το που ιδρύθηκε και από που ξεκίνησε. Μια ζώη κάτω απο τα @ρχίδι@ όλων. Κόμπλεξ τρελό και σύνδρομο κατωτερότητας. Συνοικοιακή ομάδα είναι σαν τον ρούλη.

Ρούλης: Προσωπική μου επιλογή είμαι Θεσσαλονικιός και έχω γνωστούς ρούληδες αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ γιατί? γιατί κάθε χρόνο εδώ και 20 χρόνια που ασχολούμε με το ποδόσφαιρο μου πρήζουν τα @ρχίδι@ ότι θα μας κάνουν και θα μας δείξουν και ότι έχουν ομαδάρα κάθε χρονιά κλπ κλπ και καταλήγω να μαλώνω οπότε πάνε οι φιλίες. Αλλά αυτό που μου τη δίνει είναι ότι τους έχουν κάνει τόσα και τόσα οι ομάδες των αθηνών και κατηγορούν εμάς και προσπαθούν μόνο με υποχθόνια μέσα να μας υπονομεύουν.

Γρία: Τρελό κόμπλεξ και παρόλο το ότι τόσα χρόνια τους στηρίζαμε (ουκ ολίγες φορές βρέθηκα στο παρελθόν στο καυτατζόγλειο να στηρίξω τις γριές εναντίον των σκουλικιών, μέχρι και χαριλάου σε εκτός έχω πάει με τις γριές) ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, οπότε ΟΥΣΤ ΣΤΗ Β ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ.

Όλοι οι άλλοι (ΑΕΛ, Ξάνθη κλπ) έιναι κομπάρσοι που τρώνε το κουτόχορτο του gayrou και του σκουλικιού που τους έχουν βάλει στο τριπάκι του να μας μισούν χωρίς λόγο (εντάξει η ΑΕΛ ίσως και να έχει ένα λόγο μια ζωή τους τα κάνουμε πουτ@ν@ στο κάμπο)

:?:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ρουλι γιατι εχουν βγαλει πολυ γλωσσα και θα τους μαμισω εγω...
κι αν στον ΠΑΟΚ αλλάξαν όλα, ο κοντός πάνω απ'όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”