Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Μόνο σε εμένα δεν αρέσει οτι παίρνουμε επιθετικό την στιγμή που ο Κλάους δεν έχει ανανεώσει ακόμα? :?
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

δεν μπορω να καταλαβω κατι.χωρις να τον ξερω σαν παιχτη και επειδη τον αναφερεται πολυ τι καλο εχει?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω παντως αν σημερα μου φερναν λουκα βυντρα θα πανηγυριζα λες κια πηραμε πρωταθλημα
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Όλες οι μεταγραφές που έγιναν μέχρι στιγμής δε βάζω το μιτόνκα .....είναι πάρα πολύ καλές . Όμως η πρώτη που έγινε και δεν ειχε προσληφθει ακόμα ο ΑΑ ενώ ο ΖΒ ήξερε για μειωμένα μπάτζετ πήρε παίκτη σε θέση που δε χρειαζόταν ....Βέβαια ο παίκτης ειναι παρα πολύ καλός ... Αλλά η ομάδα πονάει σε άλλες θέσεις......Από τι στιγμή που ανακοινώθηκε του Αγγελίδη στη θέση του ΖΒ η ομάδα δεν έκανε καμία μεταγραφή χάθηκε χρόνος με τον περίεργο μαύρο ο οποίος δεν ήθελε να δοκιμασθεί .........(Αυτόν ποιος τον έφερε ; ) και μετά ενώ δηλώθηκε ο ΖΒ ως τεχνικός Διευθυντής στο Γιουρόπα ο ίδιος προσπάθησε να κλείσει τον Αμπτούν προφανός ενεργόντας μόνος του ......
Είναι προφανές ότι μετά τον ερχομό του Jack υπάρχει μια ασυνενοησία μεταξύ ΑΑ και ΖΒ που πιο πριν δεν υπήρχε .....
Κι όλα αυτά σε βάρος της ομάδας ..... Ποιός είχε συμφέρον να συμβεί αυτό ; Ξαφνικά έγινε στραβός ο ΑΑ όχι πάντα ήταν στραβός αλλα φέραν 4 πολύ καλούς παίκτες .....Γιατί δε συναιχίζει να γίνεται αυτό τότε; Α) για να μείνει ημιτελείς η ομάδα Β) Για να φαγωθεί ο ΑΑ σε συνάρτηση με το αγωνιστικό .....Χθες αν δεν ερχόταν το αποτέλεσμα θα τον στέλναν, κάτι που δεν έκαν ούτε με τον καρπουζά με τις καρδούλες ούτε με τον ΓΔ με τους Αυστριακούς .......
Γιατι βιασθήκαν να δημιουργήσουν προυποθέσεις για σουτάρισμα ; ........ Μα αν μείνει αυτός (ο ΑΑ ) θα πει τα πράγματα ως έχουν στο Jack που θα αποφασίσει ποιους πρέπει να κρατήσει και ποιους να καρατομίσει .....
Αν έφευγε ο ΑΑ τότε ο Jack θα προχωρούσε στην ομίχλη .........
Μια τέτοια ομίχλη είχε και ο Τσι και ο Ολανδός ...........

Ο μιτόνκας ήρθε γιατί από την Ίντερ και μετά ο Κλαους δεν έπαιζε ......όπως δεν παίζει κι ο Κουλούρης μετά την ανανέωση για άλλο λόγω βέβαια .......

Πάντως η διαρροή (της μεταγραφής του Μιτόνκα ) χθές ακόμα και στα πολιτικά σαιτ είχε σκοπό στο να ξαναενεργοποιηθεί και να παίξει καλά ο Κλαους .......είναι μια πρώτη επιτυχία Jack - ΑΑ

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή .......!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chris.paok.mytilene την Παρ 29 Αύγ 2014, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
teratios14

Δημοσίευση από teratios14 »

desperando έγραψε:εγω παντως αν σημερα μου φερναν λουκα βυντρα θα πανηγυριζα λες κια πηραμε πρωταθλημα
τι ομάδα είσαι, είπαμε;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενω σου εχει βγει ο φακουντο-μακ και λογικα γκολασα γιατι δεν κινουμαστε για τετοιους παικτες?? πανε αργεντινη,εχει ενα καρο παικτες..εξτρεμακια παικταραδες..εδω ο αστερας με 100.000 συμβολαια φερνει παικτες με 100 συμ 1η εθνικη...εμεις με 3-4 κατοσταρικα τι θα μπορουσαμε να φερουμε.?
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

εγω θα πανυγηριζα μεχρι το κλεισιμο των μεταγραφων αν μου εφερναν ενα αριστερο εξτρεμ , ειναι η μονη θεση που δεν εχω κανεναν μα κανεναν... ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα υπολοιπα μετα.

υγ. ο παπ παντως θα βοηθησει ασχετα με το τι λενε μερικοι , ειναι μαχητης , γρηγορος και το εχει το γκολ . Προσωπικη γνωμη λεω παντα. Αα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις αν τον προοριζουν για κανα αρ. εξτρεμ(παναγια μου) τοτε ζητω που καηκαμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

teratios14 έγραψε:
desperando έγραψε:εγω παντως αν σημερα μου φερναν λουκα βυντρα θα πανηγυριζα λες κια πηραμε πρωταθλημα
τι ομάδα είσαι, είπαμε;
κατι εξυπνους που εχει αυτο το φορουμ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

chris.paok.mytilene έγραψε:
Ο μιτόνκας ήρθε γιατί από την Ίντερ και μετά ο Κλαους δεν έπαιζε ......όπως δεν παίζει κι ο Κουλούρης μετά την ανανέωση για άλλο λόγω βέβαια .......

Ο οποίος είναι;
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Asimos έγραψε:
chris.paok.mytilene έγραψε:

Ο οποίος είναι;
Γιατί είναι 18 έκανε συμβόλαιο λογικό είναι χαλαρώσει γι αυτό τον είχε χθες εκτός ....
Όμως για να αποδίδει και να βελτιώνεται κάποιος χρειάζεται άμιλα απειλή συναγωνισμό (Δσρβίνος) έτσι γίνεται καλύτερος ...... Συνεπώς έπρεπε να αποκτηθεί φορ
Γιατί και στο πρώτο αγώνα με τους Μολδαβούς και με την καλλονή οι μπαλιές βγαίνανε αλλά δεν υπήρχε το φορ ..........
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

αντε καλως ηρθες Δημητρη Παπαδοπουλε!!πολλα γκολλλλλ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Καλως ηρθες μυτογκα :D :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

καλως τα δεχτηκαμε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μαλιστα , ανακοινωθηκε ο παπαδοπουλος ,μονος του κιολας, οχι οπως διεδιδαν οι αρδ
τωρα γι αυτη την κινηση τι να πει κανεις...με τοσα κενα, συνεχιζουμε τα μπαλωματα σε αλλες θεσεις
ανακοινωσε το βραδυ και κανα αριστερο μπακ, να τρελανεις ολη την ευρωπη

υγ αρα το πλανο της ανανεωσης, του μικρου μεσου ορου ηλικιας κτλ κτλ, συνεχιζεται με τον φερελπι νεαρο ε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Παρ 29 Αύγ 2014, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Άντε να αρχίσουν οι ανακοινώσεις.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”