Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Μόνο σε εμένα δεν αρέσει οτι παίρνουμε επιθετικό την στιγμή που ο Κλάους δεν έχει ανανεώσει ακόμα? 

δεν μπορω να καταλαβω κατι.χωρις να τον ξερω σαν παιχτη και επειδη τον αναφερεται πολυ τι καλο εχει?
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω παντως αν σημερα μου φερναν λουκα βυντρα θα πανηγυριζα λες κια πηραμε πρωταθλημα
-
Όλες οι μεταγραφές που έγιναν μέχρι στιγμής δε βάζω το μιτόνκα .....είναι πάρα πολύ καλές . Όμως η πρώτη που έγινε και δεν ειχε προσληφθει ακόμα ο ΑΑ ενώ ο ΖΒ ήξερε για μειωμένα μπάτζετ πήρε παίκτη σε θέση που δε χρειαζόταν ....Βέβαια ο παίκτης ειναι παρα πολύ καλός ... Αλλά η ομάδα πονάει σε άλλες θέσεις......Από τι στιγμή που ανακοινώθηκε του Αγγελίδη στη θέση του ΖΒ η ομάδα δεν έκανε καμία μεταγραφή χάθηκε χρόνος με τον περίεργο μαύρο ο οποίος δεν ήθελε να δοκιμασθεί .........(Αυτόν ποιος τον έφερε ; ) και μετά ενώ δηλώθηκε ο ΖΒ ως τεχνικός Διευθυντής στο Γιουρόπα ο ίδιος προσπάθησε να κλείσει τον Αμπτούν προφανός ενεργόντας μόνος του ......
Είναι προφανές ότι μετά τον ερχομό του Jack υπάρχει μια ασυνενοησία μεταξύ ΑΑ και ΖΒ που πιο πριν δεν υπήρχε .....
Κι όλα αυτά σε βάρος της ομάδας ..... Ποιός είχε συμφέρον να συμβεί αυτό ; Ξαφνικά έγινε στραβός ο ΑΑ όχι πάντα ήταν στραβός αλλα φέραν 4 πολύ καλούς παίκτες .....Γιατί δε συναιχίζει να γίνεται αυτό τότε; Α) για να μείνει ημιτελείς η ομάδα Β) Για να φαγωθεί ο ΑΑ σε συνάρτηση με το αγωνιστικό .....Χθες αν δεν ερχόταν το αποτέλεσμα θα τον στέλναν, κάτι που δεν έκαν ούτε με τον καρπουζά με τις καρδούλες ούτε με τον ΓΔ με τους Αυστριακούς .......
Γιατι βιασθήκαν να δημιουργήσουν προυποθέσεις για σουτάρισμα ; ........ Μα αν μείνει αυτός (ο ΑΑ ) θα πει τα πράγματα ως έχουν στο Jack που θα αποφασίσει ποιους πρέπει να κρατήσει και ποιους να καρατομίσει .....
Αν έφευγε ο ΑΑ τότε ο Jack θα προχωρούσε στην ομίχλη .........
Μια τέτοια ομίχλη είχε και ο Τσι και ο Ολανδός ...........
Ο μιτόνκας ήρθε γιατί από την Ίντερ και μετά ο Κλαους δεν έπαιζε ......όπως δεν παίζει κι ο Κουλούρης μετά την ανανέωση για άλλο λόγω βέβαια .......
Πάντως η διαρροή (της μεταγραφής του Μιτόνκα ) χθές ακόμα και στα πολιτικά σαιτ είχε σκοπό στο να ξαναενεργοποιηθεί και να παίξει καλά ο Κλαους .......είναι μια πρώτη επιτυχία Jack - ΑΑ
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή .......!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι προφανές ότι μετά τον ερχομό του Jack υπάρχει μια ασυνενοησία μεταξύ ΑΑ και ΖΒ που πιο πριν δεν υπήρχε .....
Κι όλα αυτά σε βάρος της ομάδας ..... Ποιός είχε συμφέρον να συμβεί αυτό ; Ξαφνικά έγινε στραβός ο ΑΑ όχι πάντα ήταν στραβός αλλα φέραν 4 πολύ καλούς παίκτες .....Γιατί δε συναιχίζει να γίνεται αυτό τότε; Α) για να μείνει ημιτελείς η ομάδα Β) Για να φαγωθεί ο ΑΑ σε συνάρτηση με το αγωνιστικό .....Χθες αν δεν ερχόταν το αποτέλεσμα θα τον στέλναν, κάτι που δεν έκαν ούτε με τον καρπουζά με τις καρδούλες ούτε με τον ΓΔ με τους Αυστριακούς .......
Γιατι βιασθήκαν να δημιουργήσουν προυποθέσεις για σουτάρισμα ; ........ Μα αν μείνει αυτός (ο ΑΑ ) θα πει τα πράγματα ως έχουν στο Jack που θα αποφασίσει ποιους πρέπει να κρατήσει και ποιους να καρατομίσει .....
Αν έφευγε ο ΑΑ τότε ο Jack θα προχωρούσε στην ομίχλη .........
Μια τέτοια ομίχλη είχε και ο Τσι και ο Ολανδός ...........
Ο μιτόνκας ήρθε γιατί από την Ίντερ και μετά ο Κλαους δεν έπαιζε ......όπως δεν παίζει κι ο Κουλούρης μετά την ανανέωση για άλλο λόγω βέβαια .......
Πάντως η διαρροή (της μεταγραφής του Μιτόνκα ) χθές ακόμα και στα πολιτικά σαιτ είχε σκοπό στο να ξαναενεργοποιηθεί και να παίξει καλά ο Κλαους .......είναι μια πρώτη επιτυχία Jack - ΑΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chris.paok.mytilene την Παρ 29 Αύγ 2014, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
τι ομάδα είσαι, είπαμε;desperando έγραψε:εγω παντως αν σημερα μου φερναν λουκα βυντρα θα πανηγυριζα λες κια πηραμε πρωταθλημα
εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενω σου εχει βγει ο φακουντο-μακ και λογικα γκολασα γιατι δεν κινουμαστε για τετοιους παικτες?? πανε αργεντινη,εχει ενα καρο παικτες..εξτρεμακια παικταραδες..εδω ο αστερας με 100.000 συμβολαια φερνει παικτες με 100 συμ 1η εθνικη...εμεις με 3-4 κατοσταρικα τι θα μπορουσαμε να φερουμε.?
- aisiodoksos
εγω θα πανυγηριζα μεχρι το κλεισιμο των μεταγραφων αν μου εφερναν ενα αριστερο εξτρεμ , ειναι η μονη θεση που δεν εχω κανεναν μα κανεναν... ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα υπολοιπα μετα.
υγ. ο παπ παντως θα βοηθησει ασχετα με το τι λενε μερικοι , ειναι μαχητης , γρηγορος και το εχει το γκολ . Προσωπικη γνωμη λεω παντα. Αα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις αν τον προοριζουν για κανα αρ. εξτρεμ(παναγια μου) τοτε ζητω που καηκαμε.
υγ. ο παπ παντως θα βοηθησει ασχετα με το τι λενε μερικοι , ειναι μαχητης , γρηγορος και το εχει το γκολ . Προσωπικη γνωμη λεω παντα. Αα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις αν τον προοριζουν για κανα αρ. εξτρεμ(παναγια μου) τοτε ζητω που καηκαμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
κατι εξυπνους που εχει αυτο το φορουμteratios14 έγραψε:τι ομάδα είσαι, είπαμε;desperando έγραψε:εγω παντως αν σημερα μου φερναν λουκα βυντρα θα πανηγυριζα λες κια πηραμε πρωταθλημα
Ο οποίος είναι;chris.paok.mytilene έγραψε:
-
Γιατί είναι 18 έκανε συμβόλαιο λογικό είναι χαλαρώσει γι αυτό τον είχε χθες εκτός ....Asimos έγραψε:Ο οποίος είναι;chris.paok.mytilene έγραψε:
Όμως για να αποδίδει και να βελτιώνεται κάποιος χρειάζεται άμιλα απειλή συναγωνισμό (Δσρβίνος) έτσι γίνεται καλύτερος ...... Συνεπώς έπρεπε να αποκτηθεί φορ
Γιατί και στο πρώτο αγώνα με τους Μολδαβούς και με την καλλονή οι μπαλιές βγαίνανε αλλά δεν υπήρχε το φορ ..........
-
- desperando
- Επικοινωνία:
- thanos-xanthi
μαλιστα , ανακοινωθηκε ο παπαδοπουλος ,μονος του κιολας, οχι οπως διεδιδαν οι αρδ
τωρα γι αυτη την κινηση τι να πει κανεις...με τοσα κενα, συνεχιζουμε τα μπαλωματα σε αλλες θεσεις
ανακοινωσε το βραδυ και κανα αριστερο μπακ, να τρελανεις ολη την ευρωπη
υγ αρα το πλανο της ανανεωσης, του μικρου μεσου ορου ηλικιας κτλ κτλ, συνεχιζεται με τον φερελπι νεαρο ε
τωρα γι αυτη την κινηση τι να πει κανεις...με τοσα κενα, συνεχιζουμε τα μπαλωματα σε αλλες θεσεις
ανακοινωσε το βραδυ και κανα αριστερο μπακ, να τρελανεις ολη την ευρωπη
υγ αρα το πλανο της ανανεωσης, του μικρου μεσου ορου ηλικιας κτλ κτλ, συνεχιζεται με τον φερελπι νεαρο ε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Παρ 29 Αύγ 2014, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok