Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ως τέτοιο (8άρι) αποκτήσαμε τον Γκολάσα. Αυτή ήταν η επιλογή της διοίκησης.Τώρα αν αποδειχτεί αποτυχημένη μεταγραφή θα φανεί. Επίσης πιστεύω προσωπικά πως αυτό το ρόλο μπορεί να το παίξει και ο Σαββίδης στη πορεία...desperando έγραψε:χωρις δυνατο 8αρι και αριστερο εξτρεμ που να μαμαει δεν παμε πουθενα.
μπορω να αντεξω χωρις στοπερ μεχρι τον ιανουαριο,αλλα χωρις τους παραπανω θα πεσει πολυ γκελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Τρί 26 Αύγ 2014, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- jay trotter
Χωρίς να το παίζω έξυπνος και να διαφωνώ μόνο και μόνο να διαφωνώ το κενό στα στόπερ είναι μεγαλύτερο.Βάλε και τις κάρτες και τους τραυματισμούς που έχει η θέση και θα δούμε πολύ Σκόνδρα,Κατσικά παρά την όποια μεταγραφή.Στο 8 υπάρχει και ο Γκολάσα ,ο Σαβίδης και ο Κάτσε (ο.κ. σαν δεύτερος κόφτης).Αν πάρουμε έναν παίκτη επιπέδου Νάτχο οι Γκολάσα(διεθνής),Κάτσε(διεθνής) και Σαβίδης(next big thikg) πάνε για πάγκο!
- desperando
- Επικοινωνία:
οκ εσεις τοτε το ταμπουρι των 12-13 ομαδων απο τις 17 περιμεντε να το διασπασπασετε με τον κατσε και τον γκολασα.
αν δεν το εχετε καταλαβει η ομαδα δεν εχει παικτες που να παιζουν την μπαλα καθετα.
αν δεν το εχετε καταλαβει η ομαδα δεν εχει παικτες που να παιζουν την μπαλα καθετα.
αν η ομαδα δεν παρει οχταροδεκαρι και αριστερο εξτρεμ θα κλαψουν μανουλες... και η μυοπια μου απο 3 θα παει 13....
στοπερ παρε τον πογκατετζ τον σεπτεμβρη ,που θα ερθει με μισα λεφτα...
στοπερ παρε τον πογκατετζ τον σεπτεμβρη ,που θα ερθει με μισα λεφτα...
Φανταστειτε ρε μαγκες σε τι σημειο μας φτασανε...
Ειμαστε με ενα στοπερ με τον οποιο πρεπει να βγαλει συνεχομενα παιχνιδια σε πρωταθλημα
κυπελο και αν ολα πανε καλα και ευρωπη,τουλαχιστον μεχρι τα Χριστουγεννα.
Και εμεις λεμε δεν πειραζει ας παρουμε παιχτες σε αλλες θεσεις που ποναμε...!!!!
Α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ η κατρακυλα σου τελειωμω δεν εχει.
Ειμαστε με ενα στοπερ με τον οποιο πρεπει να βγαλει συνεχομενα παιχνιδια σε πρωταθλημα
κυπελο και αν ολα πανε καλα και ευρωπη,τουλαχιστον μεχρι τα Χριστουγεννα.
Και εμεις λεμε δεν πειραζει ας παρουμε παιχτες σε αλλες θεσεις που ποναμε...!!!!
Α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ η κατρακυλα σου τελειωμω δεν εχει.
Τον Γκολάσα ακόμη δεν τον είδαμε σε 1 επίσημο ματς και θα τον βγάλουμε μέτριο;
- jay trotter
Φίλε desperando πέρυσι στο πρώτο γύρο είχαμε μέτρια χαφ και στόπερ που δεν ήταν στόπερ.Επιθετικά καλά τα πηγαίναμε το πρόβλημα ήταν πως τρώγαμε εύκολα γκολ .Με μέτριο 8άρι όπως ήταν ο Λαζαρ πέρυσι κάτι κάνεις.με Τζαβέλα,Κατσικά ,Σκόνδρα θα είμαστε πάντα πίσω στο σκορ.Γνώμη μου βέβαια μπορεί να είμαι και λάθος!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όχι αλλά μετά από μια περίοδο που έμεινε εκτός αγώνων μην περιμένεις να βγάλει μάτια εδώ και τώρα.
Αν δεν ερχοταν ο Γκολαδα στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ηξερε κανεις μας...
Και κανεις προφανως σε ολη την Ευρωπη...
Ενας μετριος παιχτης που ηταν σε μια μετρια ομαδα...
Εχει ομως ολη την στηριξη μας να αναδειξει το ταλεντο του και να γινει ακομα καλυτερος
αφου ειναι σε μικρη ηλικια...
Μπορει ομως και το αντιθετο δηλαδη να καταληξει να παιζει εκει που παιζουν το 99% των παιχτων
μας που αποχωρουν δηλαδη β γ εθνικη...
Τωρα γιατι να τον βγαλουμε μεσι δεν καταλαβαινω;επειδη ειναι παιχτης μας;
Αν αυτος πηγαινε σε γαυρο η σε βαζελο,θα λεγαμε κοιτα τους πο@υστηδες πηραν
τον ισραηλινο κριστιανο ροναλντο;
Η ιστορια εχει διδαξει οτι πολλους αστακους πηραμε πριν μπουνε στο χορταρι και μας βγηκαν σαρδελες...
Γι αυτο χαμηλα την μπαλα σε παιχτες με μικρο βιογραφικο...
Αν και η προσωπικη μου γνωμη για τον παιχτη ειναι θετικη,φαινεται μπαλαδοφατσα.
Εχει ομως ολη την στηριξη μας να αναδειξει το ταλεντο του και να γινει ακομα καλυτερος
Μπορει ομως και το αντιθετο δηλαδη να καταληξει να παιζει εκει που παιζουν το 99% των παιχτων
Η ιστορια εχει διδαξει οτι πολλους αστακους πηραμε πριν μπουνε στο χορταρι και μας βγηκαν σαρδελες...
- thanos-xanthi
φιλε μου ολες αυτες οι ομαδες θα παιξουν ταμπουριjay trotter έγραψε:Φίλε desperando πέρυσι στο πρώτο γύρο είχαμε μέτρια χαφ και στόπερ που δεν ήταν στόπερ.Επιθετικά καλά τα πηγαίναμε το πρόβλημα ήταν πως τρώγαμε εύκολα γκολ .Με μέτριο 8άρι όπως ήταν ο Λαζαρ πέρυσι κάτι κάνεις.με Τζαβέλα,Κατσικά ,Σκόνδρα θα είμαστε πάντα πίσω στο σκορ.Γνώμη μου βέβαια μπορεί να είμαι και λάθος!
δεν εχει κανεναν παιχτη να ξεκλειδωσει αμυνα με το απροβλεπτο
κανεναν να κανει την καθετη
χιλιες φορες ενα καλο 8ρι να βελτιωθει και η συνδεση των γραμμων
Eχουμε μια ταση να δινουμε υπεραξια σστους ποδοσφαιριστες μας και να απαιτουμε πραγματα που δεν ειναι μεσα στις δυνατοτητες τους...markos4 έγραψε:Αν δεν ερχοταν ο Γκολαδα στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ηξερε κανεις μας...
οταν δεν τα καταφερνουν, πολυ φυσιολογικα, τους κραζουμε στα ραδιοφωνα στα σαιτς και φυσικα στο γηπεδο...
βεβαια οταν φευγουν απο τον ΠΑΟΚ δυσκολευονται να βρουνε ομαδα..τα παραδειγματα ειναι παμπολα
Σε αυτο εχεις δικαιο είχαμε στόχ και τον ειδικό στα ματς με μικρομεσαίες ομάδες λουκαςthanos-xanthi έγραψε:φιλε μου ολες αυτες οι ομαδες θα παιξουν ταμπουριjay trotter έγραψε:Φίλε desperando πέρυσι στο πρώτο γύρο είχαμε μέτρια χαφ και στόπερ που δεν ήταν στόπερ.Επιθετικά καλά τα πηγαίναμε το πρόβλημα ήταν πως τρώγαμε εύκολα γκολ .Με μέτριο 8άρι όπως ήταν ο Λαζαρ πέρυσι κάτι κάνεις.με Τζαβέλα,Κατσικά ,Σκόνδρα θα είμαστε πάντα πίσω στο σκορ.Γνώμη μου βέβαια μπορεί να είμαι και λάθος!
δεν εχει κανεναν παιχτη να ξεκλειδωσει αμυνα με το απροβλεπτο
κανεναν να κανει την καθετη
χιλιες φορες ενα καλο 8ρι να βελτιωθει και η συνδεση των γραμμων
Ετςι ρε Despe.desperando έγραψε:οκ εσεις τοτε το ταμπουρι των 12-13 ομαδων απο τις 17 περιμεντε να το διασπασπασετε με τον κατσε και τον γκολασα.
Εγω εαν μείνουμε με αυτά τα χάφ θα ανοίξω Φαρμακειο εξω απο Τούμπα να πούληςω κολλυρια φέτος.
Να κανει παιχνιδι ο Τζιόλης ο Κατσε κ ο Μαντουρο και να κουτουλανε μεταξύ τους προςπαθοντας να ανοίξουν τα ταμπουρια. Καλα παιδια δεν λέω κ οχι απαραίτητα κακοί παίκτες. Αλλα δεν μπορούν να παίζουν οι τρεις μαζι. Ενας απο αυτούς μεσα και δίπλα τους μεγάλη μπαλαδοφατσα. Αλλιώς....
Ετσι ειναι φιλαρακι και οχι μονο δινουμε υπεραξια σε ποδοσφαιριστες που δεν εχουν πλουσιο βιογραφικο,Athens έγραψε:Eχουμε μια ταση να δινουμε υπεραξια σστους ποδοσφαιριστες μας και να απαιτουμε πραγματα που δεν ειναι μεσα στις δυνατοτητες τους...markos4 έγραψε:Αν δεν ερχοταν ο Γκολαδα στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ηξερε κανεις μας...
οταν δεν τα καταφερνουν, πολυ φυσιολογικα, τους κραζουμε στα ραδιοφωνα στα σαιτς και φυσικα στο γηπεδο...
βεβαια οταν φευγουν απο τον ΠΑΟΚ δυσκολευονται να βρουνε ομαδα..τα παραδειγματα ειναι παμπολα
αλλα μειωνουμε πραγματικα πολυ καλους ποδοσφαιριστες επειδη εχουν παει σε αντιπαλες ομαδες...
Αλλα ΠΑΟΚ εισαι δε γ@μιετ@ι...