Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Στην ανορθωση ο Σουηδος στοπερ
B&W

Δημοσίευση από B&W »

desperando έγραψε:χωρις δυνατο 8αρι και αριστερο εξτρεμ που να μαμαει δεν παμε πουθενα.

μπορω να αντεξω χωρις στοπερ μεχρι τον ιανουαριο,αλλα χωρις τους παραπανω θα πεσει πολυ γκελα
Ως τέτοιο (8άρι) αποκτήσαμε τον Γκολάσα. Αυτή ήταν η επιλογή της διοίκησης.Τώρα αν αποδειχτεί αποτυχημένη μεταγραφή θα φανεί. Επίσης πιστεύω προσωπικά πως αυτό το ρόλο μπορεί να το παίξει και ο Σαββίδης στη πορεία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Τρί 26 Αύγ 2014, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Χωρίς να το παίζω έξυπνος και να διαφωνώ μόνο και μόνο να διαφωνώ το κενό στα στόπερ είναι μεγαλύτερο.Βάλε και τις κάρτες και τους τραυματισμούς που έχει η θέση και θα δούμε πολύ Σκόνδρα,Κατσικά παρά την όποια μεταγραφή.Στο 8 υπάρχει και ο Γκολάσα ,ο Σαβίδης και ο Κάτσε (ο.κ. σαν δεύτερος κόφτης).Αν πάρουμε έναν παίκτη επιπέδου Νάτχο οι Γκολάσα(διεθνής),Κάτσε(διεθνής) και Σαβίδης(next big thikg) πάνε για πάγκο!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οκ εσεις τοτε το ταμπουρι των 12-13 ομαδων απο τις 17 περιμεντε να το διασπασπασετε με τον κατσε και τον γκολασα.
αν δεν το εχετε καταλαβει η ομαδα δεν εχει παικτες που να παιζουν την μπαλα καθετα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν η ομαδα δεν παρει οχταροδεκαρι και αριστερο εξτρεμ θα κλαψουν μανουλες... και η μυοπια μου απο 3 θα παει 13....
στοπερ παρε τον πογκατετζ τον σεπτεμβρη ,που θα ερθει με μισα λεφτα...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Φανταστειτε ρε μαγκες σε τι σημειο μας φτασανε...
Ειμαστε με ενα στοπερ με τον οποιο πρεπει να βγαλει συνεχομενα παιχνιδια σε πρωταθλημα
κυπελο και αν ολα πανε καλα και ευρωπη,τουλαχιστον μεχρι τα Χριστουγεννα.
Και εμεις λεμε δεν πειραζει ας παρουμε παιχτες σε αλλες θεσεις που ποναμε...!!!!

Α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ η κατρακυλα σου τελειωμω δεν εχει.
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Τον Γκολάσα ακόμη δεν τον είδαμε σε 1 επίσημο ματς και θα τον βγάλουμε μέτριο;
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Φίλε desperando πέρυσι στο πρώτο γύρο είχαμε μέτρια χαφ και στόπερ που δεν ήταν στόπερ.Επιθετικά καλά τα πηγαίναμε το πρόβλημα ήταν πως τρώγαμε εύκολα γκολ .Με μέτριο 8άρι όπως ήταν ο Λαζαρ πέρυσι κάτι κάνεις.με Τζαβέλα,Κατσικά ,Σκόνδρα θα είμαστε πάντα πίσω στο σκορ.Γνώμη μου βέβαια μπορεί να είμαι και λάθος!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Όχι αλλά μετά από μια περίοδο που έμεινε εκτός αγώνων μην περιμένεις να βγάλει μάτια εδώ και τώρα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αν δεν ερχοταν ο Γκολαδα στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ηξερε κανεις μας...
Και κανεις προφανως σε ολη την Ευρωπη...
Ενας μετριος παιχτης που ηταν σε μια μετρια ομαδα...
Εχει ομως ολη την στηριξη μας να αναδειξει το ταλεντο του και να γινει ακομα καλυτερος
αφου ειναι σε μικρη ηλικια...
Μπορει ομως και το αντιθετο δηλαδη να καταληξει να παιζει εκει που παιζουν το 99% των παιχτων
μας που αποχωρουν δηλαδη β γ εθνικη...

Τωρα γιατι να τον βγαλουμε μεσι δεν καταλαβαινω;επειδη ειναι παιχτης μας;
Αν αυτος πηγαινε σε γαυρο η σε βαζελο,θα λεγαμε κοιτα τους πο@υστηδες πηραν
τον ισραηλινο κριστιανο ροναλντο;

Η ιστορια εχει διδαξει οτι πολλους αστακους πηραμε πριν μπουνε στο χορταρι και μας βγηκαν σαρδελες...
Γι αυτο χαμηλα την μπαλα σε παιχτες με μικρο βιογραφικο...

Αν και η προσωπικη μου γνωμη για τον παιχτη ειναι θετικη,φαινεται μπαλαδοφατσα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

jay trotter έγραψε:Φίλε desperando πέρυσι στο πρώτο γύρο είχαμε μέτρια χαφ και στόπερ που δεν ήταν στόπερ.Επιθετικά καλά τα πηγαίναμε το πρόβλημα ήταν πως τρώγαμε εύκολα γκολ .Με μέτριο 8άρι όπως ήταν ο Λαζαρ πέρυσι κάτι κάνεις.με Τζαβέλα,Κατσικά ,Σκόνδρα θα είμαστε πάντα πίσω στο σκορ.Γνώμη μου βέβαια μπορεί να είμαι και λάθος!
φιλε μου ολες αυτες οι ομαδες θα παιξουν ταμπουρι
δεν εχει κανεναν παιχτη να ξεκλειδωσει αμυνα με το απροβλεπτο
κανεναν να κανει την καθετη
χιλιες φορες ενα καλο 8ρι να βελτιωθει και η συνδεση των γραμμων
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

markos4 έγραψε:Αν δεν ερχοταν ο Γκολαδα στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ηξερε κανεις μας...
Εχει ομως ολη την στηριξη μας να αναδειξει το ταλεντο του και να γινει ακομα καλυτερος
Μπορει ομως και το αντιθετο δηλαδη να καταληξει να παιζει εκει που παιζουν το 99% των παιχτων

Η ιστορια εχει διδαξει οτι πολλους αστακους πηραμε πριν μπουνε στο χορταρι και μας βγηκαν σαρδελες...

Eχουμε μια ταση να δινουμε υπεραξια σστους ποδοσφαιριστες μας και να απαιτουμε πραγματα που δεν ειναι μεσα στις δυνατοτητες τους...
οταν δεν τα καταφερνουν, πολυ φυσιολογικα, τους κραζουμε στα ραδιοφωνα στα σαιτς και φυσικα στο γηπεδο...
βεβαια οταν φευγουν απο τον ΠΑΟΚ δυσκολευονται να βρουνε ομαδα..τα παραδειγματα ειναι παμπολα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

thanos-xanthi έγραψε:
jay trotter έγραψε:Φίλε desperando πέρυσι στο πρώτο γύρο είχαμε μέτρια χαφ και στόπερ που δεν ήταν στόπερ.Επιθετικά καλά τα πηγαίναμε το πρόβλημα ήταν πως τρώγαμε εύκολα γκολ .Με μέτριο 8άρι όπως ήταν ο Λαζαρ πέρυσι κάτι κάνεις.με Τζαβέλα,Κατσικά ,Σκόνδρα θα είμαστε πάντα πίσω στο σκορ.Γνώμη μου βέβαια μπορεί να είμαι και λάθος!
φιλε μου ολες αυτες οι ομαδες θα παιξουν ταμπουρι
δεν εχει κανεναν παιχτη να ξεκλειδωσει αμυνα με το απροβλεπτο
κανεναν να κανει την καθετη
χιλιες φορες ενα καλο 8ρι να βελτιωθει και η συνδεση των γραμμων
Σε αυτο εχεις δικαιο είχαμε στόχ και τον ειδικό στα ματς με μικρομεσαίες ομάδες λουκας
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

desperando έγραψε:οκ εσεις τοτε το ταμπουρι των 12-13 ομαδων απο τις 17 περιμεντε να το διασπασπασετε με τον κατσε και τον γκολασα.
αν δεν το εχετε καταλαβει η ομαδα δεν εχει παικτες που να παιζουν την μπαλα καθετα.
Ετςι ρε Despe.
Εγω εαν μείνουμε με αυτά τα χάφ θα ανοίξω Φαρμακειο εξω απο Τούμπα να πούληςω κολλυρια φέτος.
Να κανει παιχνιδι ο Τζιόλης ο Κατσε κ ο Μαντουρο και να κουτουλανε μεταξύ τους προςπαθοντας να ανοίξουν τα ταμπουρια. Καλα παιδια δεν λέω κ οχι απαραίτητα κακοί παίκτες. Αλλα δεν μπορούν να παίζουν οι τρεις μαζι. Ενας απο αυτούς μεσα και δίπλα τους μεγάλη μπαλαδοφατσα. Αλλιώς....
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Athens έγραψε:
markos4 έγραψε:Αν δεν ερχοταν ο Γκολαδα στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ηξερε κανεις μας...

Eχουμε μια ταση να δινουμε υπεραξια σστους ποδοσφαιριστες μας και να απαιτουμε πραγματα που δεν ειναι μεσα στις δυνατοτητες τους...
οταν δεν τα καταφερνουν, πολυ φυσιολογικα, τους κραζουμε στα ραδιοφωνα στα σαιτς και φυσικα στο γηπεδο...
βεβαια οταν φευγουν απο τον ΠΑΟΚ δυσκολευονται να βρουνε ομαδα..τα παραδειγματα ειναι παμπολα
Ετσι ειναι φιλαρακι και οχι μονο δινουμε υπεραξια σε ποδοσφαιριστες που δεν εχουν πλουσιο βιογραφικο,
αλλα μειωνουμε πραγματικα πολυ καλους ποδοσφαιριστες επειδη εχουν παει σε αντιπαλες ομαδες...
Αλλα ΠΑΟΚ εισαι δε γ@μιετ@ι... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”