Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από tzelas »

Είπες τα αυτονόητα στην συνέντευξη τύπου και διαφωνώ με όσους λένε ότι κάλυψες τους παίκτες. Δικό σου το σφάλμα 100% είναι η διαχείριση του μάτς.

Τα υπόλοιπα τα είπαν άλλοι, εγώ θα εστιάσω στο μελανότερο σημείο της διαχείρισης του ματς που με ενόχλησε αφάνταστα και για άλλους λόγους. Αφορά την αλλαγή του Σπυρόπουλου στον τραυματισμό του Κίτσιου για να παίξει αμυντικό χάφ. Η κίνηση αυτή, όσο και να το ψάχνω, δεν έχει καμία λογική και ήταν τραγική τόσο για το μάτς όσο και για τον παίκτη Τζανδάρη που αν ήθελες εκείνη την ώρα αμυντικό χάφ, ήταν η φυσική του θέση και με την κίνηση αυτή έδειξες να μην τον πιστεύεις αφού του δείχνεις ότι ένα αριστερό μπακ παίζει καλύτερα από αυτόν ως αμυντικό χαφ.

Επιπλέον τι νόημα είχε η παρουσία του Τζανδάρη στον πάγκο αν στην ανάγκη της θέσης του δεν χρησιμοποιήθηκε; Και πως να αισθάνονται την εμπιστοσύνη σου πλέον οι Σαββίδης, Παναγιωτούδης που έμειναν εκτός αποστολής, παρότι στην Μολδαβία, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάρει την θέση του παίκτη που δεν πιστεύει ο προπονητής τους; Δεν θα αναρωτιούνται πόσο άραγε να πιστεύει και σε αυτούς; Αν έμειναν εκτός για λόγους τακτικής τότε αυτό δεν επαληθεύτηκε, ενώ αν έμειναν εκτός γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι τότε φαίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα για αυτούς .......

Στον τραυματισμό του Κίτσιου είχες διαθέσιμους:
Δεξί Μπακ (Σκόνδρας) που έπαιζε Κεντρικός Αμυντικός
Κεντρικό Αμυντικό+Αμυντικό Χαφ (Μαντούρο) που έπαιζε Επιτελικό Χαφ

και διαχειρίζεσαι το ματς βάζοντας:
Αμυντικό Χαφ (Κάτσε) να παίξει Δεξί Μπακ;
Αριστερό Μπακ (Σπυρόπουλο) να παίξει Αμυντικό Χαφ;

Μήπως μες στην τρικυμία του τραυματισμού και στις διαθέσιμες επιλογές σου, διάλεξες την χειρότερη από όλες;
Βάζοντας οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο είχες εκτός από τον Σπυρόπουλο (δηλ. Κουλούρη ή Ποζατσίδη) και ξεμπερδεύοντας τις θέσεις δεν θα είχε καλύτερη διαχείριση η ομάδα όχι μόνο για τον αγώνα αλλά και για το πως πιστεύεις τους μικρούς;

Τόσα αρνητικά με μια αλλαγή :evil:
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε:Συγνώμη αλλα το να προδικάσει μια χρονια ολόκληρη βασισμένος σε ένα ματς ειναι τελείως πρόωρο.Και πέρυσι ο βαζελος χάλια ξεκίνησε και είδαμε πως κατέληξε.Πονεσε η ήττα,δεν πρέπει να χαθεί η ηρεμία.
Δεν χρειάζετε κανένα ματς για να καταλάβεις τι γίνετε. Αν δεν θες να αποδεχτείς την πραγματικότητα αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

Ή πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα μέτριο ροστερ και αυτό όχι πλήρες.

Το παράδειγμα του ΠΑΟ είσαι ευσεβείς πόθοι. Δεν το αναλύω γιατί ούτε σημασία έχει και ούτε θα κερδίσει κάποιος και γράφοντας το γιατί.

Σημασία έχει ότι ο Σαββίδης είναι ανακολουθος των υποσχέσεων του.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

astronaut έγραψε:Μάγκες, ο Άγγελος έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Από τη μία, είναι το περιορισμένο (σε σχέση με πέρσυ) μπάτζετ που τον αναγκάζει σε ένα ρόστερ 25 παικτών οι 5-6 να είναι πιτσιρικάδες.
Από την άλλη, ο σχεδιασμός της ομάδας από τον Τ.Δ. τον αναγκάζει να παίζει με στόπερ που δεν είναι στόπερ, με 8άρια που δεν είναι 8άρια και με εξτρέμ που δεν είναι εξτρέμ.
Και λες και δεν του φτάνουν τα παραπάνω προβλήματα, οφείλει να στηριχθεί στους παίκτες που έχουν τη δύναμη/ικανότητα (κάποιοι το λένε και προσωπικότητα -μη χε$ω) να φάνε έναν προπονητή. Είναι οι ίδιοι παίκτες που ήθελε να ξαποστείλει ο Χουμπ, αλλά τον πρόλαβε η ανατροπή στον Πλατανιά & το 2-2 στον Τέλη...

Για την παραπάνω κατάσταση ΔΕΝ φέρει ευθύνη ο μεγαλομέτοχος αλλά αυτοί που διαχειρίζονται την εταιρία.
Η ευθύνη του Ιβάν είναι ότι πίστεψε τα λόγια της γκαγκατσοπαρέας ότι "πλέον, με οικονομική ασφάλεια μπορούν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες".
Πλέον, έχει στα χέρια του την έκθεση του Χουμπ και του Τσίτσι. Έχει και της σπορ5.
Η κίνησή του είναι ο Τζακ. Μέσα στους επόμενους λίγους μήνες θα φανεί αν ο Τζακ είναι αχυράνθρωπος ή θα κάνει κουμάντο.
Κάπως ετσι ειναι η κατασταση, βάσει υποθέσεων βέβαια.
Το μόνο που έχω αμφιβολίες ειναι αν όντως πιστεύουν πως με οικονομικη ασφάλεια θα έρθουν επιτυχίες, ή αν εν γνώσει τους πάμε φέτος σε ρηχά νερά. Και βέβαια πάντα σε μια εταιρεία ευθύνη εχει και το αφεντικό.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

astronaut έγραψε:Μάγκες, ο Άγγελος έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Από τη μία, είναι το περιορισμένο (σε σχέση με πέρσυ) μπάτζετ που τον αναγκάζει σε ένα ρόστερ 25 παικτών οι 5-6 να είναι πιτσιρικάδες.
Από την άλλη, ο σχεδιασμός της ομάδας από τον Τ.Δ. τον αναγκάζει να παίζει με στόπερ που δεν είναι στόπερ, με 8άρια που δεν είναι 8άρια και με εξτρέμ που δεν είναι εξτρέμ.
Και λες και δεν του φτάνουν τα παραπάνω προβλήματα, οφείλει να στηριχθεί στους παίκτες που έχουν τη δύναμη/ικανότητα (κάποιοι το λένε και προσωπικότητα -μη χε$ω) να φάνε έναν προπονητή. Είναι οι ίδιοι παίκτες που ήθελε να ξαποστείλει ο Χουμπ, αλλά τον πρόλαβε η ανατροπή στον Πλατανιά & το 2-2 στον Τέλη...

Για την παραπάνω κατάσταση ΔΕΝ φέρει ευθύνη ο μεγαλομέτοχος αλλά αυτοί που διαχειρίζονται την εταιρία.
Η ευθύνη του Ιβάν είναι ότι πίστεψε τα λόγια της γκαγκατσοπαρέας ότι "πλέον, με οικονομική ασφάλεια μπορούν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες".
Πλέον, έχει στα χέρια του την έκθεση του Χουμπ και του Τσίτσι. Έχει και της σπορ5.
Η κίνησή του είναι ο Τζακ. Μέσα στους επόμενους λίγους μήνες θα φανεί αν ο Τζακ είναι αχυράνθρωπος ή θα κάνει κουμάντο.

Ακριβός έτσι είναι η κατάσταση , είναι ότι πιο εύστοχο έχω διαβάσει εδώ μέσα τις τελευταίες δέκα μέρες..... και βέβαια από το πως θα δράσει ο Jack αν δράσει θα καταλάβουμε αν ο Ρώσος παίζει ουσιαστικό ρόλο και θέλει την ομάδα μεγάλη ή είναι άλλοθι της γκαγκατζοπαρέας για να κερδίζει χρόνο ......
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Ουδέν κακόν, αμιγές καλού.

Ελπίζω μετά από αυτή τη χρονιά-φιάσκο να μην ξανακουστεί η καραμέλα φέρτε τον Άγγελο!

Που η μόνη αιτιολόγηση σε αυτό ήταν "νιώθει ΠΑΟΚ" ή είναι "ΠΑΟΚΑΡΑΣ"...

Σπουδαία λογική.
Ποιά είναι τα διαπιστευτήρια του ως προπονητής σε μεγάλη ομάδα όμως;
Γιατί καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι προπονούσε ομάδες που παλεύουν για σωτηρία (και παραρτήματα κιόλας).

Ο Μπόλονι όσο υπάρχει ΖΒ, με τη στιαπού που του έπαιξε για να φέρει το ΓΔ, δεν έρχεται...
Συγνώμη φίλε , αλλά ξεχνάς το άλλο θεϊκό επιχείρημα.

Οτι δλδ ..."Ο ΑΑ ποτέ δεν δοκιμάστηκε στον ΠΑΟΚ με φραγκάτο ιδιοκτήτη" ... :?
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

Θεωρώ απαράδεκτο να προσφωνείτε κάποιοι εδώ μέσα με το υποτιμητικό ΑΑ τον άνθρωπο που - για κάποιους από μας ζωντανά - μας χάρισε μία επική πρόκριση εναντίον της Άρσεναλ, μια περήφανη βραδυά στην Τούμπα εναντίον της πανίσχυρης τότε Ατλέτικο και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κούπα που πήραμε μέσα στο σπίτι μας εναντίον των ψωριάρηδων. Και μόνο για αυτό τον λόγο θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Βέβαια άλλο το παρελθόν και άλλο το παρόν. Ας μιλήσουμε για το παρόν. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η 3η επιστροφή του κου Άγγελου Αναστασιάδη στην αγαπημένη μα ομάδα είναι πισωγύρισμα για έναν και μόνο λόγο. Δεν θεωρώ πως έχει το ειδικό βάρος να μας πάρει από το χεράκι και να μας φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε. Βασικά, είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει κανένας Έλληνας προπονητής που μπορεί να υποστηρίξει και να συντηρήσει ένα τέτοιο project μόνιμου πρωταθλητισμού. Αλλά φταίει ο κος Αναστασιάδης επειδή κάποιος ή κάποιοι εκμεταλευόμενοι την παθολογική του αγάπη για τον σύλλογο τον έφεραν πίσω για να τον χρησιμοποιήσουν ως κυματοθραύστη? Τώρα θα μου πείτε από την στιγμή που υπέγραφε μονοετές συμβόλαιο δεν κατάλαβε που έμπλεκε? Και απαντώ: Ακόμη και αν του έλεγαν ''έλα για ένα μήνα μόνο'' πιστεύετε ότι θα έλεγε όχι ευχαριστώ? Μπορείς να ξεστραβώσεις έναν ερωτευμένο? Το πρόβλημα είναι αλλού. Ο κάθε προπονητής στον κόσμο δουλεύει με όποια εργαλεία του δώσουν. Δυστυχώς χωρίς αυγά ομελέτα δε γίνεται και ας είσαι ο μεγαλύτερος σεφ του κόσμου. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τώρα φταίει η διοίκηση, φταίει ο ιδιοκτήτης δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι. Ειλικρινά παλεύω να βρω κάτι θετικό, ένα όραμα σε όλο αυτό που βλέπω για να πιαστώ από κάπου και να κάνω πάλι υπομονή αλλά όταν στο μυαλό μου τριγυρίζει το γεγονός πως ενώ έχω επιτέλους τον πλουσιότερο ιδιοκτήτη ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ του συλλόγου κάθε χρονιά είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Κουράστηκα να ακούω εδώ και 20 χρόνια για 3ετή, 4ετή και 5ετή πλάνα. Ακούει κανείς? Κουράστηκα. Και για να μην κουράσω άλλο και όλους εσάς, κλείνω με μία δήλωση μετά λόγου γνώσεως: Κύριε Ιβάν Σαββίδη θα σφίξω τα δόντια μου και θα κάνω ακόμη μία χρονιά υπομονή. Αλλά αν την αμέσως επόμενη χρονιά δε μου φέρεις τέτοιους παιχταράδες που να τρίβω τα μάτια μου και να χάσω τη μιλιά μου τότε είσαι πολύ μα πολύ λίγος για τη μεγάλη ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ και θα με βρεις απέναντι σου!!! Ιθαγενής δεν είμαι, ΠΑΟΚΤΣΗΣ είμαι. Δεν πάει άλλο. Ανάλαβε επιτέλους τις ευθύνες σου. Δεν αγόρασες μία ομάδα, αγόρασες μία ΙΔΕΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΩ, ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΣΙΓΟΣΒΗΝΕΙ.

Τα έγραψα, ηρέμησα και σας ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Mapogo έγραψε:
Pastor_of_Muppets έγραψε:Ουδέν κακόν, αμιγές καλού.

Ελπίζω μετά από αυτή τη χρονιά-φιάσκο να μην ξανακουστεί η καραμέλα φέρτε τον Άγγελο!

Που η μόνη αιτιολόγηση σε αυτό ήταν "νιώθει ΠΑΟΚ" ή είναι "ΠΑΟΚΑΡΑΣ"...

Σπουδαία λογική.
Ποιά είναι τα διαπιστευτήρια του ως προπονητής σε μεγάλη ομάδα όμως;
Γιατί καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι προπονούσε ομάδες που παλεύουν για σωτηρία (και παραρτήματα κιόλας).

Ο Μπόλονι όσο υπάρχει ΖΒ, με τη στιαπού που του έπαιξε για να φέρει το ΓΔ, δεν έρχεται...
Συγνώμη φίλε , αλλά ξεχνάς το άλλο θεϊκό επιχείρημα.

Οτι δλδ ..."Ο ΑΑ ποτέ δεν δοκιμάστηκε στον ΠΑΟΚ με φραγκάτο ιδιοκτήτη" ... :?
Μπορει φετος να μην εχουμε οικονομικα προβληματα αλλα και παλι καλη δεν την λες την κατασταση.Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει προπονητης στον κοσμο που να μην θελει να ερθουν καλυτεροι παικτες;Δηλαδη ο Αγγελος θα χρεωθει και την λαθος διαχειριση της καταστασης πριν καν ερθει;
Οσο για τα διαπιστευτηρια.Σκεφτειτε ποιος ηταν ο προπονητης οταν η ομαδα πηρε τελευταια φορα τιτλο η σκεφτειτε την μεγαλυτερη σου ευρωπαικη επιτυχια.Εκτος και αν δεν θεωρειτε τον ΠΑΟΚ μεγαλη ομαδα οποτε θα αναρωτηθω και εγω τι δουλεια ακριβως εχετε εδω...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

παιδια μιλησε ο Αγγελιδης!!!!!!
''Υπαρχει πλανο'''
Μην αγχωνεστε...ολα καλα....
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Σε κάποια σημεία συμφωνώ.

Στα έντονα γράμματα όμως δεν την παλεύω καθόλου τη λογική σου.

Δλδ ποιός φταίει όταν βάζει στην εταιρία του σκάρτη διοίκηση ?

Ποιός φταίει που τους κρατάει ?

Εγω κ εσυ ?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Οντας ουδετερος στη προσληψη Αναστασιαδη,εχω να πω πως ο Στεφενς αν ειχε αυτο το ροστερ τελη Αυγουστου,αν ειχε αξιοπρεπεια θα ειχε παρατησει την ομαδα και θα χε φυγει..

για πρωτη φορα ο Αναστασιαδης ειχει τη δυνατοτητα να κανει στα σιγουρα καποιες ποιοτικες μεταγραφες με την υπαρξη του Σαββιδη και το αποτελεσμα ειναι να τον αφηνουν ξεκρεμαστο...η μηπως ο Σαββιδης πιστεψε πως η Παναγια θα κανει ολη τη δουλεια για αυτον.

Αν το προσεξατε δεν εχουμε επιθετικους και οργανωτες στην ομαδα.Χτες παιζαμε με 3 αμυντικα χαφ,γτ πολυ απλα δεν εχουμε καποιον νατχο η κατσουρανη στα καλα του να μοιρασει μπαλιες.Ο γκαρσια 40 χρονων θα ταν οαση αυτη τη στιγμη στο ροστερ μες το γηπεδο.Ο αναστασιαδης φταει για αυτα?Λουκας λεμε και κλαιμε....φανταζουν χρυσες εποχες οι περσινες

Σε αυτη τη χρονια που εξελισσεται οπως ολα δειχνουν σε φιασκο,δυστυχως ο τελευταιος που φταει ειναι ο Αναστασιαδης.Την ομαδα φετος την κρεμασε 100% η δοιηκηση,οποια και αν ειναι αυτη :redcard: (αληθεια ξερουμε τελικα ποιος κανει τι μες την ομαδα?)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

+1 .... μπράβο Alastor , αυτό ακριβώς!!
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ο Αναστασιάδης δεν πιστεύω πως καλύπτει τον Ιβάν. Απλώς είναι τόσο εγωιστής και ξεροκέφαλος που πιστεύει πως και μ' αυτούς τους παίκτες θα κάνει θαύματα. Γιατί πιστεύει και στα θαύματα όπως γνωρίζουμε.

Τα ίδια έκανε και την άλλη φορά με το Γούμενο. Έβγαινε ο Γούμενος ο απλας και έλεγε πως ρωτήσαμε τον προπονητή πόσους και ποιους παίκτες χρειάζεται και μας είπε πως δε χρειάζεται!

Και τον πιστεύω πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο μια ομάδα. Είναι καλός προπονητής, καλός μάστορας αλλά νομίζει πως μπορεί να δουλέψει χωρίς κατάλληλα εργαλεία. Αν του έδινε ο Σαββίδης και τα κατάλληλα εργαλεία ,θα βλέπαμε καλή μπάλα. Όπως έπαιξε όταν είχε τον παικταρά Μαραγκό και τον πολύ καλό Φραντζέσκο. Τώρα τι να σου κάνει.

Πάντως είναι αφελές να λέμε πως δε φταίει ο Σαββίδης ή ο Αναστασιάδης. Σαφώς ευθύνονται και οι δύο. Ο Ιβάν για τα πάντα. Έχει κοροιδέψει το λαό του ΠΑΟΚ και πρέπει να απολογηθεί. Ο Αναστασιάδης γιατί δεν παραιτήθηκε.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Alastor και hasio john ειναι αστειο το να λεμε οτι δε φταιει ο αα
αρα εκανε το τελειο κοουτσαρισμα, κατεβαζοντας την τελεια δυνατη εντεκαδα
εχετε παρει πρεφα με ποια ομαδα παιζαμε αντιπαλο
η περσινη η κ20 του Ιβιτς πιστευω χαλαρα επαιρνε το διπλο
μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

K_geo έγραψε:αυτο με το 90λεπτο για εξηγηστε το μου λιγο ρε παιδια γιατι πιστευω οτι δεν ισχυει. η αντοχη κερδιζεται μεσα απο την προπονηση (και φυσικα το σε ποιο σταδιο προετοιμασιας η της χρονιας εισαι). η συνοχη και ο αγωνιστικος ρυθμος μεσα απο τα φιλικα. υπαρχει καπου λαθος;; :? :? :?
Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα. Λόγω επαγγέλματος θέλω να απαντήσω στον φίλο Κ_geo, οτι η αντοχή ( η οποία χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες) βελτιώνεται και μεγιστοποιείται μέσω της προπόνησης. Δεν κάνεις καθόλου λάθος...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

fn1m έγραψε:
astronaut έγραψε:όποιος για Σάντος (ξανα)πεί να μην του ξανασηκωθεί
Ας δειξουμε λιγακι σεβασμο στον τελευταιο προπονητη με τον οποιο διεκδικησαμε στα σοβαρα πρωταθλημα.
Κάναμε πρωταθλητισμό. Αυτο απέχει πολύ απο το διεκδίκησαμε πρωταθλημα. Για να χτυπήσεις πρωταθλημα πρεπει να παίξεις μπάλα πρωτοβουλίας κατι που ο Σαντος όπως και ο Αγγελος δεν έκαναν ποτέ γιατι δε ξέρουν να το κάνουν. Οταν παίζεις πάντα για το μισό-0 οι γκελες ειναι αναμενόμενες. Και στην Ελλάδα με δυο τρεις γκελες εισαι δεύτερος. Οι μόνοι προπονητες που θυμάμαι εγώ στον ΠΑΟΚ που παίξανε ποδοσφαιρο πρωτοβουλίας και βλέπαμε μπάλα ήταν ο Μπάγεβιτς και ο Μπόλονι. Ο πρώτος έπεσε πανω στον Μπατατουδη ο Δεύτερος στον Ζηση.

Οταν ανακοινωσαν τον Άγγελο είχα πει οτι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τροπο αυτοι που θα ειναι καλά τον Μάιο θα ειμαστε εμείς που δε τον θέλαμε. Γιατι πολύ απλά είτε θα πήγαινε καλά η ομαδα και με πολύ πολύ ευχαρίστηση θα κάναμε τις κολοτουμπες μας γιατι θα χερομασταν μετα απο πολύ καιρό τον ΠΑΟΚ είτε θα γινόταν αυτο που φοβόμασταν αλλα τουλάχιστον θα το κλείναμε μια και καλή το κεφάλαιο Αναστασιαδης μιας και πλέον δε θα είχε τα ελαφρυντικά που είχε πριν δεκα χρονια. Εγώ ελπίζω ακόμα στο πρώτο έτσι για αλλαγή να κάνω κι εγώ μια κωλοτουμπα τον Μάιο :) :) :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”