Torrentmania
- thanasisp04
- thanasisp04
- midenistis
- Επικοινωνία:
- thanasisp04
αδερφε οπως λες και εσυ δεν ειναι λογικο να μην μπορουμε να βρουμε seeders.10000 ατομα και δινουμε 3-4 αυτο ειναι το προβλημα
ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος μοιρασματος αρχειων ειναι τα τορρεντς. οταν κατεβαζω εγω κατι απο αλλου και εχει seeders φτανω ταχυτητες 1ΜΒ/sec.
να παμε τωρα σε αλλο τροπο με συνδρομες η οτι αλλο θελει μου ειναι δυσκολο αφου υπαρχουν και πολλα αρχεια ανω του 1 GB.
απλα σας ζηταω να μη κλεινετε ενα αρχειο αν το ratio δεν εχει παει εστω 1.
seed seed seed
ΠΑΟΚ
ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος μοιρασματος αρχειων ειναι τα τορρεντς. οταν κατεβαζω εγω κατι απο αλλου και εχει seeders φτανω ταχυτητες 1ΜΒ/sec.
να παμε τωρα σε αλλο τροπο με συνδρομες η οτι αλλο θελει μου ειναι δυσκολο αφου υπαρχουν και πολλα αρχεια ανω του 1 GB.
απλα σας ζηταω να μη κλεινετε ενα αρχειο αν το ratio δεν εχει παει εστω 1.
seed seed seed
ΠΑΟΚ
thanasi έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι γράφεις και εγώ είμαι ένας από τους 3-4 που όποτε ανοίγω το pc seedάρω όσο μπορώ... αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να seedάρω με τις ταχύτητες που το κάνεις εσύ γιατί η σύνδεσή μου είναι μια "στεναχωρημένη" των 2 mbps και το ανώτερο συνολικό upload μπορεί να φτάσει στα 25 kb/s (σωστές ρυθμίσεις του μtorrent με πόρτες κτλ)... Υπάρχουν 2 λύσεις, η μία αυτή για την οποία "παρακαλάς" εσύ, δηλαδή να βοηθούν περισσότερο όλοι και η άλλη λύση, που νομίζω έχει αναφερθεί και παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτή, να ανεβαίνουν οι αγώνες σε μορφή avi και όχι mp4... Οι καινούργιοι αγώνες είναι σε avi και είναι πιο εύκολο το κατέβασμα και το καλό ratio αλλά όσοι είναι mp4 με πάνω από 2 GB... μάματα. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο αυτό. Σε κάθε περίπτωση προσωπικά σε ευχαριστώ για το ασταμάτητο upload σου που αν δεν ήταν τόσο υψηλό δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβουν πολλοί αγώνες.
- thanasisp04
- thanasisp04
- thanasisp04
- thanasisp04
- splioufos4