Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
adidas1926

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από adidas1926 »

Δεν θελω να ερθω σε καμια αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα,απλα επιθυμω να αναφερω κατι που μου εκανε εντυπωση(αρνητικη)...

Η κεντρικη σελιδα της 12/6 ειχε 4 αρθρα για το μουντιαλ και συγκεκριμενα 3 με συνεντευξεις παιχτων που δεν αναφερουν πουθενα τον ΠΑΟΚ και ενα αρθρο για το βραζιλια-κροατια.Σε συνδυασμο μαλιστα που πανω πανω βλεπω και τον ευρωβουλευτη της νεας δημοκρατιας να σηκωνει ενα κυπελλο με την φανελα της εθνικης η κεντρικη σελιδα μου θυμιζει κατι ΠΑΟΚεθνικη παρα ανεξαρτητη σελιδα οπαδων του ΠΑΟΚ...

Αυτο και τιποτε αλλο και δεν το αναφερω για να ερθω σε κοντρα με κανεναν και σας παρακαλω θερμα μη βγειτε να μου πειτε να υποστηριξω εθνικη οπως δεν θα βγω και εγω να σας πω μη την υποστηριζετε...Απλα εδω μεσα νομιζα οτι μονο ΠΑΟΚ υπαρχει και αποτι βλεπω λαθος εντυπωση ειχα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Adidas δεν ειναι ζητημα υποχρεωσης στηριξης της εθνικης. Προσωπικα εχω γραψει πολλακις οτι τη σιχαινομαι.
Ηταν υπερβολικα νεκρη περιοδος ομως κι οπως κι αν το κανεις, μπαλα ειναι καποιους τους ενδιαφερει. Αν ηταν αγωνιστικη περιοδος θα περνουσε στα ψιλα.
Klein τωρα τζαμπα χαλιεσαι
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

rainmaker έγραψε:Klein τωρα τζαμπα χαλιεσαι
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

[youtube]kT9RmNbbW20[/youtube]

εδω, βρηκα ενα βιντεακι απο ενα τουρκικο καναλι, ειναι ο ρεπορτερ και κλαιει,
ανεβηκε δυο μερες πριν και δειχνει κατι για το σαιτ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δειχνει κατι απο το video που ειχε φτιαχτει μετα τη νικη στη φενερ...Τωρα το τι λεει δεν καταλαβαινω,αλλα βλεποντας το αντιλαμβανομαι οτι θιγεται απο την παρεμβαση που εχει γινει στην αγια σοφια.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ο σταυρος τους ενοχλησε και φυσικα ο δικεφαλος που σκεπαζει με τις φτερουγες του την αγια σοφια
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και η έλλειψη μιναρέδων

Παράλογο δεν είναι αλλά... ξυδι
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Οταν θα την ξαναπαρουμε να δειτε τι εκπομπες θα βγαζουν απο την αγκυρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε σεις τρέλα πουλάτε?
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia- ... ni-o-botia
Τι είναι αυτό?
Οκ να τη βάλετε την είδηση αν τη θεωρείτε τόσο απαραίτητη επειδή ο π@στόγαυρος είναι αντίπαλος.
Τη φώτο με το στράκι να κρατάει το μ@υνόπανο τι τη θέλετε και τη βάζετε σε ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ.
Βάλτε κάτι άλλο.
Βάλτε καμιά αδερφή από το gay pride.
Βάλτε καμιά από τις μανάδες τους εν ώρα υπηρεσίας.
Βάλτε κανέναν ναύτη του 6ου στόλου.
Το ερυθρόλευκο κασκόλ ΤΙ δουλειά έχει ρε σε σάιτ του ΠΑΟΚ?
γαύροι γ@μώ τις μάνες σας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε συ Κρανάτε ηρέμησε.

Δεν τη διαλέξαμε τη φωτό. Στις στήλες των ΜΜΕ παίρνουμε αυτούσια τα άρθρα και τις φωτό και τ ανεβάζουμε. Δεν κάνουμε διαλογή φωτογραφιών ή κειμένων. ΕΙδικά για τους αντιπάλους, επιγραμματικά μεταφέρουμε τις εξελίξεις.
Κανείς δεν γουστάρει αλλά μην κάνεις λες και την ψάξαμε τη φωτό.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε πασά μου τόσο δύσκολο είναι να μη μπει η συγκεκριμένη φώτο?
Δε νομίζω να είναι πάνω από 2 λεπτών υπόθεση.
Οκ για το άρθρο έγραψα και πριν, ας μπει αφού θεωρείται ο γαύρος αντίπαλος.
Αλλά η φώτο μας γυρνάει το μυαλό.
Δε γουστάρουμε ρε αδερφέ να το βλέπουμε το κωλοχρώμα τους και τον γανιμίδη τους πουθενά, πόσο μάλλον σε σάιτ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Charles Voralberg

Δημοσίευση από Charles Voralberg »

Καλησπέρα σας ομοϊδεάτες. Χαίρομαι που πλέον είμαι μέλος αυτής της όμορφης παρέας. Πριν γράψω αυτά που θέλω θα ήθελα να σας ευχηθώ καλό χειμώνα να έχουμε και πολλές επιτυχίες στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Όσον αφορά το design του Paokmania

1. Το design πρέπει να αλλάξει κατά τη γνώμη μου, να γίνει responsive και πιο minimal για να φαίνεται όμορφα και σε κινητά και μικρά tablets. Τώρα για να διαβάσω πρέπει να κάνω ζουμίν. Δεν είναι κυρίως θέμα αισθητικής αλλά πρακτικότητας

2. Το plugin "Τι γράφουν τα ΜΜΕ" έχει ένα θεματάκι όταν φορτώνει...Ναι μεν βλέπεις τη προεπιλεγμένη καρτέλα "Για τον ΠΑΟΚ", αλλά άμα πας να πατήσεις το λινκ, σου ανοίγει το λινκ (που βρίσκεται στο ίδιο σημείο) από τη καρτέλα "Για τους αντιπάλους".

3. Τα σχόλια πιστέυω καλό θα ήταν να γίνονται μέσα από τη Disqus πλατφόρμα. Βέβαια αν ενθυμούμαι ορθά είχε γίνει η προσπάθεια αυτή αλλά είχε κάποιο πρόβλημα.

Αυτά προς το παρόν. θα χαρώ να έχουμε μία παραγωγική συζήτηση
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν ξερω πως ακριβως αποφασιζεται τι μπαινει στην κεντρικη αλλα παιδια συγνωμη. το "αρθρο" του φιλου αρκαδοποντιου ειναι πολυ χαμηλης ποιότητας. Καταρχην ειναι "rant" και οχι απλα μια διατυπομενη αποψη.

Εννοειτε πως το οτι διαφωνω απλα με το περιεχόμενο δεν ειναι λογος να διαμαρτηρηθω για ενα αρθρο ΑΛΛΑ , ενα ΜΕΓΑΛΟ κομματι του "αρθρου" που και καλα ειναι εναντιον ΑΡΔ, οχι μονο αφιερώνεται στην ουσια σε μια υπερασπιση του ΑΑ (και κατηγοριες στον Σαντος παράλληλα), αλλα στην ουσια αποκαλεί οποιον συμφωνει με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κριτικη στον ΑΑ, μιας και δεν αφησε τιποτα που να μην υπερασπιστεί, βλακα και επηρεασμένο.

Ολοι ξερουμε τι εστι ΑΡΔ ρε παιδια αλλα εχω βαρεθει να διαβαζω ατομα να μας λενε επηρεασμενους επειδή έτυχε να συμβαδίζει μια άποψη.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

κατά την άποψη μου δεν θεωρεί επηρεασμένο κάποιον που διαφωνεί με το σκεπτικό του.
Θεωρώ ότι σκόπιμα υπερβάλλει σε κάποια σημεία,ακριβώς γιατί η υπερβολή από την άλλη πλευρά δεν πάει άλλο.
Θεωρώ ότι ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κάποιος , το κέιμενο του αρκαδοπόντιου είναι πολύ χρήσιμο για να βγούν συμπεράσματα.
Και στην τελική,τα γεγονότα που επικαλείται δεν νομίζω ότι αμφισβητούνται.Υπαρκτά είναι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”