@arisk αδερφε εννοειται φιλικα μιλαμε και φυσικα κανουμε διαλογο και ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις!
Για το οτι ειμαι...αισιοδοξος(!) το ξερω για αυτο και εχω αυτο το nickname ειναι κατι το οποιο το ειχα απο παντα. Σιγουρα υπερβαλω μερικες φορες (ισως και παντα δεν ξερω

) απλα θεωρω οτι ναι παντα υπαρχει και η θετικη πλευρα για να δεις τα πραγματα.. δυσκολα θα με δεις να καθομαι να κραζω την ομαδα και τι μεταγραφες εκανε η δεν εκανε .. εμενα η θεση μου ειναι στο γηπεδο(οσες φορες μπορω να παω) τα αλλα ειναι για αυτους που πληρωνονται για εκεινη την δουλεια..τελος παντων για το θεμα ..
Εμενα δεν μου αρεσε ολη αυτη η καταστροφολογια για τον βιτορ και οτι ο Αγγελος εχει τις εμμονες του και τον εφαγε..εγω ΑΝ λεω ΑΝ ισχυουν ολα αυτα που εχουμε διαβασει(που πραγματικα αμφιβαλλω τι εχει συμβει και πως εχει συμβει) τοτε δινω δικιο στον προπονητη μας και στην πειθαρχια που πρεπει να υπαρχει στα αποδυτηρια..
τωρα για το ματς..
θεωρω οτι η Ραπιντ Βιεννης δεν μπορει να χαρακτηριστει καφενειο καθως μπορει να μην εκανε ουτε νικη οπως λες στους ομιλους αλλα αυτο δεν μου λεει κατι εμενα προσωπικα..ειχε καποιους παικτες αξιας οπως ειναι ο αλαρ και ο χοφμαν που μου ερχονται στο μυαλο προχειρα και γενικα την Ραπιντ την ξερεις ρε παιδι μου σαν ονομα.. εχει ιστορια η ομαδα αυτη...
Ε την ζιμπρου απο το κισιναου που ειναι 4η στη Μολδαβια και βγηκε ευρωπη κατακτωντας το κυπελλο (επειδη εμεινε η σεριφ με 10 παικτες αλλιως ουτε 1 στο εκατομμυριο δεν το επαιρνε) εγω σαν Κωστας δεν την φοβαμαι..ειτε παιξει ο Κατσικας , ειτε παιξει ο Σκονδρας , ειτε παιξει ο Σαλπι αμυνα δεν πρεπει να μας περναει απο το μυαλο οτι θα αποκλειστουμε.
Για τους παικτες που ανεφερα και τις θεσεις που τους ειδα δεν ειναι τωρα και δεν μιλαω μονο για τα φιλικα..απλα στα φιλικα που ειδα ενισχυθηκαν καπως οι αποψεις μου ( Για τον σκονδρα στοπερ το ειχα ξανασκεφτει λιγο λογω σωματοδομης και οτι μπορει να παιξει και ξυλο αλλα ειχα επιφυλαξεις οπως εχω ακομα αλλα ετσι οπως τον ειδα εμενα προσωπικα μου αρεσε)
Για τον σαλπι δεν διαφωνω οτι δεν μπορει να παιξει αριστερα παρολαυτα με αυτη την ομαδα ναι μπορει να παιξει και τερματοφυλακας..στα πιο δυσκολα ματς μπορει να παει ο μακ αριστερα και να παει ο σαλπι δεξια .. η ακομα να παει ο μαρτενς αριστερα και να μην παιζει και καθολου ο σαλπι

(Ειναι η μονη θεση που ειπα οτι πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε παικτη γιατι οντως δεν εχουμε! δεν συμφωνω για στοπερ και για οχταρι)
Για τζιολη δεν εγραψες αρα λογικα δεν διαφωνεις!
Οσο για τα μεταφυσικα οπως τα χαρακτηρισες αυτο που ηθελα να πω, και η αληθεια ειναι οτι το εγραψα καπως περιεργα, ειναι οτι οταν υπαρχει πιστη στην ομαδα και καλη διαθεση απο τον κοσμο και ο παικτης το καταλαβαινει οτι στην πρωτη λαλακια δεν θα γιουχαριστει αλλα θα τον εμψυχωσουν τοτε παιζει με περισσοτερη αυτοπεποιθηση και βγαζει εναν εαυτο που δεν μπορουμε να το φανταστουμε..δηλαδη οτι η μπαλα εμπαινε μεσα στο πλεκτο απο παικτες που αν τους ειχαμε οπως εχουμε αυτους τωρα (εδω ο κλαους γιουχαρετε που ειναι και σκορερ) οχι γκολ δεν θα εβαζαν..αλλα ουτε σουτ δεν θα εκαναν (οπως τωρα ο σαλπι) .. οι παικτες που αναφερομαι ειναι φωτακης , αναστασακος , μπακαγιοκο κτλ κτλ ..παικτες που βοηθησαν αλλα τους βοηθησε και ολη η ατμοσφαιρα να αποδωσουν καποια πραγματα! ελπιζω να σου ελυσα τις μεταφυσικες σου αποριες

( αυτο το supernatural με εχει χαλασει πολυ!

)
υγ. Σορρυ για το σεντο(ουπς) για το μακροσκελες κειμενο ηθελα να πω!

υγ2. pgetsos , arisk καθησα και ειδα δυο παιχνιδια της Ζιμπρου..προτιμω να δω το Ρουλης-Καλαμαρια στο κυπελλο..πιο ποιοτικο παιζει να ειναι!