Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από pgetsos »

Τους έχει δει έστω και ένας σας,η κρίνουμε από την χρηματιστηριακή αξία της;

Παιδιά, το ΧΕΊΡΙΣΤΟ σε οποιοδήποτε άθλημα, είναι η υποτίμηση του αντιπάλου, όποιος και να είναι. Έτσι τις τρως τις σφαλιάρες ;)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πλάκα-πλάκα δίκιο εχεις...

Εγω πάντως οχι φίλος, δεν τους εχω δει, αυτα ειναι επικίνδυνα βιτσια, για ριψοκίνδυνους... :D

Υ.Γ. Φαντάσου να δεις Ζιμπρου Κινσιναου-Αστανα... Το σκέφτομαι και με λούζει κρύος ιδρώτας... Νιώθω οτι θα παραλύσω απο την ανία... :lol:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

@arisk αδερφε εννοειται φιλικα μιλαμε και φυσικα κανουμε διαλογο και ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις!
Για το οτι ειμαι...αισιοδοξος(!) το ξερω για αυτο και εχω αυτο το nickname ειναι κατι το οποιο το ειχα απο παντα. Σιγουρα υπερβαλω μερικες φορες (ισως και παντα δεν ξερω :D ) απλα θεωρω οτι ναι παντα υπαρχει και η θετικη πλευρα για να δεις τα πραγματα.. δυσκολα θα με δεις να καθομαι να κραζω την ομαδα και τι μεταγραφες εκανε η δεν εκανε .. εμενα η θεση μου ειναι στο γηπεδο(οσες φορες μπορω να παω) τα αλλα ειναι για αυτους που πληρωνονται για εκεινη την δουλεια..τελος παντων για το θεμα ..
Εμενα δεν μου αρεσε ολη αυτη η καταστροφολογια για τον βιτορ και οτι ο Αγγελος εχει τις εμμονες του και τον εφαγε..εγω ΑΝ λεω ΑΝ ισχυουν ολα αυτα που εχουμε διαβασει(που πραγματικα αμφιβαλλω τι εχει συμβει και πως εχει συμβει) τοτε δινω δικιο στον προπονητη μας και στην πειθαρχια που πρεπει να υπαρχει στα αποδυτηρια..

τωρα για το ματς..

θεωρω οτι η Ραπιντ Βιεννης δεν μπορει να χαρακτηριστει καφενειο καθως μπορει να μην εκανε ουτε νικη οπως λες στους ομιλους αλλα αυτο δεν μου λεει κατι εμενα προσωπικα..ειχε καποιους παικτες αξιας οπως ειναι ο αλαρ και ο χοφμαν που μου ερχονται στο μυαλο προχειρα και γενικα την Ραπιντ την ξερεις ρε παιδι μου σαν ονομα.. εχει ιστορια η ομαδα αυτη...
Ε την ζιμπρου απο το κισιναου που ειναι 4η στη Μολδαβια και βγηκε ευρωπη κατακτωντας το κυπελλο (επειδη εμεινε η σεριφ με 10 παικτες αλλιως ουτε 1 στο εκατομμυριο δεν το επαιρνε) εγω σαν Κωστας δεν την φοβαμαι..ειτε παιξει ο Κατσικας , ειτε παιξει ο Σκονδρας , ειτε παιξει ο Σαλπι αμυνα δεν πρεπει να μας περναει απο το μυαλο οτι θα αποκλειστουμε.

Για τους παικτες που ανεφερα και τις θεσεις που τους ειδα δεν ειναι τωρα και δεν μιλαω μονο για τα φιλικα..απλα στα φιλικα που ειδα ενισχυθηκαν καπως οι αποψεις μου ( Για τον σκονδρα στοπερ το ειχα ξανασκεφτει λιγο λογω σωματοδομης και οτι μπορει να παιξει και ξυλο αλλα ειχα επιφυλαξεις οπως εχω ακομα αλλα ετσι οπως τον ειδα εμενα προσωπικα μου αρεσε)
Για τον σαλπι δεν διαφωνω οτι δεν μπορει να παιξει αριστερα παρολαυτα με αυτη την ομαδα ναι μπορει να παιξει και τερματοφυλακας..στα πιο δυσκολα ματς μπορει να παει ο μακ αριστερα και να παει ο σαλπι δεξια .. η ακομα να παει ο μαρτενς αριστερα και να μην παιζει και καθολου ο σαλπι ;) (Ειναι η μονη θεση που ειπα οτι πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε παικτη γιατι οντως δεν εχουμε! δεν συμφωνω για στοπερ και για οχταρι)
Για τζιολη δεν εγραψες αρα λογικα δεν διαφωνεις! :mrgreen:

Οσο για τα μεταφυσικα οπως τα χαρακτηρισες αυτο που ηθελα να πω, και η αληθεια ειναι οτι το εγραψα καπως περιεργα, ειναι οτι οταν υπαρχει πιστη στην ομαδα και καλη διαθεση απο τον κοσμο και ο παικτης το καταλαβαινει οτι στην πρωτη λαλακια δεν θα γιουχαριστει αλλα θα τον εμψυχωσουν τοτε παιζει με περισσοτερη αυτοπεποιθηση και βγαζει εναν εαυτο που δεν μπορουμε να το φανταστουμε..δηλαδη οτι η μπαλα εμπαινε μεσα στο πλεκτο απο παικτες που αν τους ειχαμε οπως εχουμε αυτους τωρα (εδω ο κλαους γιουχαρετε που ειναι και σκορερ) οχι γκολ δεν θα εβαζαν..αλλα ουτε σουτ δεν θα εκαναν (οπως τωρα ο σαλπι) .. οι παικτες που αναφερομαι ειναι φωτακης , αναστασακος , μπακαγιοκο κτλ κτλ ..παικτες που βοηθησαν αλλα τους βοηθησε και ολη η ατμοσφαιρα να αποδωσουν καποια πραγματα! ελπιζω να σου ελυσα τις μεταφυσικες σου αποριες :lol: :lol: ( αυτο το supernatural με εχει χαλασει πολυ! :D )

υγ. Σορρυ για το σεντο(ουπς) για το μακροσκελες κειμενο ηθελα να πω! :opaokara:
υγ2. pgetsos , arisk καθησα και ειδα δυο παιχνιδια της Ζιμπρου..προτιμω να δω το Ρουλης-Καλαμαρια στο κυπελλο..πιο ποιοτικο παιζει να ειναι! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο επιθετικός βγάζει φωτιές; Το αστέρι της ομάδας ποιο είναι; Οι αμυντικοί μασάνε σίδερα;

Πες τα όλα!
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

πραγματικα ειναι πολυ κουτουρου ομαδα .. ετσι οπως φανταζομαι το ματς ειναι αυτοι κλεισμενοι στο δικο τους μισο αλλα με διαθεση να κανουν αντεπιθεσεις..ετσι επαιξαν με την σεριφ περυσι στον τελικο..στον οποιο η σεριφ τους ειχε κανει γιο-γιο (ακομα και με 10 παικτες οπου και ισοφαρισε) και τα παιδια εκαναν 3 φασεις και το πηραν..εμενα μου ειχε αρεσει ο τερματας τους!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Για τον Τζιόλη όντως συμφωνω, μπορει να μην ειναι κατι ιδιαίτερο, αλλα ειναι τίμιος παίκτης, δεν θα παίξει ποτε για δέκα αλλα ενα έξι-εφτά θα το παίξει βρέξει χιονίσει...

Ο Σκόνδρας δεν παιρνει κεφαλιά ούτε απο το Σαλπιγγιδη... Επίσης αν τον δεις στην άμυνα, δεν εχει αίσθηση του χώρου, συχνά ειναι σαν χαμένος... Παρατήρησε τον και θα το δεις, συχνά ειναι ολοφάνερο...

Ακομα και με τον Βιτορ στο ρόστερ η ομάδα δεν θελει ενα στόπερ, θελει δυο...
Δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα στην Ευρώπη χωρις τουλαχιστον τρία σοβαρά κανονικά στόπερ... Τελεία και παύλα... Ολα τ'αλλα ειναι για λαϊκή κατανάλωση, να'χαμε να λέγαμε...

Για τη θετική διάθεση εχεις δίκιο, συμφωνω απόλυτα... Και η Τούμπα ειναι ενα δυσκολο γηπεδο που εχει καταπιεί πολλους παίκτες, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ζησης Βρύζας.. Η θετική αύρα ειναι κατι σπουδαίο και πολυ σημαντικό για την ομάδα και τα νέα παιδιά...

Οι παίκτες που ανεφερες, ο Φωτάκης στα καλα του ηταν μακράν καλύτερος απο ολα τα σημερινά οκταρια μας, ο Αναστασάκος ηταν πολυ καλός γκολτζής και πρώτος σκόρερ της Β'Εθνικης οποτε ηταν καλός για ρολιστας και ο Μπακαγιόκο, πριν ερθει στη Λάρισα και απαξιωθεί σαν όνομα ηταν πολυ καλή φίρμα που ενα-δυο χρονια πριν τον θέλαμε και δεν μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε οικονομικά... Οποτε δεν ηταν λιμά που μεταμορφωθηκαν χάρη στο καλο κλίμα... Ομως οπως ειπα και πιο πανω, συμφωνω απόλυτα σε αυτο που λες, η θετική διάθεση, η αύρα, η υποστήριξη, μπορουν να ανεβάσουν τους παίκτες ή αντίθετα η γκρίνια, η μουρμούρα και η αποδοκιμασία μπορει να τους καταρρακωσει...

Τέλος, χαρά στο κουράγιο σου που έκατσες και ειδες δυο ματς της Ζιμπρου ρε φιλε, ειμαι σίγουρος οτι ούτε ο Λαγονιδης δεν το εκανε αυτο (ενα και με το ζόρι)... :D
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Ρε μηπως για αυτο βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα? Μηπως απο τα 2 ματς που ειδα εριξα τοσο πολυ το επιπεδο που μεχρι και ο σκονδρας στοπερ μου φαινεται τελειος? :lol: :lol: :lol:

παω να παρω κολλυρια! κανα εφημερευον!!!

Περα απο την πλακα συμφωνω μαζι σου σε αυτα που λες , εκει λιγο για τα στοπερ τα χαλαμε αλλα ενταξει αν ειναι να παρουμε στοπερ ας παρουμε και ενα δωρο! :mrgreen: Παντως αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και αν δεν παρουμε δεν πρεπει να εχουμε την καραμελα οτι ενταξει δεν ενισχυθηκαμε και δεν καναμε..εμενα προσωπικα αν αυτη η ομαδα δεν βγει 2η και δεν παει ξανα σε τελικο κυπελλου +32 στο γιουροπα θα ειναι αποτυχημενη η χρονια..θα μου πεις με ποιους? με τον κατσικα και τον σαλπιγγιδη βασικο? ΝΑΙ ακομα και με αυτους. Απο την στιγμη που παιζουν στον ΠΑΟΚ οφειλουμε να εχουμε απαιτησεις σιγουρα πολυ υψηλες..απλα αυτο που λεω και αυτο που εισπρατω γενικα ειναι οτι ο ΠΑΟΚτσης πλεον πιο πολυ παει στο γηπεδο γιατι περιμενει να δει την στραβη απο καποιους παικτες για να βγει μετα στα ραδιοφωνα και να κραξει..αυτο ελεγα και πιο πριν.. να μην την εχουμε στημενη στην γωνια για να βγουμε να κραξουμε..

υγ. Ερε και να μας βαλει στα καρε η Ζιμπρου τι εχω να ακουσω! :mrgreen: (πραγμα πραγματικα αδυνατο ετσι οπως τους ειδα! πολυ χαμηλο επιπεδο παντως , αν δεν μπορουμε να παρουμε ευκολα την προκριση με αυτους τοτε στο πρωταθλημα δεν πρεπει να κατεβουμε καθολου! )
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο μπακαγιοκο όλο αλλαγή έμπαινε και όλο γκολ έβαζε. Προσωπικά μου άρεσε τρελά!
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ο κατσικας που περυσι δεν εμπαινε καν αποστολη φετος θα ειναι βασικος σε ευρωπαικο αγωνα.

Ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ....

ΘΕΛΩ ρεπορταζ απο αρδ για το αν φοραει ο κατσικας σταυρο στο λαιμο, αν φοραει κομποσκινι και ποιος ειναι ο πνευματικος του!
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

Πάντως κι άλλη φορά έτυχε σε ευρωπαϊκό ματς (πάλι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ) με την Καρπάτι στην Ουκρανία, επί Μπόλονι, να μείνει η ομάδα με έναν μόνο κεντρικό αμυντικό, τον Μαλεζά. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο Κοντρέρας, τραυματίστηκε στην προπόνηση την προηγουμένη του αγώνα ο Τσιρίλο κι έτσι έπαιξε πλάι στον Μαλεζά ο Μπαλάφας. Σκόραρε κιόλας.

Όσο για τον Κατσικά και την περσινή του παρουσία στην ομάδα: Από τα 61 επίσημα ματς, μετείχε στην αποστολή στα 30. Ξεκίνησε στα 11 και μπήκε ως αλλαγή σε 1. Συνολικά: 12 συμμετοχές (8 πρωτάθλημα, 1 play off, 2 κύπελλο, 1 Ευρώπη).
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

γλυκος
σκονδρας κατσικι ποζα
κιτσιου κατσε ντουρος ρατ
σαλπι κλαους μακ

0-3 το ματς με χατ τρικ κλαους :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από kataramenos5 »

fn1m έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Μια ερώτηση : με Ιντερ που δεν επαιζε ο Βιτορ για 70' λεπτά ποσα γκολ φάγαμε?Καταλάβετε κάτι επιτέλους ,ο φετεινος ΠΑΟΚ δε στηρίζεται σε μεμονομένους παίκτες (οπως πέρσι που κλαιγαμε οταν δεν επαιζε ο Βιτορ) αλλα στη συνολική λειτουργία της ΟΜΑΔΑΣ.
Από τα φιλικά δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα φιλε.
Ενω απ τα γραφόμενα του πιτσαδόρου μια χαρά τα βγαζεις τα συμπεράσματα και τα ενστερνίζεσαι απόλυτα.
Κι απ τη στιγμή που δε βγαινουν συμπεράσματα απ τα φιλικά γιατί δε περιμένετε τα κανονικά παιχνίδια για
ν αρχίσετε τον λιθοβολισμό? Αλήθειες που πονάνε.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

καταραμενε , η ιντερ εμεινε το βραδυ εκεινο στην πολη.. Εσυ πιστευεις οτι ολοκληρη ιντερ δεν μας εκανε φαση επειδη η αμυνα μας ηταν τοσο καλη?? η οι αλλοι βαριοντουσαν που ζουσαν?? γιατι τα ζογκλερικα του τζαβελλα τα εβλεπε ολο το γηπεδο νομιζω..! τεσπα δεν κρινεις απο φιλικα την ομαδα , και ο ΑΑ ειπε -ας χασουμε ολα τα φιλικα- δεν ειναι για να βγαζεις συμπερασματα.. το θεμα μας ειναι οτι παμε στηριζομενοι στο μοναδικο σεντερ μπακ που θελαμε -εμεις- να διωξουμε κιωλλας -και εγω μαζι- και δεν ξερουμε τι θα δουμε...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ο κοντός ψαλμός έβγαλε καμπάνες αντί αλληλούια :(

Προβλέπω μετά και την ανακοίνωση της αποστολής :

Εικόνα

Δεν μασάμε όμως, όπως και αν παίξουμε.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

rou έγραψε:καταραμενε , η ιντερ εμεινε το βραδυ εκεινο στην πολη.. Εσυ πιστευεις οτι ολοκληρη ιντερ δεν μας εκανε φαση επειδη η αμυνα μας ηταν τοσο καλη?? η οι αλλοι βαριοντουσαν που ζουσαν?? γιατι τα ζογκλερικα του τζαβελλα τα εβλεπε ολο το γηπεδο νομιζω..! τεσπα δεν κρινεις απο φιλικα την ομαδα , και ο ΑΑ ειπε -ας χασουμε ολα τα φιλικα- δεν ειναι για να βγαζεις συμπερασματα.. το θεμα μας ειναι οτι παμε στηριζομενοι στο μοναδικο σεντερ μπακ που θελαμε -εμεις- να διωξουμε κιωλλας -και εγω μαζι- και δεν ξερουμε τι θα δουμε...
Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι αδερφέ..Τί θα πει βαριόνταν;Τότε γιατί παίξανε;Δεν είναι αυτή λογική..Φιλικά πάντα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”