Δασκαλε θα βγεις να μας πεις τι θελεις να γραψω στο τοπικ του Γλυκου και σε ποιον τοιχο ΑΡΔ να κανω σχολιο?
Κανε τα τηλεφωνα να σου δωσουν γραμμη και πες μας....Στημενε και πιανολα!!!

Απέραντες χιλιάδες μίλια να σε έχω πει σκουλίκι.Kranatos έγραψε: @Mapogo είμαι σίγουρος ότι σε λάιβ κουβέντα δεν θα μου ανέφερες ούτε για πλάκα αυτά τα περί σούπερ4.
Στη φάση εσύ προκάλεσες κι εγώ απάντησα.
Δε νομίζω να έχω προκαλέσει πολλές φορές λέγοντας ή υπονοώντας σκουλήκι κάποιον.
Και ναι αν με αποκαλούσες σκουλήκι στα μούτρα μου μέσα το ύφος απάντησης μου στο forum θα σου φαινόταν πολύ light.
Οχι ... δεν ισχύει αυτό ρε φίλε.Kranatos έγραψε:Δηλαδή στο μυαλό σου έχεις ότι οι αποδοκιμασίες για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά κάποιου παίχτη είναι τάσεις διοίκησης/κουμάντου της ομάδας..?
Αδερφέ σε άλλες ομάδες/εταιρίες αυτό ίσως να μην είναι αποδεκτό.
Εμείς είμαστε όμως από άλλο ανέκδοτο.
Με την ίδια δύναμη που αγαπάμε έως λατρεύουμε όποιον σέβεται τον ΠΑΟΚ, όμοια αντιπαθούμε έως μισούμε όποιον τολμήσει να δείξει ασέβεια.
Γι'αυτό δεν υπάρχει άλλος τέτοιος λαός στον πλανήτη.
nothu έγραψε:Οποιος τερματας και να ρθει σ αυτην την ομαδα, με τετοιο κλιμα στον κοσμο, στο πρωτο γκολ που θα φαει τη γ#@€σε...
Ακριβως ετσι το σκεφτομουν και εγω,απο την αλλη σκεψου το 500αρικο αυτο να το διναμε σε κανενα Κοσταντζο?astronaut έγραψε:Γλύκος - 100 χιλιάρικα
Χακόμπο - 250 χιλιάρικα
Ιτάνζ - 250 χιλιάρικα
Σύνολο - ένας τερματολόγος του 500ρικου.
Τόσο απλά.