71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kastrakis

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από kastrakis »

Κρανατε τα εχω παρει με τον γελοιο και θεωρησα οτι βγηκες να τον υπερασπιστεις!

Δασκαλε θα βγεις να μας πεις τι θελεις να γραψω στο τοπικ του Γλυκου και σε ποιον τοιχο ΑΡΔ να κανω σχολιο?
Κανε τα τηλεφωνα να σου δωσουν γραμμη και πες μας....Στημενε και πιανολα!!!
:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Kranatos έγραψε: @Mapogo είμαι σίγουρος ότι σε λάιβ κουβέντα δεν θα μου ανέφερες ούτε για πλάκα αυτά τα περί σούπερ4.
Στη φάση εσύ προκάλεσες κι εγώ απάντησα.
Δε νομίζω να έχω προκαλέσει πολλές φορές λέγοντας ή υπονοώντας σκουλήκι κάποιον.
Και ναι αν με αποκαλούσες σκουλήκι στα μούτρα μου μέσα το ύφος απάντησης μου στο forum θα σου φαινόταν πολύ light.
Απέραντες χιλιάδες μίλια να σε έχω πει σκουλίκι.

Αδικείς τον τρόπο πού εκφράζομαι.

Ξες κάτι όμως ?

Στο φτωχό μ το μυαλό οι αιτίες παραμένουνε.

Δεν Θέλω ρε φίλε θουπερτεθερα στον ΠΑΟΚ. ΔΕΝ θέλω να κάνουνε κουμάντο οι οπαδοι.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Με αυτά που διαβάζω και την φαγωμάρα σας σκέφτομαι μόνο τα λόγια του Άγγελου πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Έχω αγανακτήσει με την συμπεριφορά ΟΛΩΝ ΜΑΣ (Σάλπι-Γλύκος-διωγμένοι βάζελου κ.τ.λ.) και θα το πω και ας φάω μπαν για όλη μου τη ζωή. ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα με τους χειρότερους οπαδούς! Καληνύχτα σας (και κυρολεκτικά και μεταφορικά).
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δηλαδή στο μυαλό σου έχεις ότι οι αποδοκιμασίες για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά κάποιου παίχτη είναι τάσεις διοίκησης/κουμάντου της ομάδας..?
Αδερφέ σε άλλες ομάδες/εταιρίες αυτό ίσως να μην είναι αποδεκτό.
Εμείς είμαστε όμως από άλλο ανέκδοτο.
Με την ίδια δύναμη που αγαπάμε έως λατρεύουμε όποιον σέβεται τον ΠΑΟΚ, όμοια αντιπαθούμε έως μισούμε όποιον τολμήσει να δείξει ασέβεια.
Γι'αυτό δεν υπάρχει άλλος τέτοιος λαός στον πλανήτη.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Kranatos έγραψε:Δηλαδή στο μυαλό σου έχεις ότι οι αποδοκιμασίες για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά κάποιου παίχτη είναι τάσεις διοίκησης/κουμάντου της ομάδας..?
Αδερφέ σε άλλες ομάδες/εταιρίες αυτό ίσως να μην είναι αποδεκτό.
Εμείς είμαστε όμως από άλλο ανέκδοτο.
Με την ίδια δύναμη που αγαπάμε έως λατρεύουμε όποιον σέβεται τον ΠΑΟΚ, όμοια αντιπαθούμε έως μισούμε όποιον τολμήσει να δείξει ασέβεια.
Γι'αυτό δεν υπάρχει άλλος τέτοιος λαός στον πλανήτη.
Οχι ... δεν ισχύει αυτό ρε φίλε.

Κάνετε παιδιά κ "αποπαίδια" στον ΠΑΟΚ.

Αν είχε φάει ο Γλύκος (έτσι για να έιμαστε κ οκ στο τοπικ) τα γκολ που έφαγε ο Χακ ... θα τον είχαμε κρεμάσει.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Γιατί με αυτά που έφαγε σε ημιτελικό και τελικό βλέπεις να τον κρέμασε κανείς?
9 και 10 χρόνια αντίστοιχα άτιτλος και με μαχαιρώνει στην καρδιά με την ανικανότητά του.
Απλά το παλικάρι όντας μια μετριότητα αγωνιστικά έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με τις τάσεις φυγής και τα ναζάκια του προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Αποπαίδια δε γίνονται επειδή δε μας αρέσουν τα μούτρα τους.
Κάνουν κάτι λάθος κι αυτοί.
Και επειδή στον επίσημο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνα να βάλει φρένο στην ντροπή και να την εξαλείψει (είτε αυτή λέγεται πρόσληψη Γκαγκάτση, είτε επιστροφή προδότη, είτε συμπεριφορά απέναντι στο σύλλογο λες και είναι ο απόλλων καλαμαριάς κτλ) τον λόγο παίρνει η κερκίδα που στην τελική είναι ότι πιο καθαρό υπάρχει και θα υπάρχει στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.
Του Χακόμπο δε θυμάμαι κρίσιμα γκολ-πατάτες.
Το μόνο στραβό που θυμάμαι είναι η ευκολία στις κάρτες κάτι όμως που ταίριαξε με την ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚτσή και οδήγησε στην αποθέωση του από μεγάλη μερίδα του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ακομα και σημερα κλαιω με το γκολ που... πηδαει πανω απο τον Καμπελ
nothu έγραψε:Οποιος τερματας και να ρθει σ αυτην την ομαδα, με τετοιο κλιμα στον κοσμο, στο πρωτο γκολ που θα φαει τη γ#@€σε...
:roll:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ε μην τρελλαθούμε κίολας.

Αν στον τελικό σου έφταιγε ο Γλύκος ... ΟΚ

Υπόψιν ... εκείνο το βράδυ μην είσαι σίγουρος ότι εσύ κατέβαζες πιο πολλά καντήλια στο Σάλπι από μένα ...
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Το 90% των σχολίων σε όλα τα σαιτ είναι κατά της παραμονής του, για ποιο λόγο έμεινε κύριοι της παε με αυξημένες αποδοχές;
Η ίδια η παε κάνει παιδιά και αποπαιδια.
Παίζεις καλά τελικό; Στοχ βουκιτς λινο; Εφυγες!! Ήσουν ένα πτωμα; Ανανέωση!
Ποιος σοβαρός παίκτης θα έρθει στον ΠΑΟΚ ρε παιδιά...χρόνια τώρα...
Εσύ που λες για χακομπο με γαυρο, θυμάσαι τι γκολ έφαγε χαριλαου ο Γλύκος; Πόσα έφαγε στην κλειστή τελικό και πλεη οφ; Γιατί ο ένας να φύγει και ο άλλος να μείνει και μάλιστα με περισσότερα;
Δηλαδή έχει βρωμισει η πιάτσα ότι τον στήριξε η παε για να πάει μουντιάλ, τι να λέμε.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αν κρινει καποιος το ποσο κανει η δεν κανει ο οποιοςδηποτε παικτης για τον ΠΑΟΚ απο τα σχολια στα σαιτ κ ΜΚΔ τοτε σιγουρα δεν κρινει αντικειμενικα.
Θελεις να παραθεσεις οτι ενα μεγαλο κομματι του κοσμου δεν γουσταρει τον Γλυκο κ μου παραθετεις σχολια απο σαιτ...
Σου δινω κ εγω λοιπον οτι επι 2 μηνες ο κοσμος τον εβγαζε εμβιπι αναμεσα σε 11-14 παικτες που παει να πει οτι πριν 3 μηνες ηταν για αυτους ο καλυτερος παικτης.
Ναι εχει κανει παιδαριωδη λαθη,ναι θελει τρομερη εξελιξη αλλα μην τα βαζεις ολα σε εναν κουβα.
Να σου θυμισω τι ελεγε το 90% του κοσμου για τον Κατσε?
Να σου θυμισω τι ελεγε το 90% του κοσμου για Κλαους?
Κ εγω θα ηθελα τον Καμενι ρε φιλε αλλα δεν ερχετε τι να κανουμε τωρα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Παναγιώτης έκανε μια πολύ καλή σεζόν, την καλύτερή του στον ΠΑΟΚ, αλλά η εμφάνισή του στον τελικό του κυπέλου ήταν τραγική. Για να λέμε την αλήθεια δεν ήταν ο μόνος που είχε τόσο κακή απόδοση, αλλά πάντοτε ο τερματοφύλακας φαίνεται, γιατί είναι ο τελευταίος πριν το γκολ.
Παρ' όλα αυτά η μέση απόδοσή του ήταν καλή και θεωρώ σωστή την ανανέωσή του. Άλλωστε δεν θεωρώ τον Ιτάνζ καλύτερό του, ούτε τον Γακουμή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα περιμενα κατι καλυτερο, στα λεφτα ομως που δωσαμε για τον Γλυκο δε βρισκεις καλυτερο εκτος αν εχεις τυχη βουνο οποτε και για εμενα καλως ανανεωσε.
Γενικα συμφωνω με τον Αποστολη και με καλυπτει απολυτα η αποψη του Στεφανου που παντα βλεπει τα πραγματα με αλλο ματι και πιο ψυχραιμα απο τους περισσοτερους απο εμας εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Γλύκος - 100 χιλιάρικα
Χακόμπο - 250 χιλιάρικα
Ιτάνζ - 250 χιλιάρικα

Σύνολο - ένας τερματολόγος του 500ρικου.
Τόσο απλά.

ΥΓ Φέρτε πίσω τον Γκσπούρνινγκ , ρε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

astronaut έγραψε:Γλύκος - 100 χιλιάρικα
Χακόμπο - 250 χιλιάρικα
Ιτάνζ - 250 χιλιάρικα

Σύνολο - ένας τερματολόγος του 500ρικου.
Τόσο απλά.
Ακριβως ετσι το σκεφτομουν και εγω,απο την αλλη σκεψου το 500αρικο αυτο να το διναμε σε κανενα Κοσταντζο?
Εδω σε θελω καβουρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

0:30

[youtube]z4P5jeYKMbE[/youtube]

[youtube]niqYjPYTde0[/youtube]

Η καλύτερη απόκρουση του πρωταθλήματος 2012-2013

[youtube]xwJSe8block[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”