Και παλι δε μου απαντησες σ αυτο που σε ρωτησα. Πες μου ποσους βαθμους μαζεψα στον πρωτο γυρο με τον Τζιολη και ποσους στον δευτερο με τον/τους αντικαταστατες του.astronaut έγραψε:Κι εγώ σου παρέθεσα μερικά γεγονότα που συνέβησαν αμέσως μετά τις μεταγραφές του Γενάρη, όπου ο Χουμπ πήρε την πρώτη σκούπα και έφερε παίχτες/αντικαταστάτες των Κατσουράνη, Τζιόλη, Σάλπι.nothu έγραψε:Συγνωμη φιλος αλλα για τον Τζιολη σε ρωτησα.
* Τον Σπυρόπουλο τον είχε στην απέξω από πολύ νωρίς, από την προετοιμασία.
6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 22 Ιούλ 2014, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κ άμα ήτανε να αντικαταστήσει ο Μαντούρο τον Κατσουράνη, γιατί έφυγε δανεικός ο Τζιώλης ?
-
Ναι αλλά ο Μαντούρο μπήκε με τη μία στη θέση του Τζιόλη.K_geo έγραψε:ο ΜΑντουρο ηταν αντικαταστατης του Κατσουρανη. χαρακτηριστικα κατα την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ, ο τοτε Προπονητής Χούμπ Στέφενς είχε πει : "ελπίζουμε να μας προσφέρει όσα προσφέρει ο Κατσουράνης στην ομάδα"....
Αντικαταστάτης του Τζιόλη ποιος ήταν;
Αν θέλουμε την "Τούμπα όπως ήταν χρόνια πριν" σημαίνει ότι θέλουμε και τον ΠΑΟΚτσή όπως ήταν χρόνια πριν?Realcon έγραψε:Λοιπόν παλικάρια, θα το πω όσο απλά γίνεται.
Αλλάξτε μυαλά.
Σταματήστε να γιουχάρεται.
Φτάνει να μας υποδεικνύεται πόσο κιλά μπάλα ξέρετε. (μιλάω για την κακοπροαίρετη κρητική. Κρητική θα γίνει) Σταματήστε μέσα στο γήπεδο να κάνετε ποδοσφαιριστή μας να νιώθει ότι παίζει εκτός έδρας.
Αν δεν τα σταματήσετε όλα τα παραπάνω, σημαίνει και πιστεύεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ, μπορεί να αλλάξει ποδοσφαιριστή σε μηδέν χρόνο γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν για εμάς.
Επειδή ο ΠΑΟΚ παίρνει τα πρωταθλήματα, παίζει σε Τσάμπιονς Λίνκ κάθε χρόνο και η μικρότερη αποτυχία είναι το Γιουρόπα, μιας και το κύπελλο το έχουμε κλειδώσει εδώ και χρόνια.
Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Τζιόλης, μιας και είμαι στο τόπικ του.
Βοηθήστε όμως τον παίκτη γιατί αυτός παίζει μέσα στο γήπεδο για την στιγμή που ο προπονητής τον βασίζεται. Αυτές της δυνάμεις έχουμε.
Αυτό μπορούμε για τώρα, έτσι προχωράμε κακώς για πολλούς - λίγους... Αλλά δεν έχουμε ούτε το καρπούζι, ούτε το μαχαίρι να αλλάξουμε εμείς την ομάδα όπως την ονειρεύεται ο καθένας μας.
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους!!! Το νιώθουμε άραγε η απλά το πιπιλίζουμε.
ΥΣ. Ότι λέω, το λέω από την καρδιά μου και δεν έχω στόχο κανέναν. Στόχο έχω τον "αδελφό" ΠΑΟΚτσή, να κάνει την Τούμπα πάλι όπως ήταν χρόνια πριν. Με παλμό, ζωντάνια και ο σπίκερ από το ραδιόφωνο έλεγε... Δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι γίνεται μέσα εδώ. Θα πρέπει να το ζήσετε. Η Τούμπα είναι η πιο καυτή έδρα!!!
ΥΣ2. Να είστε όλοι καλά!
Γιατί εκτός από τα καλά (καμίνι το γήπεδο) είχαμε και τα στραβά... Μεταξύ άλλων, ήμασταν με τα Σπορ στο χέρι και τον Παντελάκη στο κυνήγι...
Θέλω να πω, δε γίνεται να ευχόμαστε να ζούσαμε την εποχή της Αναγέννησης στη Φλωρεντία αλλά ταυτόχρονα να θέλουμε και ίντερνετ και για να βλέπουμε κανα ντοκυμαντέρ.
*** Κατσουρ, Τζιόλης, Σάλπι -> Μαντούρο, Νάτχο, Μάρτενς.
Επίσης, ο Ελ Τσάκο καπάρωσε (δικαιότατα) τη θέση του βασικού στόπερ.
-
Δηλαδή εννοούσες ότι ο Χουμπ έφερε το Νάτχο. Και θα ορκιζόμουν ότι αντικαταστάτης του Σάλπι ήταν ο Χούσεν...
αλλωστε εχει παιξει και τελικο ουεφαΑποστόληςΑ έγραψε:Με Τζιόλη ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος παρά το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η είσοδος στους 8 του UEFA.
δεν ξερω φιλος. εγω εγραψα οτι ειπε ο τοτε προπονητης μας.black death έγραψε:Ναι αλλά ο Μαντούρο μπήκε με τη μία στη θέση του Τζιόλη.K_geo έγραψε:ο ΜΑντουρο ηταν αντικαταστατης του Κατσουρανη. χαρακτηριστικα κατα την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ, ο τοτε Προπονητής Χούμπ Στέφενς είχε πει : "ελπίζουμε να μας προσφέρει όσα προσφέρει ο Κατσουράνης στην ομάδα"....
Αντικαταστάτης του Τζιόλη ποιος ήταν;

Φίλε παρέθεσα τους παίκτες που φέραμε με συμβόλαια και όχι δανεικούς. Τον Χούσεν τον φέραμε ως αντι-Νέτσιντ, αν δεν κάνω λάθος.black death έγραψε:Δηλαδή εννοούσες ότι ο Χουμπ έφερε το Νάτχο. Και θα ορκιζόμουν ότι αντικαταστάτης του Σάλπι ήταν ο Χούσεν...
-
Είπες για αυτούς που έφερε ο Χουμπ. Στο κάτω κάτω, κι ο Νάτχο σαν δανεικός ήταν με τέτοιο συμβόλαιο.
Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει, απλά προσπαθώ να βρω άκρη στο κουβάρι της συνωμοσιολογίας.
Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει, απλά προσπαθώ να βρω άκρη στο κουβάρι της συνωμοσιολογίας.
Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Όταν μου πεις για ποιό λόγο δεν επετράπει στον Χουμπ να διεκδικήσει το κύπελλο, θα σου πω και γω γιατί τα πονταλάκια του Β' γύρου ήταν λιγότερα σε σχέση με του Α'...nothu έγραψε:Και παλι δε μου απαντησες σ αυτο που σε ρωτησα. Πες μου ποσους βαθμους μαζεψα στον πρωτο γυρο με τον Τζιολη και ποσους στον δευτερο με τον/τους αντικαταστατες του.astronaut έγραψε:Κι εγώ σου παρέθεσα μερικά γεγονότα που συνέβησαν αμέσως μετά τις μεταγραφές του Γενάρη, όπου ο Χουμπ πήρε την πρώτη σκούπα και έφερε παίχτες/αντικαταστάτες των Κατσουράνη, Τζιόλη, Σάλπι.nothu έγραψε:Συγνωμη φιλος αλλα για τον Τζιολη σε ρωτησα.
* Τον Σπυρόπουλο τον είχε στην απέξω από πολύ νωρίς, από την προετοιμασία.
** Έχε στο νου σου ότι του ΓΔ του επετράπει να διεκδικήσει το κύπελλο.
** Επίσης, ότι με την κατάκτηση του κυπέλλου θα ανανεωνόταν αυτόματα το συμβόλαιο του Χουμπ (και ενώ ο Φερναντάο είχε ήδη γνωστοποιήσει ότι την πουλεύει από την εθνική. Αλήθεια, αυτός βρήκε δουλειά ή ξεκουράζεται περιμένοντας???)
ΥΓ Δε νομίζω ότι έχει νόημα να το συζητάμε παραπάνω. Χωριό που φαίνεται...
Σωστά! Δεν θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να γίνουμε οπαδοί; Γιατί αυτό φοβάμαι ότι ολοένα και το ξεχνάμε.astronaut έγραψε:Αν θέλουμε την "Τούμπα όπως ήταν χρόνια πριν" σημαίνει ότι θέλουμε και τον ΠΑΟΚτσή όπως ήταν χρόνια πριν?Realcon έγραψε:Λοιπόν παλικάρια, θα το πω όσο απλά γίνεται.
Αλλάξτε μυαλά.
Σταματήστε να γιουχάρεται.
Φτάνει να μας υποδεικνύεται πόσο κιλά μπάλα ξέρετε. (μιλάω για την κακοπροαίρετη κρητική. Κρητική θα γίνει) Σταματήστε μέσα στο γήπεδο να κάνετε ποδοσφαιριστή μας να νιώθει ότι παίζει εκτός έδρας.
Αν δεν τα σταματήσετε όλα τα παραπάνω, σημαίνει και πιστεύεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ, μπορεί να αλλάξει ποδοσφαιριστή σε μηδέν χρόνο γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν για εμάς.
Επειδή ο ΠΑΟΚ παίρνει τα πρωταθλήματα, παίζει σε Τσάμπιονς Λίνκ κάθε χρόνο και η μικρότερη αποτυχία είναι το Γιουρόπα, μιας και το κύπελλο το έχουμε κλειδώσει εδώ και χρόνια.
Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Τζιόλης, μιας και είμαι στο τόπικ του.
Βοηθήστε όμως τον παίκτη γιατί αυτός παίζει μέσα στο γήπεδο για την στιγμή που ο προπονητής τον βασίζεται. Αυτές της δυνάμεις έχουμε.
Αυτό μπορούμε για τώρα, έτσι προχωράμε κακώς για πολλούς - λίγους... Αλλά δεν έχουμε ούτε το καρπούζι, ούτε το μαχαίρι να αλλάξουμε εμείς την ομάδα όπως την ονειρεύεται ο καθένας μας.
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους!!! Το νιώθουμε άραγε η απλά το πιπιλίζουμε.
ΥΣ. Ότι λέω, το λέω από την καρδιά μου και δεν έχω στόχο κανέναν. Στόχο έχω τον "αδελφό" ΠΑΟΚτσή, να κάνει την Τούμπα πάλι όπως ήταν χρόνια πριν. Με παλμό, ζωντάνια και ο σπίκερ από το ραδιόφωνο έλεγε... Δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι γίνεται μέσα εδώ. Θα πρέπει να το ζήσετε. Η Τούμπα είναι η πιο καυτή έδρα!!!
ΥΣ2. Να είστε όλοι καλά!
Γιατί εκτός από τα καλά (καμίνι το γήπεδο) είχαμε και τα στραβά... Μεταξύ άλλων, ήμασταν με τα Σπορ στο χέρι και τον Παντελάκη στο κυνήγι...
Θέλω να πω, δε γίνεται να ευχόμαστε να ζούσαμε την εποχή της Αναγέννησης στη Φλωρεντία αλλά ταυτόχρονα να θέλουμε και ίντερνετ και για να βλέπουμε κανα ντοκυμαντέρ.
*** Κατσουρ, Τζιόλης, Σάλπι -> Μαντούρο, Νάτχο, Μάρτενς.
Επίσης, ο Ελ Τσάκο καπάρωσε (δικαιότατα) τη θέση του βασικού στόπερ.