6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από nothu »

astronaut έγραψε:
nothu έγραψε:Συγνωμη φιλος αλλα για τον Τζιολη σε ρωτησα.
Κι εγώ σου παρέθεσα μερικά γεγονότα που συνέβησαν αμέσως μετά τις μεταγραφές του Γενάρη, όπου ο Χουμπ πήρε την πρώτη σκούπα και έφερε παίχτες/αντικαταστάτες των Κατσουράνη, Τζιόλη, Σάλπι.

* Τον Σπυρόπουλο τον είχε στην απέξω από πολύ νωρίς, από την προετοιμασία.
Και παλι δε μου απαντησες σ αυτο που σε ρωτησα. Πες μου ποσους βαθμους μαζεψα στον πρωτο γυρο με τον Τζιολη και ποσους στον δευτερο με τον/τους αντικαταστατες του.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από desperando »

!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 22 Ιούλ 2014, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ άμα ήτανε να αντικαταστήσει ο Μαντούρο τον Κατσουράνη, γιατί έφυγε δανεικός ο Τζιώλης ?
black death

Δημοσίευση από black death »

K_geo έγραψε:ο ΜΑντουρο ηταν αντικαταστατης του Κατσουρανη. χαρακτηριστικα κατα την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ, ο τοτε Προπονητής Χούμπ Στέφενς είχε πει : "ελπίζουμε να μας προσφέρει όσα προσφέρει ο Κατσουράνης στην ομάδα".... ;)
Ναι αλλά ο Μαντούρο μπήκε με τη μία στη θέση του Τζιόλη.

Αντικαταστάτης του Τζιόλη ποιος ήταν;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Realcon έγραψε:Λοιπόν παλικάρια, θα το πω όσο απλά γίνεται.
Αλλάξτε μυαλά.
Σταματήστε να γιουχάρεται.
Φτάνει να μας υποδεικνύεται πόσο κιλά μπάλα ξέρετε. (μιλάω για την κακοπροαίρετη κρητική. Κρητική θα γίνει) Σταματήστε μέσα στο γήπεδο να κάνετε ποδοσφαιριστή μας να νιώθει ότι παίζει εκτός έδρας.
Αν δεν τα σταματήσετε όλα τα παραπάνω, σημαίνει και πιστεύεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ, μπορεί να αλλάξει ποδοσφαιριστή σε μηδέν χρόνο γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν για εμάς.
Επειδή ο ΠΑΟΚ παίρνει τα πρωταθλήματα, παίζει σε Τσάμπιονς Λίνκ κάθε χρόνο και η μικρότερη αποτυχία είναι το Γιουρόπα, μιας και το κύπελλο το έχουμε κλειδώσει εδώ και χρόνια.
Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Τζιόλης, μιας και είμαι στο τόπικ του.
Βοηθήστε όμως τον παίκτη γιατί αυτός παίζει μέσα στο γήπεδο για την στιγμή που ο προπονητής τον βασίζεται. Αυτές της δυνάμεις έχουμε.
Αυτό μπορούμε για τώρα, έτσι προχωράμε κακώς για πολλούς - λίγους... Αλλά δεν έχουμε ούτε το καρπούζι, ούτε το μαχαίρι να αλλάξουμε εμείς την ομάδα όπως την ονειρεύεται ο καθένας μας.

ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους!!! Το νιώθουμε άραγε η απλά το πιπιλίζουμε.

ΥΣ. Ότι λέω, το λέω από την καρδιά μου και δεν έχω στόχο κανέναν. Στόχο έχω τον "αδελφό" ΠΑΟΚτσή, να κάνει την Τούμπα πάλι όπως ήταν χρόνια πριν. Με παλμό, ζωντάνια και ο σπίκερ από το ραδιόφωνο έλεγε... Δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι γίνεται μέσα εδώ. Θα πρέπει να το ζήσετε. Η Τούμπα είναι η πιο καυτή έδρα!!!

ΥΣ2. Να είστε όλοι καλά!
Αν θέλουμε την "Τούμπα όπως ήταν χρόνια πριν" σημαίνει ότι θέλουμε και τον ΠΑΟΚτσή όπως ήταν χρόνια πριν?
Γιατί εκτός από τα καλά (καμίνι το γήπεδο) είχαμε και τα στραβά... Μεταξύ άλλων, ήμασταν με τα Σπορ στο χέρι και τον Παντελάκη στο κυνήγι...
Θέλω να πω, δε γίνεται να ευχόμαστε να ζούσαμε την εποχή της Αναγέννησης στη Φλωρεντία αλλά ταυτόχρονα να θέλουμε και ίντερνετ και για να βλέπουμε κανα ντοκυμαντέρ.

*** Κατσουρ, Τζιόλης, Σάλπι -> Μαντούρο, Νάτχο, Μάρτενς.
Επίσης, ο Ελ Τσάκο καπάρωσε (δικαιότατα) τη θέση του βασικού στόπερ.
black death

Δηλαδή εννοούσες ότι ο Χουμπ έφερε το Νάτχο. Και θα ορκιζόμουν ότι αντικαταστάτης του Σάλπι ήταν ο Χούσεν...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Τζιόλη ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος παρά το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η είσοδος στους 8 του UEFA.
αλλωστε εχει παιξει και τελικο ουεφα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

black death έγραψε:
K_geo έγραψε:ο ΜΑντουρο ηταν αντικαταστατης του Κατσουρανη. χαρακτηριστικα κατα την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ, ο τοτε Προπονητής Χούμπ Στέφενς είχε πει : "ελπίζουμε να μας προσφέρει όσα προσφέρει ο Κατσουράνης στην ομάδα".... ;)
Ναι αλλά ο Μαντούρο μπήκε με τη μία στη θέση του Τζιόλη.

Αντικαταστάτης του Τζιόλη ποιος ήταν;
δεν ξερω φιλος. εγω εγραψα οτι ειπε ο τοτε προπονητης μας. ;)
Άβαταρ μέλους
astronaut

black death έγραψε:Δηλαδή εννοούσες ότι ο Χουμπ έφερε το Νάτχο. Και θα ορκιζόμουν ότι αντικαταστάτης του Σάλπι ήταν ο Χούσεν...
Φίλε παρέθεσα τους παίκτες που φέραμε με συμβόλαια και όχι δανεικούς. Τον Χούσεν τον φέραμε ως αντι-Νέτσιντ, αν δεν κάνω λάθος.
black death

Είπες για αυτούς που έφερε ο Χουμπ. Στο κάτω κάτω, κι ο Νάτχο σαν δανεικός ήταν με τέτοιο συμβόλαιο.

Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει, απλά προσπαθώ να βρω άκρη στο κουβάρι της συνωμοσιολογίας.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

nothu έγραψε:
astronaut έγραψε:
nothu έγραψε:Συγνωμη φιλος αλλα για τον Τζιολη σε ρωτησα.
Κι εγώ σου παρέθεσα μερικά γεγονότα που συνέβησαν αμέσως μετά τις μεταγραφές του Γενάρη, όπου ο Χουμπ πήρε την πρώτη σκούπα και έφερε παίχτες/αντικαταστάτες των Κατσουράνη, Τζιόλη, Σάλπι.

* Τον Σπυρόπουλο τον είχε στην απέξω από πολύ νωρίς, από την προετοιμασία.
Και παλι δε μου απαντησες σ αυτο που σε ρωτησα. Πες μου ποσους βαθμους μαζεψα στον πρωτο γυρο με τον Τζιολη και ποσους στον δευτερο με τον/τους αντικαταστατες του.
Όταν μου πεις για ποιό λόγο δεν επετράπει στον Χουμπ να διεκδικήσει το κύπελλο, θα σου πω και γω γιατί τα πονταλάκια του Β' γύρου ήταν λιγότερα σε σχέση με του Α'...

** Έχε στο νου σου ότι του ΓΔ του επετράπει να διεκδικήσει το κύπελλο.
** Επίσης, ότι με την κατάκτηση του κυπέλλου θα ανανεωνόταν αυτόματα το συμβόλαιο του Χουμπ (και ενώ ο Φερναντάο είχε ήδη γνωστοποιήσει ότι την πουλεύει από την εθνική. Αλήθεια, αυτός βρήκε δουλειά ή ξεκουράζεται περιμένοντας???)

ΥΓ Δε νομίζω ότι έχει νόημα να το συζητάμε παραπάνω. Χωριό που φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μαλλον με δουλευεις, οποτε παω πασο.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

astronaut έγραψε:
Realcon έγραψε:Λοιπόν παλικάρια, θα το πω όσο απλά γίνεται.
Αλλάξτε μυαλά.
Σταματήστε να γιουχάρεται.
Φτάνει να μας υποδεικνύεται πόσο κιλά μπάλα ξέρετε. (μιλάω για την κακοπροαίρετη κρητική. Κρητική θα γίνει) Σταματήστε μέσα στο γήπεδο να κάνετε ποδοσφαιριστή μας να νιώθει ότι παίζει εκτός έδρας.
Αν δεν τα σταματήσετε όλα τα παραπάνω, σημαίνει και πιστεύεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ, μπορεί να αλλάξει ποδοσφαιριστή σε μηδέν χρόνο γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν για εμάς.
Επειδή ο ΠΑΟΚ παίρνει τα πρωταθλήματα, παίζει σε Τσάμπιονς Λίνκ κάθε χρόνο και η μικρότερη αποτυχία είναι το Γιουρόπα, μιας και το κύπελλο το έχουμε κλειδώσει εδώ και χρόνια.
Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Τζιόλης, μιας και είμαι στο τόπικ του.
Βοηθήστε όμως τον παίκτη γιατί αυτός παίζει μέσα στο γήπεδο για την στιγμή που ο προπονητής τον βασίζεται. Αυτές της δυνάμεις έχουμε.
Αυτό μπορούμε για τώρα, έτσι προχωράμε κακώς για πολλούς - λίγους... Αλλά δεν έχουμε ούτε το καρπούζι, ούτε το μαχαίρι να αλλάξουμε εμείς την ομάδα όπως την ονειρεύεται ο καθένας μας.

ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους!!! Το νιώθουμε άραγε η απλά το πιπιλίζουμε.

ΥΣ. Ότι λέω, το λέω από την καρδιά μου και δεν έχω στόχο κανέναν. Στόχο έχω τον "αδελφό" ΠΑΟΚτσή, να κάνει την Τούμπα πάλι όπως ήταν χρόνια πριν. Με παλμό, ζωντάνια και ο σπίκερ από το ραδιόφωνο έλεγε... Δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι γίνεται μέσα εδώ. Θα πρέπει να το ζήσετε. Η Τούμπα είναι η πιο καυτή έδρα!!!

ΥΣ2. Να είστε όλοι καλά!
Αν θέλουμε την "Τούμπα όπως ήταν χρόνια πριν" σημαίνει ότι θέλουμε και τον ΠΑΟΚτσή όπως ήταν χρόνια πριν?
Γιατί εκτός από τα καλά (καμίνι το γήπεδο) είχαμε και τα στραβά... Μεταξύ άλλων, ήμασταν με τα Σπορ στο χέρι και τον Παντελάκη στο κυνήγι...
Θέλω να πω, δε γίνεται να ευχόμαστε να ζούσαμε την εποχή της Αναγέννησης στη Φλωρεντία αλλά ταυτόχρονα να θέλουμε και ίντερνετ και για να βλέπουμε κανα ντοκυμαντέρ.

*** Κατσουρ, Τζιόλης, Σάλπι -> Μαντούρο, Νάτχο, Μάρτενς.
Επίσης, ο Ελ Τσάκο καπάρωσε (δικαιότατα) τη θέση του βασικού στόπερ.
Σωστά! Δεν θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να γίνουμε οπαδοί; Γιατί αυτό φοβάμαι ότι ολοένα και το ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οπαδοι ειμαςτε να μην το ξεχνάμε ποτε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Π καλός μαζί με κατσε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”