Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από stelyk »

Hélder Barbosa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γελαω με αυτο το ονομα σαν προοπτικη μεταγραφης, σε 4 χρονια απο το 2010 ως σημερα εχει 133 ματς και 18 γκολ μονο στο πορτογαλικο πρωταθλημα (και 12 μηνες δανεικος στην Αλμερια 31συμμ. 1γκολ) που δεν εχει μεγαλες διαφορες αγωνιστικα με το δικο μας.

καλυτερα ποζογλου για 133 ματς παρα Hélder Barbosa ;)
buffos

Δημοσίευση από buffos »

mpouJr έγραψε:Δεν νομιζω οτι θελουμε κ 4 παικτες απο το πολυ πανω ραφι (σαν τον Νατχο) που εκαστος κοστιζει κανα 2αρι στην καλυτερη την χρονια....φυσικα οχι οτι δεν θα ηταν καλοδεχουμενοι αλλα ας κοιταμε κ λιγο τις δυνατοτητες μας.
Χρειαζόμαστε ακριβώς 4. Ενα κεντρικό αμυντικό, Ενα αμυντικό χάφ (box to box = Νατχο), και δυο στα άκρα. Χρειάζεσαι να φτιάξεις την ραχοκοκαλιά σου με παίκτες ποιότητας, με παραστάσεις και προσωπικότητα.

Με τα δεδομένα που έχουμε από πέρσι, ο Βίτορ δεν θα βγάλει ούτε τους μισούς αγώνες. Επίσης ο Βίτορ δεν είναι ο παίκτης ηγέτης. Είναι καλός, εξελίξιμος αλλά δεν είναι σημείο αναφοράς να χτίσεις. Δίπλα στον Κοντρέρας, έμαθε ο Μαλεζας. Δίπλα σε ποιόν θες να χτίσεις?

Στα αμ. χαφ. Μαντούρο - Τζίολης είναι μια συγκεκριμένη κοψιά. Πρόβλεψη δική μου, ο Σαββίδης θα κάνει περισσότερα παιχνίδια από όλα τα αμ. χαφ που έχουμε μέχρι τώρα. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση, οτι βγάζει κάτι που δεν το βγάζουν οι άλλοι. Υπάρχει ο Κάτσε. Καλός τρεχαλατζής, βελτιώνεται στην πάσα, όλα καλά. Αλλά δεν μπορεί να είναι το σημείο αναφοράς στα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ.

Κεντρικούς χάφ έχεις Γκολάσα και Μάρτενς. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος , κυρίως λόγω της ανυπαρξίας που δείχνει ο Βέλγος, αλλά έχω άλλα κενά και προτεραιότητες.

Άκρα. Το απόλυτο κενό. Είναι ο Μακ ένας από αυτούς? Δεν νομίζω (μπορεί και να κάνω λάθος). Σίγουρα δεν κουβαλάει όμως παραστάσεις, ούτε εμπειρία. Στοχ δεν είναι ούτε για πλάκα (με όλα τα στραβά του).

Μπροστά έχουμε δυο φορ ίδια και τον Φακ (αν κλείσει που δεν ξέρουμε τι θα δούμε. Εγγύηση πάντως δεν είναι)

Όποιος νομίζει οτι θα κλείσει τις τρύπες με 4 ζαριές και θα του βγουν όλες εξάρες είναι απλά ανόητος.

Εγώ θα κλείνω κάθε φορά με τον ίδιο τροπάριο. Όποιος νομίζει οτι "αντέχετε" μια ακόμη αποτυχημένη χωρίς προοπτική χρονιά, του χρόνου θα υπάρχει και άλλος παίκτης στο παιχνίδι. Υπο πίεση θα χρειαστεί να ξοδευτούν πολλά περισσότερα από ότι θα μπορούσαν για να χτιστεί μια ομάδα.

Υπομονή χωρίς προοπτική δεν υπάρχει και στον ΠΑΟΚ που βλέπουμε δεν υπάρχει καμιά προοπτική. Υπάρχει διαχείριση
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο Ρουνιέ είναι πολύ καλή επιλογή!Σε λίγα χρόνια θα παίζει ο κροάτης είτε σε Γερμανία είτε σε Αγγλία!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αυτος ο Αφελάι τι κουραζεται τζαμπα εκει στην Μπαρτσελονα?
ας ερθει στον ΠΑΟΚ να γλυκαθει ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Philosopher_23 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία ορισμένων που θέλουν να έχουμε έτοιμους 3 παίχτες σε κάθε θέση για κάθε ενδεχόμενο....

Το πολύ manager όντως κάνει κακό τελικά....

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/staff
Παραθέτω τη πρώτη ομάδα της barcelona που έχει μέσα 5 παίχτες από την αντίστοιχη K20, κ αρκετούς αμφιβόλου ποιότητας για την barca! Δεν νομίζω όμως να κάνουν 200 σχόλια επειδή πήρε η ρεάλ τον james rodriquez (γιατί κ η μπάρτσα ενδιαφερόταν κ φανταστείτε το μέγεθος του παίχτη#σε σύγκριση με το φουρτούνη)

Χαλαρώστε κ βοηθήστε την ομάδα.
Εγώ στο τέλος πάλι ΠΑΟΚ θα είμαι κ η γκρίνια μέχρι τωρα δεν βοήθησε κ πολύ.

ΥΓ: Σε αυτό που γράφει ο Κόλκας, συμφωνώ σε ένα πράγμα. Όλοι οι γαύροι μπορεί να κράζουν κανένα παίχτη αν δεν παίζει καλά, αλλά ΠΑΝΤΑ θα πάρει την υπεραξία του μέσω όλης της λειτουργίας της ομάδας. Σε εμάς κ να θέλει η ομάδα να του δώσει υπεραξία, το κράξιμο που τρώει από τους οπαδούς κ όχι μόνο τα γ@@@ει όλα....
Υπεραξία δίνουν οι καλές εμφανίσεις στο Τσου Λου, μια πορεία μέχρι τους 4 του γιουρόπα, και η συμμετοχή στην εθνική.

** Ο Κόλκας αφού παράτησε την πιπίλα περί μη διδασκαλίας τακτικής από τον προπονητή βρήκε άλλη καραμέλα για να κάνει πλέον κριτική από τον μασέρ μέχρι και τον Ιβάν. Άξιο τέκνο του μετρόκωλις.

** Μια χρονιά αξιοπρεπή έκανε η λουλού στο Τσου Λου και πούλησε 2 παίχτες. Δεν είναι κάθε χρόνο Πασχαλιά όμως...

** Τρανό παράδειγμα της υπερ-αξίας (δηλαδή πλασματικής αξίας και όχι γνήσιας αξίας) είναι τα λόγια του Μάγκατ για Μήτρογλου & Στάφυ, αντίστοιχα...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Χρειαζόμαστε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ να έχουν άποψη και περισσότερους να καταλαβαίνουν ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακριβώς το ανάποδο. Και στη κερκίδα και στη ΠΑΕ.
Philosopher_23

Δημοσίευση από Philosopher_23 »

Χέστηκα για τον Κόλκα κ τον κάθε Κόλκα....
Συμφωνώ ότι όλα τα παραπάνω CL, εθνική βοηθάνε αλλά δεν είναι απαραίτητα.
Η μπενφίκα που την τελευταία τριετία πάλι ξεμύτισε με καλές εμφανίσεις, έχει μοσχοπουλήσει παιχταράδες με το κιλό.
Κ τώρα φυσικά κ με πορείες κ όλα το κάνει ακόμα καλύτερα.

Εμένα με νοιάζει να βλέπω την ομάδα να προοδεύει. Κ όταν βλέπω τέτοια γκρίνια στο forum το θεωρώ περισσότερο "καρκίνωμα" της ομάδας παρά πρόοδο. Δεν υπάρχει παίχτης που να μην τον έχουν κράξει. Πέρυσι ο λούκας μετά τον τελικό τιτίκα, φέτος φεύγει η παιχτάρα μας.
Πριν λίγο καιρό ο Νάτχο, στο καλό αν τον ενδιαφέρουν να τον πάρουν κ τώρα κοιμάται η ΠΑΕ.
Έρχεται ο Μακ κ ο κάθε Μακ, που δεν έχει παίξει μισό ματς κ γκρίνια γιατί δεν πήραμε τον Φορτούνη.

Το είχα γράψει κ πριν καιρό. Έχουμε ακόμα 40 μέρες μεταγραφών. Σοβαρό κίνδυνο να μην μπούμε στους ομίλους EL με την τωρινή ομάδα δεν βλέπω.
Πρωτάθλημα για αρχή έχουμε βατούς αντιπάλους (δεν σημαίνει ότι θα πάρω όλα τα ματς- δεν σημαίνει ότι θα με αφήσουν να πάρω κ πρωτάθλημα για να τα λέμε όλα)

Γκρινιάζουν ότι του χρόνου έρχεται η κούλα κ θα φάω κ άλλη σφαλιάρα.
Προσωπικά στα @@ μου η κούλα κ ο ρούλης κ όλοι. ΠΑΟΚ είμαι κ γουστάρω να πάρω πρωτάθλημα κόντρα σε όλους στα ίσια κ όχι στα εύκολα. Το θέλω κ στα εύκολα αλλά για να λέμε την αλήθεια, εδώ δεν στηρίζεται η ομάδα από όλους στην φάση που η άλλη είναι σκατά τι να περιμένω αν οι άλλοι δυναμώσουν κ λίγο:::

Στηρίξτε την ομάδα είτε παίζει ο πόζογλου είτε ο Βιειρίνια είτε ο Κουλούρης...
Όσο τους απαξιώνεις τόσο μπορεί να αδιαφορούνε, αν τους καυλώσεις όμως μπορεί κ να βγάλουν το κάτι παραπάνω.

Όπως ξανάγραψα στο τέλος της ημέρας πάλι ΠΑΟΚ θα είμαι, αν θέλει κανείς να βλέπει Ολαιτάν, "κοκόρια" κ πέτσινα έχει λίγο πιο κάτω...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

che Δευτερα σημερα και ο Φορτουνης ανακοινωθηκε απο τον GAY, ο Λουκας πως παει? κανε κανα ριπορτ... :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

buffos έγραψε:
mpouJr έγραψε:Δεν νομιζω οτι θελουμε κ 4 παικτες απο το πολυ πανω ραφι (σαν τον Νατχο) που εκαστος κοστιζει κανα 2αρι στην καλυτερη την χρονια....φυσικα οχι οτι δεν θα ηταν καλοδεχουμενοι αλλα ας κοιταμε κ λιγο τις δυνατοτητες μας.
Χρειαζόμαστε ακριβώς 4. Ενα κεντρικό αμυντικό, Ενα αμυντικό χάφ (box to box = Νατχο), και δυο στα άκρα. Χρειάζεσαι να φτιάξεις την ραχοκοκαλιά σου με παίκτες ποιότητας, με παραστάσεις και προσωπικότητα.

Με τα δεδομένα που έχουμε από πέρσι, ο Βίτορ δεν θα βγάλει ούτε τους μισούς αγώνες. Επίσης ο Βίτορ δεν είναι ο παίκτης ηγέτης. Είναι καλός, εξελίξιμος αλλά δεν είναι σημείο αναφοράς να χτίσεις. Δίπλα στον Κοντρέρας, έμαθε ο Μαλεζας. Δίπλα σε ποιόν θες να χτίσεις?

Στα αμ. χαφ. Μαντούρο - Τζίολης είναι μια συγκεκριμένη κοψιά. Πρόβλεψη δική μου, ο Σαββίδης θα κάνει περισσότερα παιχνίδια από όλα τα αμ. χαφ που έχουμε μέχρι τώρα. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση, οτι βγάζει κάτι που δεν το βγάζουν οι άλλοι. Υπάρχει ο Κάτσε. Καλός τρεχαλατζής, βελτιώνεται στην πάσα, όλα καλά. Αλλά δεν μπορεί να είναι το σημείο αναφοράς στα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ.

Κεντρικούς χάφ έχεις Γκολάσα και Μάρτενς. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος , κυρίως λόγω της ανυπαρξίας που δείχνει ο Βέλγος, αλλά έχω άλλα κενά και προτεραιότητες.

Άκρα. Το απόλυτο κενό. Είναι ο Μακ ένας από αυτούς? Δεν νομίζω (μπορεί και να κάνω λάθος). Σίγουρα δεν κουβαλάει όμως παραστάσεις, ούτε εμπειρία. Στοχ δεν είναι ούτε για πλάκα (με όλα τα στραβά του).

Μπροστά έχουμε δυο φορ ίδια και τον Φακ (αν κλείσει που δεν ξέρουμε τι θα δούμε. Εγγύηση πάντως δεν είναι)

Όποιος νομίζει οτι θα κλείσει τις τρύπες με 4 ζαριές και θα του βγουν όλες εξάρες είναι απλά ανόητος.

Εγώ θα κλείνω κάθε φορά με τον ίδιο τροπάριο. Όποιος νομίζει οτι "αντέχετε" μια ακόμη αποτυχημένη χωρίς προοπτική χρονιά, του χρόνου θα υπάρχει και άλλος παίκτης στο παιχνίδι. Υπο πίεση θα χρειαστεί να ξοδευτούν πολλά περισσότερα από ότι θα μπορούσαν για να χτιστεί μια ομάδα.

Υπομονή χωρίς προοπτική δεν υπάρχει και στον ΠΑΟΚ που βλέπουμε δεν υπάρχει καμιά προοπτική. Υπάρχει διαχείριση
Κατά πρώτον, παραβλέπεις το πρόβλημα της ανισορροπίας συμβολαίων που προέκυψε πέρσι.
Κατά δεύτερον, παραβλέπεις το ότι σε ένα πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό και σε μια ομάδα που δεν παίζει στο τσ.λ., είναι πολύ δύσκολο να προσελκύσεις παίχτες υψηλού επιπέδου, ακόμα κι αν πληρώσεις, με αποτέλεσμα ακόμα και οι ακριβοί που θα έρθουν πολλές φορές να είναι τελειωμένοι και φύκια για μεταξωτές κορδέλες (βλ. Στοχ).
Ακόμα κι αν παρακάμψουμε αυτά, εσύ δηλαδή θες 4 παίχτες που θα σου βγει ο καθένας στα 2 εκ. (με εφορία) το χρόνο, με τριετή συμβόλαια (μην είναι και δανεικοί).
Τι πιστεύεις ότι θα καταφέρεις με αυτούς, θα πάρεις πρωτάθλημα; Ή απλά θα βγεις άνετα δεύτερος και θα πάρεις και το κύπελλο; Η δεύτερη περίπτωση θα έχει και αμελητέο οικονομικό αντίκρισμα.
Κι αν αύριο του τη βαρέσει του Σαββίδη και παρατήσει την ομάδα και φύγει (α λα πολυμετοχικοί), ποιος θα τα πληρώσει, εσύ; Ή απλά θα βγαίνεις και θα κατηγορείς τους κακούς που φέσωσαν την ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

angelheart έγραψε:Χρειαζόμαστε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ να έχουν άποψη και περισσότερους να καταλαβαίνουν ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακριβώς το ανάποδο. Και στη κερκίδα και στη ΠΑΕ.
Σεβαστή η άποψή σου.
fn1m

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από fn1m »

angelheart έγραψε:Χρειαζόμαστε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ να έχουν άποψη και περισσότερους να καταλαβαίνουν ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακριβώς το ανάποδο. Και στη κερκίδα και στη ΠΑΕ.
Μετάφραση: "θέλουμε να έχουν άποψη μόνο όσοι συμφωνούν μαζί μας"
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εχω μια αισθηση οτι η επομενη μεταγραφη αριστερου χαφ θα είναι απο Πορτογαλία. Μάλλον δανεικός. Πορτο ,Μπενφικα έχουν παρα πολλους παίκτες στην θέση αυτή που περισσευουν.
Άβαταρ μέλους
Kon@London

Δημοσίευση από Kon@London »

To υπάρχον roster με τη προσήκη Vierinia, Natcho, Insaouralde δε θα ήταν έτοιμο για μεγάλα πράγματα?
Άβαταρ μέλους
Kon@London

Δημοσίευση από Kon@London »

To υπάρχον roster με τη προσήκη Vierinia, Natcho, Insaouralde δε θα ήταν έτοιμο για μεγάλα πράγματα?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω συμφωνω απολυτα.
λιγο με νοιαζει ποιοι θα ερθουν και ποιοι θα φυγουν.λιγο με νοιαζει τι θα καταφερουμε.
το μονο που θελω να φυγει ειναι η αρρωστια.
τρια πραγματα με χαλανε στον επι σαββιδη ΠΑΟΚ.ο σεβασμος που δεν δειξαμε σε παικτες κοσμηματα που ματωσαν τη φανελα η καλλιεργεια εσωστρεφειας και οι ηγεμονικες δηλωσεις του σαββιδη.αυτα προκαλουν την αρρωστια.και οχι οτι αντι για τον ντρογμπα ηρθε ο μακ.
κατα τα αλλα ΠΑΟΚ και στα ταρταρα.
υγ.στο αγωνιστικο ολες αυτες τις ασκησεις επι χαρτου μου ακουγονται ανεκδοτα.αν κατσει η χημεια μεταξυ ορεξατων παικτων και ρεαλιστη πορωμενου προπονητη σιγουρα θα δουμε ωραια μπαλα.και εχουμε δει και στο παρελθον ωραια μπαλα.εμενα μου αρκει για να χαιρομαι την ομαδα.μου αρκει για να πορωθω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 21 Ιούλ 2014, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”