mpouJr έγραψε:Δεν νομιζω οτι θελουμε κ 4 παικτες απο το πολυ πανω ραφι (σαν τον Νατχο) που εκαστος κοστιζει κανα 2αρι στην καλυτερη την χρονια....φυσικα οχι οτι δεν θα ηταν καλοδεχουμενοι αλλα ας κοιταμε κ λιγο τις δυνατοτητες μας.
Χρειαζόμαστε ακριβώς 4. Ενα κεντρικό αμυντικό, Ενα αμυντικό χάφ (box to box = Νατχο), και δυο στα άκρα. Χρειάζεσαι να φτιάξεις την ραχοκοκαλιά σου με παίκτες ποιότητας, με παραστάσεις και προσωπικότητα.
Με τα δεδομένα που έχουμε από πέρσι, ο Βίτορ δεν θα βγάλει ούτε τους μισούς αγώνες. Επίσης ο Βίτορ δεν είναι ο παίκτης ηγέτης. Είναι καλός, εξελίξιμος αλλά δεν είναι σημείο αναφοράς να χτίσεις. Δίπλα στον Κοντρέρας, έμαθε ο Μαλεζας. Δίπλα σε ποιόν θες να χτίσεις?
Στα αμ. χαφ. Μαντούρο - Τζίολης είναι μια συγκεκριμένη κοψιά. Πρόβλεψη δική μου, ο Σαββίδης θα κάνει περισσότερα παιχνίδια από όλα τα αμ. χαφ που έχουμε μέχρι τώρα. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση, οτι βγάζει κάτι που δεν το βγάζουν οι άλλοι. Υπάρχει ο Κάτσε. Καλός τρεχαλατζής, βελτιώνεται στην πάσα, όλα καλά. Αλλά δεν μπορεί να είναι το σημείο αναφοράς στα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ.
Κεντρικούς χάφ έχεις Γκολάσα και Μάρτενς. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος , κυρίως λόγω της ανυπαρξίας που δείχνει ο Βέλγος, αλλά έχω άλλα κενά και προτεραιότητες.
Άκρα. Το απόλυτο κενό. Είναι ο Μακ ένας από αυτούς? Δεν νομίζω (μπορεί και να κάνω λάθος). Σίγουρα δεν κουβαλάει όμως παραστάσεις, ούτε εμπειρία. Στοχ δεν είναι ούτε για πλάκα (με όλα τα στραβά του).
Μπροστά έχουμε δυο φορ ίδια και τον Φακ (αν κλείσει που δεν ξέρουμε τι θα δούμε. Εγγύηση πάντως δεν είναι)
Όποιος νομίζει οτι θα κλείσει τις τρύπες με 4 ζαριές και θα του βγουν όλες εξάρες είναι απλά ανόητος.
Εγώ θα κλείνω κάθε φορά με τον ίδιο τροπάριο. Όποιος νομίζει οτι "αντέχετε" μια ακόμη αποτυχημένη χωρίς προοπτική χρονιά, του χρόνου θα υπάρχει και άλλος παίκτης στο παιχνίδι. Υπο πίεση θα χρειαστεί να ξοδευτούν πολλά περισσότερα από ότι θα μπορούσαν για να χτιστεί μια ομάδα.
Υπομονή χωρίς προοπτική δεν υπάρχει και στον ΠΑΟΚ που βλέπουμε δεν υπάρχει καμιά προοπτική. Υπάρχει διαχείριση