Αδυναμίες...

Ήταν βασικός μέχρι τη μέση της σεζόν, μετά καμία σχέση.xrisitsapa έγραψε:Ο Κασαμι ηταν βασικός σε ομάδα Premier, ο άλλος αναπληρωματικος σε ομάδα Bundesliga.
Απελπιστικά άμπαλη διαπίστωση.xrisitsapa έγραψε:Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Να αγιάσει το χέρι σου!!!ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Εκεί θα πάει μάλλον. Με μπόνους ρεβανί από ΒέροιαK_geo έγραψε:πιστευω οτι ενα συμβολαιο κοντα σε αυτο του Γκολασαή του Τζαβέλλα θα ειναι λογικό...
Να χαλαρωσουμε λιγο...arisk έγραψε:Να το πούνε τότε... Αν μπορεί κανένας τους... Και κυρίως ο Ιβαν που οπότε ανοίγει το στόμα του μόνο μαλακιες λέει... Ας πει και καμία αλήθεια... Όποια και αν είναι αυτή...
Παίρνει ο γαύρος Bojan Krkic;;;xrisitsapa έγραψε:Πάντως την τριτη ( πλέον ) χρονιά του Σαββίδη, περίμενα οτι εμείς θα παίρναμε Αμπινταλ, Κρκιτς, Κασαμι κ σία κ οχι κάτι μεταγραφουλες υποδεέστερες της εποχής Ζαγορακη...
Τουλάχιστον σταμάτησε ο ΠΑΟΚτσής να περιμένει Estoyanoff...!!!K_geo έγραψε:καλα, τι εχετε παθει με αυτον τον τσιμπουρ;; θα γινει 60 χρονων ο ανθρωπος και θα λεμε για τσιμπουρ (παραληλλα θα εχουμε ακομα το σαλπιγγιδη...)
Απελπιστικά άμπαλη διαπίστωση.xrisitsapa έγραψε:Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Ο Mac καλύτερος από Λούκας ;;;ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι