Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Realcon »

Παιδιά 2 αμυντικούς, τερματοφύλακα και τον Σαμαρά!
Αδυναμίες... :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

xrisitsapa έγραψε:Ο Κασαμι ηταν βασικός σε ομάδα Premier, ο άλλος αναπληρωματικος σε ομάδα Bundesliga.
Ήταν βασικός μέχρι τη μέση της σεζόν, μετά καμία σχέση.
xrisitsapa έγραψε:Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Απελπιστικά άμπαλη διαπίστωση. :roll:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Συμβαίνει τώρα: Διαπραγματεύσεις με Φορτούνη!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Done?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πιστευω οτι ενα συμβολαιο κοντα σε αυτο του Γκολασα :? ή του Τζαβέλλα θα ειναι λογικό...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Να αγιάσει το χέρι σου!!!
Έτσι +1926
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

K_geo έγραψε:πιστευω οτι ενα συμβολαιο κοντα σε αυτο του Γκολασα :? ή του Τζαβέλλα θα ειναι λογικό...
Εκεί θα πάει μάλλον. Με μπόνους ρεβανί από Βέροια :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

arisk έγραψε:Να το πούνε τότε... Αν μπορεί κανένας τους... Και κυρίως ο Ιβαν που οπότε ανοίγει το στόμα του μόνο μαλακιες λέει... Ας πει και καμία αλήθεια... Όποια και αν είναι αυτή...
Να χαλαρωσουμε λιγο...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

xrisitsapa έγραψε:Πάντως την τριτη ( πλέον ) χρονιά του Σαββίδη, περίμενα οτι εμείς θα παίρναμε Αμπινταλ, Κρκιτς, Κασαμι κ σία κ οχι κάτι μεταγραφουλες υποδεέστερες της εποχής Ζαγορακη...
Παίρνει ο γαύρος Bojan Krkic;;; :o :o
K_geo έγραψε:καλα, τι εχετε παθει με αυτον τον τσιμπουρ;; θα γινει 60 χρονων ο ανθρωπος και θα λεμε για τσιμπουρ (παραληλλα θα εχουμε ακομα το σαλπιγγιδη... :P )
Τουλάχιστον σταμάτησε ο ΠΑΟΚτσής να περιμένει Estoyanoff...!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κόρδοβα, έκλεισε ο Lopez?
Θα έμεινα πίσω στην ενημέρωση μάλλον...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

xrisitsapa έγραψε:Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Απελπιστικά άμπαλη διαπίστωση. :roll:[/quote]

Μάλλον φιλε αλλος ειναι ο αμπαλος..εκτός αν μου λες ότι η Σαλκε ή η Λεβερκουζεν ( 3η και 4η)θα τερμάτιζαν πανω απο 6- 7ες στην Πρεμιερ. Πάνω απο ποιον; την Τσελσι, Αρσεναλ, Εβερτον, ποιον;
Δες λιγο και τα ροστερ και τα μπατζετ και μετα ελα να μου πεις. Για να μη πούμε για τις πιο κάτω ομάδες και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

Οι άλλοι είναι κοντά σε 24χρόνο παίκτη από Μπαρτσελόνα και εμείς παίρνουμε Mac Φακούντο Μπογκαντεζ....ΚΡΙΜΑΑΑΑ!!! Πολύ λάθος σχεδιασμό κάνουμε και φέτος δυστηχώς!!!
black death

Δημοσίευση από black death »

Καλά τώρα, ας μην πιάσουμε τη συζήτηση των πρωταθλημάτων. Έχει γίνει σε άλλο τόπικ.
Αν πιστεύεις ότι η Έβερτον είναι ομαδάρα και η Πρέμιερ το υπερ-πρωτάθλημα των 5 ηπείρων, δύσκολα θα σου αλλάξω γνώμη. Αυτή η "χαώδης διαφορά" στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πάντως, το μόνο σίγουρο.
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Ο Mac καλύτερος από Λούκας ;;;
Ο Φακούντο καλύτερος από Μάρτενσ ή Αθανασιάδη;;;
Ο Φουρτούνης;; καλύτερος από Νάτχο ;;;;
Ο Ρατσ καλύτερος από Λίνο ;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”