40.Maarten Martens
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 40.Maarten Martens
δεν ειναι εξτρεμ ο ανθρωπος για κανενα λογο... τι περιμενατε να κανει εκει?????
Ρε παίδες ο άνθρωπος δεν είναι ερωτηματικό. Τον γνωρίζουμε τί μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, και πιστέψτε με τη δουλειά του την κάνει πολύ καλά.. Είναι παιχταράς.
Τώρα αν δεν είναι υγειής και στον αχίλλειο (έντιτ) κάτω είναι τόσο χάλια ευθυνόμαστε εμείς που τον πήραμε.
Είναι από τους ύπουλους τραυματισμούς που ποτέ δεν επανέρχεται στο 100%.. πάντα θα υπάρχει.
Είναι όποιος γνωρίζει σαν το tennis elbow που κάθε τεννίστας πρέπει να ζει με αυτό σε όλη του την καριέρα.
Τώρα αν δεν είναι υγειής και στον αχίλλειο (έντιτ) κάτω είναι τόσο χάλια ευθυνόμαστε εμείς που τον πήραμε.
Είναι από τους ύπουλους τραυματισμούς που ποτέ δεν επανέρχεται στο 100%.. πάντα θα υπάρχει.
Είναι όποιος γνωρίζει σαν το tennis elbow που κάθε τεννίστας πρέπει να ζει με αυτό σε όλη του την καριέρα.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν ξερω ρε συ παρολε, το παιδι προσπαθει να παιξει σωστα γρηγορα και με την μια αλλα δεν του βγαινει,κανει πολλες λαθος πασες και δεν δειχνει να εχει την αυτοπεπιθηση να παρει την ομαδα πανω του στο δημιουργικο κομματι.ακομα και τα στημενα του κακα.
μακαρι να βρουν το κουμπι του και τον τροπο να αποδοσει αυτα που πραγματικα μπορει γιατι ειναι αληθεια οτι ειναι ενας πολυ αξιολογος ποδοσφαιριστης
μακαρι να βρουν το κουμπι του και τον τροπο να αποδοσει αυτα που πραγματικα μπορει γιατι ειναι αληθεια οτι ειναι ενας πολυ αξιολογος ποδοσφαιριστης
- aisiodoksos
νομιζω πως με 2 καλα εξτρεμ θα πεταει..μπαλα ξερει γρηγορα θελει να παιξει ε καποια στιγμη θα λυθουν και τα ποδια του..το καλο ειναι οτι προσπαθει! περιμενουμε βελτιωση στα επομενα ματς!
- ΑποστόληςΑ
- aisiodoksos
Είναι αξιοπερίεργο που ένα παίχτη που ήταν χρόνια αρχηγός σε τόσο καλή ομάδα στο επίπεδο μας περίπου, ούτε για πάγκο δε μας κάνει για μερικούς...
Τα ίδια φυσικά με μαντουρο κτλ
Τα ίδια φυσικά με μαντουρο κτλ
- desperando
- Επικοινωνία:
Όταν θα παίξει στον άξονα και θα έχει πίσω του Μαντούρο & Γκολάσα, δίπλα του Μολό & Πόζογλου, και μπροστά του τον Κουλούρη , θα αλλάξεις γνώμη.desperando έγραψε:απογοήτευση
Ο άνθρωπος είναι 10άρι. Μόνο 10άρι.
Είναι σαν να ζητάει ο Φαν Χάαλ του Σνάιντερ να παίξει ως εξτρέμ.. Ε, κάποια πράγματα είναι φύση αδύνατα...
- aisiodoksos
εχω υπομονη με την παρτη σου.. αρκει να σε βαλει και καμια φορα πισω απο τον επιθετικο..εξτρεμ δεν εισαι.
- desperando
- Επικοινωνία:
το οτι δεν μπορει να κανει ενα απλο κοντρολ και να δωσει πασα χωρεις να πεσει δεν εχει να κανει με την θεση που παιζει.
εξαλλου εχει παιξει αμετρητα παιχνιδια στην καριερα του στα αριστερα
εξαλλου εχει παιξει αμετρητα παιχνιδια στην καριερα του στα αριστερα
- aisiodoksos
εγω ειδα ομως διαθεση να παιξει με τη μια και οτι γενικα την μπαλα δεν την κουραζει. λαθη εκανε πολλα αλλα νομιζω οτι ποιοτητα εχει ο ποδοσφαιριστης. ας τον αφησουμε να την δειξει..εχει την ευκαιρια και ειναι στο χερι του..αν μεχρι τον γεναρη δεν κανει τπτ εννοειται οτι να φυγει να παει να παιξει καπου αλλου . αλλα παλτο δεν ειναι οπως θελουν καποιοι να τον παρουσιαζουν.
Ο άνθρωπος ξέρει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα. Έχει μάθει ότι μια ομάδα κινείται με συγκεκριμένους αυτοματισμούς. Αυτοματισμοί δεν υπάρχουν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Μόλις αρχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο (και όχι μπάλα) θα έχει το ρόλο του μαέστρου.
* Νομίζω δε χρειάζεται να επεκταθούμε στο κατα πόσο ξέρει να κάνει κοντρόλ ή να συγκρίνουμε το κοντρόλ του με άλλων, πχ των Κλάους & Σάλπι...
* Νομίζω δε χρειάζεται να επεκταθούμε στο κατα πόσο ξέρει να κάνει κοντρόλ ή να συγκρίνουμε το κοντρόλ του με άλλων, πχ των Κλάους & Σάλπι...
Τον Γενάρη θα κλείνει χρόνο.
Δεν νομίζω ότι θα είναι κανείς διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τότε.
Δεν νομίζω ότι θα είναι κανείς διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τότε.