Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από guardian4 »

Τι ειναι αυτα????

http://www.sportdog.gr/apokleistika/art ... -paok-foto

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε ξέρω αν είναι gay, πάντως η φώτο στη σάουνα είναι photoshop κάνει μπαμ από χιλιόμετρα..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Βαλτε ρε παιδια ενα τσακαλακι και τις φωτογραφιες του κασαμι γιατι θα μας τρελανουν αυτοι οι gayβροι
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

paokovios1974 έγραψε:Βαλτε ρε παιδια ενα τσακαλακι και τις φωτογραφιες του κασαμι γιατι θα μας τρελανουν αυτοι οι gayβροι
ας με κανει 15 γκολ και 10 ασσιστ και ας ειναι και τελεταρχης sto gay parade ,εγω για παικτη στην ομαδα μου τον θελω οχι για γαμπρο για την κορη μου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

ace79grpaok έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Βαλτε ρε παιδια ενα τσακαλακι και τις φωτογραφιες του κασαμι γιατι θα μας τρελανουν αυτοι οι gayβροι
ας με κανει 15 γκολ και 10 ασσιστ και ας ειναι και τελεταρχης sto gay parade ,εγω για παικτη στην ομαδα μου τον θελω οχι για γαμπρο για την κορη μου :lol: :lol: :lol:
Μακρια απο την κορη μου και ας βαλει και 40 γκολακια
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Εικόνα

να το το παλικαρακι ,αυτα τα κρυβουνε..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokovios1974 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
Μακρια απο την κορη μου και ας βαλει και 40 γκολακια

Ρε οι κορες σας δεν θα χουν θεμα... εμεις που εχουμε γιους ομως? :D
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Τζιμπουρης εμεινε επισημα ελευθερος απο τη Νοτιγχαμ Φορεστ. Στο ρεπορταζ της ΑΕΚ λενε οτι θα παει να μιλησει μ αυτους. Καπου διαβασα οτι θελει 600 χιλιαρικα το χρονο, αυτοι τετοια λεφτα δεν δινουν ουτε στον υπνο τους.

Θα ηθελα να τον τσεκαρουμε. Τα θετικα τα ξερουμε. Επιθετικος που εχει βγει ποσες φορες πρωτος σκορερ στη Σουπερλιγκ, εχει καλη τεχνικη, τα χαρακτηριστικα του δεν τα εχει κανενας αλλος επιθετικος μας ειναι και ελευθερος.
Τα αρνητικα: κωλοπαιδο, σε κανα χρονο, δυο το πολυ, θα θελει να φυγει, με τον Αγγελο ή θα τα βρει ή θα παιζουν μπουνιες. Μεγαλο αρνητικο οτι ενα χρονο δεν εχει παιξει μπαλα και τον εχουν διωξει 3 ομαδες μεσα σε 1 χρονο (γαυρος, εκεινη που πηγε στην Τουρκια, Νοτιγχαμ) και αυτο ειναι μεγαλο μυστηριο. Κατι πρεπει να παιζει. Πριν 1 χρονο και κατι μηνες, επαιζε Τσ.Λ. και εβγαινε πρωτος σκορερ και τωρα μιλαει με ομαδα β' εθνικης...

Ας του ριξουν μια ματια παντως, γιατι μπορει να δωσει πραγματα αν ειναι στα καλα του. Ετσι κι αλλιως 30 χρονων ειναι. Τον παιρνεις για 1-2 χρονια και μετα τον διωχνεις.

Για τον Mollo μαλλον δεν ξερω ελληνικα, γιατι διαβαζω στο (αθλιο) sportdog οτι εχει περαση στους gay. Οχι οτι ειναι gay ο ιδιος, αλλα οτι αρεσει στους γαλλους gay. Οπως φανταζομαι και παρα πολλοι αλλοι ποδοσφαιριστες.
Κωλοσαιτ παντα να δημιουργει θεμα. Αλλα η ΠΑΕ το παιζει υπερανω. Τελοσπαντων.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

thanos-xanthi έγραψε:Εικόνα

Καταλαβατε μαγκες μου τωρα για αλλη μια φορα οτι ακομα και σε αυτο το επιπεδο προσπαθουνε εσενα να σε μειωσουνε και τα δικα τους τα κρυβουν μια χαρα,για να μην αναφερω οτι περσι που τον ηθελαν σαν τρελλοι τον μολο ηταν straight φετος το γυρισε :twisted:ΥΓ Θανο εισαι αρχοντας :pano:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα ο θανος ξεφτιλισε το γαυροσκυλο πρωι πρωι με υτη φωτο που ολοι νομιζαν οτι ειναι ο μολο και τους την εφερε μετα

μια ζωη γκει οι γαυροι
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

paokovios1974 έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:Εικόνα

Καταλαβατε μαγκες μου τωρα για αλλη μια φορα οτι ακομα και σε αυτο το επιπεδο προσπαθουνε εσενα να σε μειωσουνε και τα δικα τους τα κρυβουν μια χαρα,για να μην αναφερω οτι περσι που τον ηθελαν σαν τρελλοι τον μολο ηταν straight φετος το γυρισε :twisted:ΥΓ Θανο εισαι αρχοντας :pano:
Μαλακές έκανε το βιτσιο κάθε "άντρα" πραγματικότητα ,πήγε με δίδυμους ,δείτε τους είναι ίδιοι,απλα εμείς έχουμε βίτσιο μς δίδυμες :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ace εχω δακρυσει...
μια μικρη διαφορα ναι, αλλα ειναι βιτσιο με διδυμες ;)
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

che4 έγραψε:καλα ο θανος ξεφτιλισε το γαυροσκυλο πρωι πρωι με υτη φωτο που ολοι νομιζαν οτι ειναι ο μολο και τους την εφερε μετα

μια ζωη γκει οι γαυροι
αλλος θρακιώτης ηταν αλλα δεν παιζει ρολο... ουτως η αλλως εδω πάνω δεν πιάνουμε ράδια και η γκλάβα μας ακόμα λειτουργεί ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τς τς τς απαιδευτοι κανεις δεν αναγνωρισε τα αδερφια dsquared2 ; :D
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Σήμερα δεν αποφάσιζε ο Φορτούνης ;;;;;Έχει ακόμη 2 ώρες και 26 λεπτά! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”