Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Δε ξέρω αν είναι gay, πάντως η φώτο στη σάουνα είναι photoshop κάνει μπαμ από χιλιόμετρα..
- paokovios1974
Βαλτε ρε παιδια ενα τσακαλακι και τις φωτογραφιες του κασαμι γιατι θα μας τρελανουν αυτοι οι gayβροι
- ace79grpaok
ας με κανει 15 γκολ και 10 ασσιστ και ας ειναι και τελεταρχης sto gay parade ,εγω για παικτη στην ομαδα μου τον θελω οχι για γαμπρο για την κορη μουpaokovios1974 έγραψε:Βαλτε ρε παιδια ενα τσακαλακι και τις φωτογραφιες του κασαμι γιατι θα μας τρελανουν αυτοι οι gayβροι
- paokovios1974
Μακρια απο την κορη μου και ας βαλει και 40 γκολακιαace79grpaok έγραψε:ας με κανει 15 γκολ και 10 ασσιστ και ας ειναι και τελεταρχης sto gay parade ,εγω για παικτη στην ομαδα μου τον θελω οχι για γαμπρο για την κορη μουpaokovios1974 έγραψε:Βαλτε ρε παιδια ενα τσακαλακι και τις φωτογραφιες του κασαμι γιατι θα μας τρελανουν αυτοι οι gayβροι![]()
![]()
- thanos-xanthi
paokovios1974 έγραψε:Μακρια απο την κορη μου και ας βαλει και 40 γκολακιαace79grpaok έγραψε:ας με κανει 15 γκολ και 10 ασσιστ και ας ειναι και τελεταρχης sto gay parade ,εγω για παικτη στην ομαδα μου τον θελω οχι για γαμπρο για την κορη μουpaokovios1974 έγραψε:Βαλτε ρε παιδια ενα τσακαλακι και τις φωτογραφιες του κασαμι γιατι θα μας τρελανουν αυτοι οι gayβροι![]()
![]()
Ρε οι κορες σας δεν θα χουν θεμα... εμεις που εχουμε γιους ομως?
-
ron-swanson
Ο Τζιμπουρης εμεινε επισημα ελευθερος απο τη Νοτιγχαμ Φορεστ. Στο ρεπορταζ της ΑΕΚ λενε οτι θα παει να μιλησει μ αυτους. Καπου διαβασα οτι θελει 600 χιλιαρικα το χρονο, αυτοι τετοια λεφτα δεν δινουν ουτε στον υπνο τους.
Θα ηθελα να τον τσεκαρουμε. Τα θετικα τα ξερουμε. Επιθετικος που εχει βγει ποσες φορες πρωτος σκορερ στη Σουπερλιγκ, εχει καλη τεχνικη, τα χαρακτηριστικα του δεν τα εχει κανενας αλλος επιθετικος μας ειναι και ελευθερος.
Τα αρνητικα: κωλοπαιδο, σε κανα χρονο, δυο το πολυ, θα θελει να φυγει, με τον Αγγελο ή θα τα βρει ή θα παιζουν μπουνιες. Μεγαλο αρνητικο οτι ενα χρονο δεν εχει παιξει μπαλα και τον εχουν διωξει 3 ομαδες μεσα σε 1 χρονο (γαυρος, εκεινη που πηγε στην Τουρκια, Νοτιγχαμ) και αυτο ειναι μεγαλο μυστηριο. Κατι πρεπει να παιζει. Πριν 1 χρονο και κατι μηνες, επαιζε Τσ.Λ. και εβγαινε πρωτος σκορερ και τωρα μιλαει με ομαδα β' εθνικης...
Ας του ριξουν μια ματια παντως, γιατι μπορει να δωσει πραγματα αν ειναι στα καλα του. Ετσι κι αλλιως 30 χρονων ειναι. Τον παιρνεις για 1-2 χρονια και μετα τον διωχνεις.
Για τον Mollo μαλλον δεν ξερω ελληνικα, γιατι διαβαζω στο (αθλιο) sportdog οτι εχει περαση στους gay. Οχι οτι ειναι gay ο ιδιος, αλλα οτι αρεσει στους γαλλους gay. Οπως φανταζομαι και παρα πολλοι αλλοι ποδοσφαιριστες.
Κωλοσαιτ παντα να δημιουργει θεμα. Αλλα η ΠΑΕ το παιζει υπερανω. Τελοσπαντων.
Θα ηθελα να τον τσεκαρουμε. Τα θετικα τα ξερουμε. Επιθετικος που εχει βγει ποσες φορες πρωτος σκορερ στη Σουπερλιγκ, εχει καλη τεχνικη, τα χαρακτηριστικα του δεν τα εχει κανενας αλλος επιθετικος μας ειναι και ελευθερος.
Τα αρνητικα: κωλοπαιδο, σε κανα χρονο, δυο το πολυ, θα θελει να φυγει, με τον Αγγελο ή θα τα βρει ή θα παιζουν μπουνιες. Μεγαλο αρνητικο οτι ενα χρονο δεν εχει παιξει μπαλα και τον εχουν διωξει 3 ομαδες μεσα σε 1 χρονο (γαυρος, εκεινη που πηγε στην Τουρκια, Νοτιγχαμ) και αυτο ειναι μεγαλο μυστηριο. Κατι πρεπει να παιζει. Πριν 1 χρονο και κατι μηνες, επαιζε Τσ.Λ. και εβγαινε πρωτος σκορερ και τωρα μιλαει με ομαδα β' εθνικης...
Ας του ριξουν μια ματια παντως, γιατι μπορει να δωσει πραγματα αν ειναι στα καλα του. Ετσι κι αλλιως 30 χρονων ειναι. Τον παιρνεις για 1-2 χρονια και μετα τον διωχνεις.
Για τον Mollo μαλλον δεν ξερω ελληνικα, γιατι διαβαζω στο (αθλιο) sportdog οτι εχει περαση στους gay. Οχι οτι ειναι gay ο ιδιος, αλλα οτι αρεσει στους γαλλους gay. Οπως φανταζομαι και παρα πολλοι αλλοι ποδοσφαιριστες.
Κωλοσαιτ παντα να δημιουργει θεμα. Αλλα η ΠΑΕ το παιζει υπερανω. Τελοσπαντων.
- paokovios1974
Καταλαβατε μαγκες μου τωρα για αλλη μια φορα οτι ακομα και σε αυτο το επιπεδο προσπαθουνε εσενα να σε μειωσουνε και τα δικα τους τα κρυβουν μια χαρα,για να μην αναφερω οτι περσι που τον ηθελαν σαν τρελλοι τον μολο ηταν straight φετος το γυρισεthanos-xanthi έγραψε:
να το το παλικαρακι ,αυτα τα κρυβουνε..
καλα ο θανος ξεφτιλισε το γαυροσκυλο πρωι πρωι με υτη φωτο που ολοι νομιζαν οτι ειναι ο μολο και τους την εφερε μετα
μια ζωη γκει οι γαυροι
μια ζωη γκει οι γαυροι
- ace79grpaok
Μαλακές έκανε το βιτσιο κάθε "άντρα" πραγματικότητα ,πήγε με δίδυμους ,δείτε τους είναι ίδιοι,απλα εμείς έχουμε βίτσιο μς δίδυμεςpaokovios1974 έγραψε:Καταλαβατε μαγκες μου τωρα για αλλη μια φορα οτι ακομα και σε αυτο το επιπεδο προσπαθουνε εσενα να σε μειωσουνε και τα δικα τους τα κρυβουν μια χαρα,για να μην αναφερω οτι περσι που τον ηθελαν σαν τρελλοι τον μολο ηταν straight φετος το γυρισεthanos-xanthi έγραψε:
να το το παλικαρακι ,αυτα τα κρυβουνε..ΥΓ Θανο εισαι αρχοντας
- thanos-xanthi
ace εχω δακρυσει...
μια μικρη διαφορα ναι, αλλα ειναι βιτσιο με διδυμες
μια μικρη διαφορα ναι, αλλα ειναι βιτσιο με διδυμες
αλλος θρακιώτης ηταν αλλα δεν παιζει ρολο... ουτως η αλλως εδω πάνω δεν πιάνουμε ράδια και η γκλάβα μας ακόμα λειτουργείche4 έγραψε:καλα ο θανος ξεφτιλισε το γαυροσκυλο πρωι πρωι με υτη φωτο που ολοι νομιζαν οτι ειναι ο μολο και τους την εφερε μετα
μια ζωη γκει οι γαυροι
- indian chief
Σήμερα δεν αποφάσιζε ο Φορτούνης ;;;;;Έχει ακόμη 2 ώρες και 26 λεπτά!