Μεταγραφή με ετήσια διάρκεια?Δευτέρα, o παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας
Μετά τα 6μηνα θα έχουμε και ετήσια? Τόσο πολύ πιστεύουν τον παίκτη??? Πολύ περίεργο..
Μεταγραφή με ετήσια διάρκεια?Δευτέρα, o παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας
φυσικα και δεν εχω συμπεριφορα ωστε να σκεφτει καποιος οτι ειμαι υποπτος,αλλα ειμαι και ενας που τον τελευταιο καιρο εχω εκφραστει πολλες φορες αρνητικα για τον σαββιδη.rainmaker έγραψε:Desperando, αν εσύ θεωρείς οτι είχες συμπεριφορά τέτοια ώστε να με αναγκάσεις να αναφερθώ σε υποψίες, τότε δεν έχω τίποτα να σου απαντήσω.
Δεν νομίζω πάντως πως έχω θέμα με ένα συγκεκριμένο μέλος. Στο κάτω κάτω είναι αρκετοί αυτοί που νομίζουν πως το να κράζουν, μιρλιάζουν, χλευάζουν καθημερινά χρησιμοποιώντας επιεικώς υπερβολικές θεωρίες, είναι λογικό και θεμιτό. Εγώ απλά, ΔΕΝ το νομίζω.
Την ίδια υποψία έχω κ εγώ..ούτε πέρυσι είχε καθοριστεί..guardian4 έγραψε:Εχω μια υποψια οτι δεν εχει οριστει ΑΚΟΜΑ το μπατζετ.
Για αυτο δεν γινονται μεταγραφες
Και πως αποτυπωνεται? Απο το αδειο γηπεδο τις κυριακες εκτος των ντέρμπι? Με το χερι στην καρδια πιστευεις οτι ο ιβαν εχει στηριχθεί απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ οσο θα επρεπε? Εγω μετα το πρωτο 6μηνο μονο γκρινια θυμαμαι...ακομα και ο τζον γου πιο πολυ στηριχθηκε...και μην μου πεις οτι κουραστηκε ο κοσμος πια με τοσες πικρες και για αυτο δεν στηριζει...το να γκρινιαζουν απο το πρωι ως το βραδυ χωρις να εχουν προτασεις για το πως θα αλλαξει η κατασταση δεν τους κουραζει?desperando έγραψε:η αγαπη για τον ΠΑΟΚ δεν αποτυπωνεται απο το αν θα αγορασουμε διαρκειας για την ανδρικη ομαδα του ποδοσφαιρου.