Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
buffos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από buffos »

Διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο στο paok24 να γράφει
Δευτέρα, o παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας
Μεταγραφή με ετήσια διάρκεια?

Μετά τα 6μηνα θα έχουμε και ετήσια? Τόσο πολύ πιστεύουν τον παίκτη??? Πολύ περίεργο..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δανεικός εννοεί!!
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Το φαντάζομαι, αλλά αν αρχίσουμε πάλι τους δανεικούς... καλά ξεμπερδέματα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αφου εκλεισε γιατι δεν βγαινει το ονομα?τι φοβουνται μη χαλασει?ελεος..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο γαβρος περαυ είχε 5!! Δανεικούς!!!! Είπαν οτι ο συγκεκριμένος έχει μικρή ρήτρα κ αν θέλουν τον περνούν εύκολα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Desperando, αν εσύ θεωρείς οτι είχες συμπεριφορά τέτοια ώστε να με αναγκάσεις να αναφερθώ σε υποψίες, τότε δεν έχω τίποτα να σου απαντήσω.

Δεν νομίζω πάντως πως έχω θέμα με ένα συγκεκριμένο μέλος. Στο κάτω κάτω είναι αρκετοί αυτοί που νομίζουν πως το να κράζουν, μιρλιάζουν, χλευάζουν καθημερινά χρησιμοποιώντας επιεικώς υπερβολικές θεωρίες, είναι λογικό και θεμιτό. Εγώ απλά, ΔΕΝ το νομίζω.
φυσικα και δεν εχω συμπεριφορα ωστε να σκεφτει καποιος οτι ειμαι υποπτος,αλλα ειμαι και ενας που τον τελευταιο καιρο εχω εκφραστει πολλες φορες αρνητικα για τον σαββιδη.
τωρα αυτη η συμπεριφορα μου μπορει εσενα να σου φαινεται υποπτη,αν ναι να μου το πεις γιατι δεν μπορω να ειμαι καπου που με βλεπουν υποπτα

ον τοπικ
με τρεις μεταγραφες και αν η ομαδα παιξει τελικα το 3-4-3 που επαιξε στο πρωτο ημιχρονο ειμαστε καλυμενοι.
Εικόνα
κατα προτημιση οι δυο ακραιοι ο ενας να παιζει και επιθεση και ο αλλος να μπορει να παιζει και δεκαρι
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αν δεν παρουμε ινσαουραλδε ειμαστε για τα πανηγυρια
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

και μονο το αρθρο που γραφουν ειναι αστειο..
δηλαδη θα παρουμε αυτον τον εξτρεμ δανεικο
και μετα λεει αλλον εναν εξτρεμ κι ενα στοπερ...
αυτα και κλεισαμε???
αρα θα παρει καμαι 20ρια παιχνιδια στανταρ ο Κατσικας αν παρουμε ενα μονο στοπερ
παλι καρδιακοι θα γινουμε
ελπιζω να ειναι παραμυθια των μπουληδων εκει στο 24
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

guardian4 έγραψε:Εχω μια υποψια οτι δεν εχει οριστει ΑΚΟΜΑ το μπατζετ.
Για αυτο δεν γινονται μεταγραφες
Την ίδια υποψία έχω κ εγώ..ούτε πέρυσι είχε καθοριστεί.. :cry:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

desperando έγραψε:η αγαπη για τον ΠΑΟΚ δεν αποτυπωνεται απο το αν θα αγορασουμε διαρκειας για την ανδρικη ομαδα του ποδοσφαιρου.
Και πως αποτυπωνεται? Απο το αδειο γηπεδο τις κυριακες εκτος των ντέρμπι? Με το χερι στην καρδια πιστευεις οτι ο ιβαν εχει στηριχθεί απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ οσο θα επρεπε? Εγω μετα το πρωτο 6μηνο μονο γκρινια θυμαμαι...ακομα και ο τζον γου πιο πολυ στηριχθηκε...και μην μου πεις οτι κουραστηκε ο κοσμος πια με τοσες πικρες και για αυτο δεν στηριζει...το να γκρινιαζουν απο το πρωι ως το βραδυ χωρις να εχουν προτασεις για το πως θα αλλαξει η κατασταση δεν τους κουραζει?
Άβαταρ μέλους
alibabas

Δημοσίευση από alibabas »

Καλησπερα κυριοι,
Νομιζω οτι κακως αγχωνονται ορισμενοι και κακως χαλανε τις καρδιες τους.Ειναι ολοφανερο οτι η ομαδα μας βρισκεται σε μεταβατικο σταδιο και αυτο φαινεται απο την πορεια των μεταγραφων και του γενικοτερου σχεδιασμου.Αυτο ισως μας βγει σε καλο γιατι ισως ετσι δημιουργησουμε γερες βασεις για το μελλον.Δυστυχως το γαβρο δεν μπορουμε να τον χτυπησουμε ουτε αγωνιστικα ουτεεξωαγωνιστικα.Συνεπως, βρισκεις τα καταλληλα εργαλεια για να μας βοηθησουν να δημιουργησουμε ομαδα συνολο για τα επομενα χρονια.Μπολιαζεις το υπαρχον ροστερ με 4-5-6(εξαρταται απο πολλους παραγοντες) νεους παιχτες και δημιουργεις αρχικα ενα δεμενο συνολο μια ομαδα που στεκεται σαν ΟΜΑΔΑ.Αυτο χρειαζομαστε αρχικα.Στη συνεχεια βλεπεις που υστερεις και βουλωνεις τρυπες.Το τρελενομαστε για παιχτες κουτουρου δεν εχει νοημα.Προτιμω ενα συνολο που παιζει ποδοσφαιρο παρα ενε τσουρμο μεταγραφων που ισως παιξει ποδοσφαιρο.Αυτα τα λιγα και παντα ταπεινα.
και μια ερωτηση. Το φορ απο Γκενκ μερια που ειναι;;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θα μας κάνουν να αρχίσουν να έρχονται παιχτάκια κι εμείς θα είμαστε πιο παγεροί κι απο Βορεοκορεάτες...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω αλιμπαμπα νομιζω οτι τελικα ετσι θα κινηθουμε,απλα ο Σαββιδης ερχομενος δημιουργησε πολλες προσδοκιες γιαυτο ο κοσμος αντιδρα με αυτο τον τροπο.
Κακα τα ψεματα ο κοσμος εχει παγωσει και οι λογοι ειναι αρκετοι και οχι ενας.
Δεν ξερω ποσο θα αντεξει να κανει το αλεξικεραυνο ο Αναστασιαδης,το σιγουρο ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος απο την επιστροφη του στον ΠΑΟΚ και αυτο φαινεται.
Αυτο εμενα μου λεει οτι θα δωσει και την ψυχη του για να προοδευσει η ομαδα, καλο θα ειναι να εχει τουλαχιστον 2-3 πολυ καλους ποδοσφαιριστες ακομα για να μπορεσει να πιασει τοπο η προσπαθεια του και να μη καταληξει να κυνηγαει ανεμομυλους απο νωρις.
Και εμεις να φαγωνομαστε στα φορουμ για το τι τελικα φταιει πιο πολυ και δεν μπορουμε να προοδευσουμε ο φαταουλ η εμεις οι ιδιοι ως συνολο.
Άβαταρ μέλους
alibabas

Δημοσίευση από alibabas »

Bane νομιζω χρειαζεται υπομονη και εμπιστοσυνη.Ας γινουμε ξανα ομαδα και ας παιζει ο οποισδηποτε.Πρεπει να ξαναγινουμε ελκυστικοι στον αγωνιστικο χωρο, να ξαναγεμιζουμε ασφυκτικα το γηπεδο και να γινουμε δελεαρ για τους παιχτες οχι μονο για οικονομικους λογους αλλα για αγωνιστικους.Δηλαδη να γουσταρουν να παιζουν για τον ΠΑΟΚ, να βγαζουν τρελα και παθος.Αρα ο προπονητης αρχικα και ο προεδρος στη συνεχεια πρεπει ναστρεψουν την προσοχη τους σε αυτο το δυσκολο εγχειρημα.Και ας μην υπολογιζουν εμας τους γκρινιαρηδες.Ας καταφερουν αυτο και τοτε πραγματικα θα εχουμε κερδος.Αποψη μου λοιπον για να φτασουμε ψηλα, ειναι η ηρεμια.Απο ολους.Βημα βημα θα το παμε κ νομιζω οτι κατι καλο θα βγει.Κ ο Σαββιδης θα γουσταρει περισσοτερο κ εμεις κ ολοι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παικτουρα παιρνουμε που προσπαθουσε ο γαυρος δυο χρονια να φερει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”