Δεν έχει να κάνει με τίποτα απ αυτά που λες, πόσω μάλλον με αυτά που τσαμπουνάει ο eorptolpaokovios1974 έγραψε:Εγιναν πολλα ολους αυτους τους 2 μηνες καταρχας ακουστηκαμε παντου οτι εδω υπαρχει καταφορη αδικια,στην ακροαματικη διαδικασια περασαμε και το μηνυμα μας οτι η επο και ο προεδρος της εμπλεκεται σε μεγαλο σκανδαλο γενικα αγωνιστηκαμε για το δικαιο του αγωνα μας και χασαμε μηπως φταιω εγω γι αυτο?παντως για σενα σιγουρα φταει ο σαββιδης we get your point οποτε περιμενω και την προταση σου τι θα γινει τωρα που το τελος του ειναι κοντα,συμφωνα με τον συλλογισμο σου,κατ αρχας θελω να σε ρωτησω απο που θα βρουμε τα 38 εκατομυρια που ο σαββιδης θα αποσυρει απο το μετοχολογιο της παε ΠΑΟΚ οσο ειναι δηλαδη το ποσοστο του.Σημερα θα κοιμηθεις ευτυχισμενος μου την ειπες μπραβο σου ρε μπαγασα,μικρη σημασια εχει αν εχασε και ο ΠΑΟΚ αφου ως γνωστον με την sicia λογικη...ο Ιβαν φταει
Απλά, στο είπα και τότε, δεν έχει δράκο η ιστορία σου.
Είπα τον συλλογισμό μου, μου αράδιασες έναν ρεπορτάζ του κώλου και μετά έπρεπε εγώ να απολογηθώ για το τι είπα και το τι εννοούσα αν και ήταν ξεκάθαρο. Τώρα, πάλι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Επίσης, μιας κι αυτό πρέπει να το κάνω λιανά, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, δεν παίζει κανένα θέμα μια στρεβλής δικαίωσης ή κάτι τέτοιο.
Είναι αυτό που είπε ο Marley νομίζω. Η συνεχής, χωρίς επιχειρήματα, υπεράσπιση (σε βαθμό προσβολής της νοημοσύνης και της απλής λογικής) υπέρ του μεγαλομετόχου, καταντάει εκνευριστική και σίγουρα δεν βοηθάει σε τίποτα απ το να δούμε κάποια πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θέλουμε.
Για κάθε αποτυχία ή επιτυχία του συλλόγου που διοικεί ο Σαββίδης, φταίει ή παίρνει τα εύσημα ο Σαββίδης, πρώτος, αυτός είναι η κεφαλή. Μέχρι στιγμής, είτε θέλουμε να νομίζουμε ότι μπορεί ο Ιβάν να περπατάει στο νερό, είτε να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, οι σφαλιάρες σε όλα τα μέτωπα είναι πάρα πολλές, δυσανάλογα πολλές μάλιστα, σε σχέση με τα λεφτά που έχει βάλει. Αυτό, είτε το παραδέχεσαι εσύ, ο eorptol ή όποιος άλλος, είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον ΠΑΟΚ γεγονός και δεν αλλάζει.
Επίσης και για να τελειώνουμε και με αυτή την παραμύθα μια και καλή. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγει.
Αυτό που δεν θέλω να κάνει και το κάνει κατά κόρον όπως δείχνουν τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά αποτελέσματα, είναι να πετάει τα λεφτά του άστοχα, να κάνει σπασμωδικές κινήσεις, φιλίες κι αγκαλιές του κώλου,
να μην έχει πλάνο αγωνιστικής ανάπτυξης, φαφλατάδικα λόγια για τα κοπάδια μας, όλα αυτά δηλαδή που κάνει κατά κόρον τα τελευταία δύο χρόνια. Κι ο λόγος που δεν θέλω να τα κάνει αυτά, είναι όχι για να αισθάνομαι καλά εγώ που σου τη λέω ή όχι (αδιαφορώ παντελώς) αλλά όσο τα κάνει, τόσο ο ΠΑΟΚ βυθίζεται προς τα κάτω κι αργά ή γρήγορα, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ, οι εξελίξεις θα οδηγηθούν κάπου που η ύπαρξή του στον ΠΑΟΚ δεν θα έχει πλέον νόημα.
Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τα χρέη, δεν έχει σωθεί και καλό θα ήταν τα χρήματα για το κεράκι να μπαίνουν σε έναν κουμπαρά, μήπως, μήπως λέω ρε παιδί μου, τα χρειαστούμε.
Σεντόνι για τα αυτονόητα, αλλά τι να γίνει.