Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paokovios1974 έγραψε:Εγιναν πολλα ολους αυτους τους 2 μηνες καταρχας ακουστηκαμε παντου οτι εδω υπαρχει καταφορη αδικια,στην ακροαματικη διαδικασια περασαμε και το μηνυμα μας οτι η επο και ο προεδρος της εμπλεκεται σε μεγαλο σκανδαλο γενικα αγωνιστηκαμε για το δικαιο του αγωνα μας και χασαμε μηπως φταιω εγω γι αυτο?παντως για σενα σιγουρα φταει ο σαββιδης we get your point οποτε περιμενω και την προταση σου τι θα γινει τωρα που το τελος του ειναι κοντα,συμφωνα με τον συλλογισμο σου,κατ αρχας θελω να σε ρωτησω απο που θα βρουμε τα 38 εκατομυρια που ο σαββιδης θα αποσυρει απο το μετοχολογιο της παε ΠΑΟΚ οσο ειναι δηλαδη το ποσοστο του.Σημερα θα κοιμηθεις ευτυχισμενος μου την ειπες μπραβο σου ρε μπαγασα,μικρη σημασια εχει αν εχασε και ο ΠΑΟΚ αφου ως γνωστον με την sicia λογικη...ο Ιβαν φταει
Δεν έχει να κάνει με τίποτα απ αυτά που λες, πόσω μάλλον με αυτά που τσαμπουνάει ο eorptol
Απλά, στο είπα και τότε, δεν έχει δράκο η ιστορία σου.
Είπα τον συλλογισμό μου, μου αράδιασες έναν ρεπορτάζ του κώλου και μετά έπρεπε εγώ να απολογηθώ για το τι είπα και το τι εννοούσα αν και ήταν ξεκάθαρο. Τώρα, πάλι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Επίσης, μιας κι αυτό πρέπει να το κάνω λιανά, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, δεν παίζει κανένα θέμα μια στρεβλής δικαίωσης ή κάτι τέτοιο.
Είναι αυτό που είπε ο Marley νομίζω. Η συνεχής, χωρίς επιχειρήματα, υπεράσπιση (σε βαθμό προσβολής της νοημοσύνης και της απλής λογικής) υπέρ του μεγαλομετόχου, καταντάει εκνευριστική και σίγουρα δεν βοηθάει σε τίποτα απ το να δούμε κάποια πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θέλουμε.

Για κάθε αποτυχία ή επιτυχία του συλλόγου που διοικεί ο Σαββίδης, φταίει ή παίρνει τα εύσημα ο Σαββίδης, πρώτος, αυτός είναι η κεφαλή. Μέχρι στιγμής, είτε θέλουμε να νομίζουμε ότι μπορεί ο Ιβάν να περπατάει στο νερό, είτε να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, οι σφαλιάρες σε όλα τα μέτωπα είναι πάρα πολλές, δυσανάλογα πολλές μάλιστα, σε σχέση με τα λεφτά που έχει βάλει. Αυτό, είτε το παραδέχεσαι εσύ, ο eorptol ή όποιος άλλος, είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον ΠΑΟΚ γεγονός και δεν αλλάζει.

Επίσης και για να τελειώνουμε και με αυτή την παραμύθα μια και καλή. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγει.
Αυτό που δεν θέλω να κάνει και το κάνει κατά κόρον όπως δείχνουν τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά αποτελέσματα, είναι να πετάει τα λεφτά του άστοχα, να κάνει σπασμωδικές κινήσεις, φιλίες κι αγκαλιές του κώλου,
να μην έχει πλάνο αγωνιστικής ανάπτυξης, φαφλατάδικα λόγια για τα κοπάδια μας, όλα αυτά δηλαδή που κάνει κατά κόρον τα τελευταία δύο χρόνια. Κι ο λόγος που δεν θέλω να τα κάνει αυτά, είναι όχι για να αισθάνομαι καλά εγώ που σου τη λέω ή όχι (αδιαφορώ παντελώς) αλλά όσο τα κάνει, τόσο ο ΠΑΟΚ βυθίζεται προς τα κάτω κι αργά ή γρήγορα, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ, οι εξελίξεις θα οδηγηθούν κάπου που η ύπαρξή του στον ΠΑΟΚ δεν θα έχει πλέον νόημα.

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τα χρέη, δεν έχει σωθεί και καλό θα ήταν τα χρήματα για το κεράκι να μπαίνουν σε έναν κουμπαρά, μήπως, μήπως λέω ρε παιδί μου, τα χρειαστούμε.

Σεντόνι για τα αυτονόητα, αλλά τι να γίνει.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Οτι πεις
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

DASKALOS4 έγραψε:Εκει που θα επαιζες εσυ δηλαδη επειδη στηριζες ζαγορακη βρυζα οταν λεγαμε οτι μεγαλωσε η τρυπα και οι τυποι δεν κανουν τιποτα για τα χρεη?
Μη φυγει τιποτα και ανακαλυψετε οτι ειναι δανειο,καρτελα και πως τα λενε αυτα που εγραφε στο χιονι κι ο μπατμαν με το γουμενο μονο...γιατι αν ας πουμε δεχτω οτι εβαλε λεφτα στην αμκ δε με πειθει οτι βαζει λεφτα στο αγωνιστικο αλλα με τα εσοδα που εχει κανει απλη διαχειριση. Ωπα λαθος. Ουτε αυτο κανει,μεσα μπηκαμε περισυ.
Ποιοι ειστε εσεις καταρχας πες μου για να σου πω μετα τι κανατε και σεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Συμφωνω και εγω οτι πεις sic εξαλλου παντα εισαι μεσ τον αρνητισμο ισως ειναι και θεμα χαρακτηρα οποτε δεν αλλαζει οτι να πουμε οτι και να απαντησεις
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τι εγινε τελειωσε και η παραμυθα με το κας?
ο αναστεναγμος καποιων μετα την αποφαση ηταν τοσο δυνατος που προκαλεσε σεισμο

οσο για την ανακοινωση της παε που νομιζει οτι απευθυνεται σε ζωα απλα αστεια
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Κατσε ενα λεπτο για να καταλαβαινομαστε δηλαδη η αποψη σου ειναι οτι κακως προσφυγαμε στο cas?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατι παραμυθα despe??
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

γιατι ηταν μια κινηση που οι επιτελεις της ομαδας ξερανε οτι δεν εχουν ουτε 1% να κερδισουν.

σπασμωδικες κινησεις με ελειψη πλανου και στρατηγικης και ανακοινωσεις που μαλλον περναν τον κοσμο της ομαδας για χαχολια.

υγ να παρακαλαμε για προωρες εκλογες στην χωρα μπας και εχουμε τον σαββιδη εδω γιατι απο τοτε που εβγαλε ευρωβουλευτη τον ζαγορακη κανα δυο σαββατοκυριακα εμφανιστηκε στην πολη μας
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αναρμόδιο το CAS, ας σκοτωθούμε κι άλλο μεταξύ μας.

Μπράβο στον Αλαφούζο, με τακτική ποντικομαμής σε μια χρονιά που όλος ο ΠΑΟ του κόστισε 200 ευρώ κατάφερε να πάρει κούπα και να βγει αεράτος στα προκριματικά του CL.

Αυτό, εκτός από τον Ιωάννη, αφιερώεται και σε κάτι δικά μας ζωάδια που αν μιλήσω τώρα έχω 8 μήνες μπαν στο τσεπάκι.

Προς όλο τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ αφιερώνω μια :redcard: .

Και εις άλλα με υγεία.

Εδιτ: Οι μετά Χριστό προφήτες και οι σασταλεγάκηδες μην κάνετε εμφάνιση σήμερα. Πάτε παίξτε κανά στοίχημα για αύριο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Τι θα πει 1% οφειλε να κανει προσφυγη η οχι?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:γιατι ηταν μια κινηση που οι επιτελεις της ομαδας ξερανε οτι δεν εχουν ουτε 1% να κερδισουν.

σπασμωδικες κινησεις με ελειψη πλανου και στρατηγικης και ανακοινωσεις που μαλλον περναν τον κοσμο της ομαδας για χαχολια.

υγ να παρακαλαμε για προωρες εκλογες στην χωρα μπας και εχουμε τον σαββιδη εδω γιατι απο τοτε που εβγαλε ευρωβουλευτη τον ζαγορακη κανα δυο σαββατοκυριακα εμφανιστηκε στην πολη μας
Ελα ρε despe...
Χαλαρωσε λιγο.Εσενα δηλαδη αμα σε κατηγορουσαν για ενα αδικημα που δε θα μπορουσε να δικαστει στην ελλαδα δε θα πηγαινες αλλου να βρεις το δικιο σου???
Τοσο απλο ειναι το ζητημα.

Δηλαδη περυσι που βγηκε υπερ μας η αποφαση απο το ΚΑΣ δεν επενεβησε η παε??Δεν το κυνηγησε??
Αλλη βεβαια η μια υποθεση αλλη η αλλη,αλλα μην ειμαστε για ολα αρνητικοι..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δεν ειπα ποτε οτι δεν επρεπε να κανει την προσφηγη και φυσικα ηταν υποχρεωμενη να κανει,αλλα την αμεσως επομενη απο την κοινοποιηση της τιμωριας μας.
απο κει και περα το παραμυθα πηγαινε περισσοτερο σε αυτους που για ολα τα στραβα που συμβαινουν ολο αυτο τον καιρο στον ΠΑΟΚ επικαλουνταν το κας.
αντε να δουμε απο δω και περα τι θα αλλαξει

οσο για τους επιτελεις της ομαδας αν πιστευαν οτι εχουμε ελπιδες να δικαιωθουμε δεν θα αφηναν την ομαδα γυμνη δυο βδομαδες πριν το πρωτο σουπερ σημαντικο ευρωπαικο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Οκ κατανοητο
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

RoMaN έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Όσο αναφορά το θέμα των χρεών θα έχω το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ελευθέριο Βενιζέλο και πιθανότατα να ξέρω περισσότερα"

Εδώ ο κ. Πρωθυπουργός εξετάζει τα αιτήματα του Π.Α.Ο.Κ.:

Εικόνα

Εδώ σε διαπραγματεύσεις με την Gonchareva:

Εικόνα

Στην πορεία του Π.Α.Ο.Κ. μετά το συλλαλητήριο στη Καμάρα, σε μια κίνησή του που δείχνει ξεκάθαρα τη στήριξή του στον Π.Α.Ο.Κ.:

Εικόνα

Αναμνηστική φωτογραφία, έπειτα από συζήτηση με τους απογόνους του Στόλου, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Εικόνα

Bonus οικογενειακή φωτογραφία, όπου διακρίνεται ο ανιψιός του, Κωνσταντίνος Μητσοτ@κη$ όρθιος εμπρός του:

Εικόνα

Γι'αυτό δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ εξέλιξη. Προσπαθούν ακόμη να επικοινωνήσουν με τον Μπεν Ζελ..εεεε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο...

Δεν τα πολυξέρω αυτά με το C.A.S., τα διαιτητικά και δικαστικά όργανα κτλ, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω (όπως και ΠΙΣΤΕΥΑ) ότι αργά αποφασίσαμε να κάνουμε τη προσφυγή. Θα μας συνέφερε να βγει η απόφαση 20 μέρες νωρίτερα πχ, για να ξέρουμε να χαράξουμε και ένα πλάνο για τη χρονιά ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) με σταθερά δεδομένα και όχι με "Αν και εφ' όσον"...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έχω την αίσθηση πως το CAS την έβγαλε σχετικά γρήγορα την απόφαση. Και την επόμενη της τιμωρίας να πηγαίναμε, τώρα θα έβγαινε.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μετά την χθεσινή 6ωρη ακρόαση σήμερα καταλάβανε πως δεν είναι αρμόδιοι;

Μάγκες...

Ένας Θεός ξέρει τι αγοράστηκε και πουλήθηκε εκεί μέσα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”