Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sick Bastard έγραψε:Εγώ σκέφτομαι το αντίθετο. Να πάρω 2 διαρκείας. Το ένα στην 5 και το άλλο στη 2.
Κι ανα ημίχρονο να αλλάζω θέση.
Και κάθε φορά που θα ακουμπάει μπάλα ο Σπυρόπουλος, να φωνάζω μόνος μου: Λιιιινοοοο Λιιιινοοο
Λυπάμαι που σε έφαγαν και εσένα.Μεγάλος παίκτης μεγάλη ψυχή."Παππούς" αλλά σκύλαρος από τους ελάχιστους που πονούσαν την φανέλα.Να σαι καλά παιχταρά ευχαριστούμε για όλα!
Δεν ανήκω σε κάποιο σύνδεσμο και δυστυχώς είμαι λίγο μακριά για να μπορέσω να κάνω κάτι.
Επειδή γνωρίζουμε ότι στην παρέα μας είναι και αρκετοί συνδεσμίτες, θα μπορούσαν να συζητήσουν
και να θίξουν επίσημα αυτά τα θέματα Lino, Vukic συν όποια άλλα έχουμε δει τον τελευταίο καιρό;
Η δουλειά μας φυσικά δεν είναι να διοικούμε, αλλά εμείς πληρώνουμε την ομάδα μέσω των εισιτηρίων
που αγοράζουμε και δικαιούμαστε να απαιτούμε κάποια πράγματα όπως το να μην προσβάλλουν τον
σύλλογο με τέτοιες συμπεριφορές ( δεν λέω ντε και καλά να απαιτήσουμε την παραμονή του Lino).
Σκέψη-πρόταση είναι αυτό.
Αν βέβαια συμφωνούν με (από όσα διαβάζω) τους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα, ότι παίκτες
σαν τον Lino, δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση.
Α ρε Λίνο ...
Αν κατάλαβα καλά σε είχανε στο περίμενε μπας κ στραβώσει του Ρατς ...
Αλλη μιά "κιμπάρικη" συμεριφορά σε παίχτη άψογο.
Να είσαι πάντα καλά παλλήκαρε.
Κ θα σε θυμόμαστε κ θα μας θυμάσαι.
Αντιο ρε παιχτουρα..!
Τουλαχιστον οταν η σκεψη σου θα σε γυρναει πισω στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας θα σου ερχοντε εικονες μεσα στο μυαλο σου απο μια φλεγομενη τουμπα και 30.000 τρελαμενους κρεμασμενους στα καγκελα και οχι καποια ανθρωπακια της παε..