F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
black death

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από black death »

Parolos έγραψε: Έχω σιχαθεί που ακούω δεξιά κι αριστερά από αλλόθρησκους , "άντε μωρε βγάλε έξω τον Κατσουράνη-Σαλπι, διώξε τον Τζαβέλλα.. ποιον Γλύκο μωρε βάζεις.. ποιον Τζιόλη πήρες στην αποστολή" κλπ κλπ... Και δε με νοιάζει τί γνώμη έχω εγώ για τους συγκεκριμένους , αλλά το οτι οι άλλοι τους κράζουν μόνο και μόνο που είναι παίχτες του ΠΑΟΚ.... γενικώς με πιάνουν τα διαόλια που έχουν πάρει εργολαβία οι νότιοι την εθνική και την έχουν κάνει εθνική ΤΟΥΣ...
Εμείς δεν κάνουμε το ίδιο; "Πού πας με τα παλτά του γαύρου", "δεν παίζουμε φιλικά στη σούπερ λιγκ" κτλ.
Κάποιοι απ' αυτούς που αναφέρεις (Τζιόλης, Κατσουράνης), τα άκουγαν απ' την εποχή που ήταν στο βάζελο, οι βάζελοι τη λένε στους γαύρους επειδή δεν είχαν παίχτες το 2004 και πάει λέγοντας.
Ντε και καλά να μπλέξουμε παντού το δίπολο βορράς-νότος;
Parolos έγραψε: Όσοι θαυμάζετε τόσο πολύ το Μανωλά, ας γελάσω.. που ήταν ρε σεις στο γκολ του Ντρογκπά?
Αλλά να μου πεις εδώ τον κάρφωσε 3/3 ματς ο Κλάους, αυτόν τον αμυντικό των 15εκ., ας ξαναγελάσω..
Δεν νομίζω να τον θαυμάζει κανείς, εδώ μέσα τουλάχιστον. Εγώ προσωπικά σαν παράδειγμα παίχτη του γαύρου τον ανέφερα, μιας και κάνει αρκετά καλό μουντιάλ και είναι και ο μεγαλύτερος κωλοπαιδαράς ίσως.
Το γκολ του Μπόνι είναι κυρίως ευθύνη Παπασταθόπουλου, ο οποίος, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, είναι 5 μέτρα πίσω απ' την υπόλοιπη άμυνα όταν γίνεται η πάσα στο Ζερβίνιο. Τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά.

edit: Ο οικοδόμος, μπορεί να το έχουμε σβήσει απ' τη μνήμη μας, αλλά είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, όπως και ο Σαλπιγγίδης. Ο βάζελος είχε ένα δικό του προϊόν (Καραγκούνης) απ' αυτούς που έπαιξαν χθες. Μαντέψτε πόσα είχε ο γαύρος...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Και στα δικά μου μάτια (όσο αντικειμενικά μπορούν να δουν) είναι καθαρό πέναλτυ.

Οσο για την απαξίωση των "αλλόθρησκων" στα "παλτά" του ΠΑΟΚ , δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί βλέπω την απαξίωση που γίνεται για τους παίχτες μας από συνοπαδούς.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

black death έγραψε: Αν ερχόταν ο Κατσουράνης στα 27 του, πίστεψε με, δεν θα χάλαγε κανέναν. Μπορεί να είχαμε και υποδοχή στο αεροδρόμιο...
Κι επειδή είναι κωλοπαιδάκι ο Μανωλάς, δεν σημαίνει ότι είναι ο γιος του διαόλου ξέρω 'γώ, ενώ εμάς είναι όλοι οι παίχτες πρότυπα αθλητών επειδή τους περνάμε και από τεστ ποιότητας χαρακτήρα, μεταξύ άλλων...
Πάντως στην ερώτησή μου δεν απάντησες, αλλά δεν χρειάζεται, νομίζω ότι ξέρω την απάντηση.
Δεν θα πανηγύριζα πρωτάθλημα με Μανιάτηδες και Μανωλάδες όσο πανηγύρισα την πρόκριση επί Άρσεναλ, Τότεναμ, Φενέρ, ή όσο θα πανηγύριζα το κλεμμένο του 2010. Μην σε πω και καθόλου.

Να εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Την Ελλάδα με την ιστορία, την παράδοση και την προοπτική της την θεωρώ φάρο και ελπίδα του ανθρώπινου πολιτισμού. Όχι στην εθνική βάση (καθώς τα έθνη έχουν ξεπεραστεί πλέον από την Ιστορία), αλλά στην βάση της νοηματοδότησης της ζωής και του πολιτισμού.

Τα χουντικού στυλ κιτς πανηγύρια με γαλανόλευκη vodafone και μοσχοπληρωμένα θρεφτάρια με περίεργες φράντζες να πανηγυρίζουν δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματική Ελλάδα.

Σε καλή μεριά τα μύρια του Σαρρή. Σας αγαπάω, μα δεν παντρεύομαι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το οτι θα έκανα τέτοια συζήτηση σε ΠΑΟΚτσίδικο φόρουμ δεν το περίμενα ποτέ.. να που έγινε..

Άντε ο Pgetsos είναι και 17 χρονών , έχει ενθουσιασμό κλπ χαλάλι.. οι υπόλοιποι τί δεν καταλαβαίνετε ακριβώς από αυτά που έγραψα?

Όσο για το πέναλτυ:
Pgetso τα έχω δει όλα αυτά τα replay.. και όχι δεν είναι πέναλτι.. και ο παραπάνως εξυπνάκιας (jibbies) με το reinvented football..
Θέλετε δε θέλετε αυτός είναι ο κανόνας πως να το κάνουμε..

Και μιας και σας αρέσουν τα βιντεάκια πάρτε κι ένα παρόμοιο..
https://www.youtube.com/watch?v=9iChwYChuiM&t=10m10s
black death

Ale έγραψε: Δεν θα πανηγύριζα πρωτάθλημα με Μανιάτηδες και Μανωλάδες όσο πανηγύρισα την πρόκριση επί Άρσεναλ, Τότεναμ, Φενέρ, ή όσο θα πανηγύριζα το κλεμμένο του 2010. Μην σε πω και καθόλου.
Αυτοί που λες μπορεί να έρχονταν και απ' ευθείας απ' τον Πανιώνιο και την κούλα. Το ότι προσαρμόστηκαν στο επαγγελματικό τους περιβάλλον δεν λέει και πολλά, πόσο μάλλον για τους ποδοσφαιριστές που συνήθως είναι όπου φυσάει ο άνεμος.
Parolos έγραψε:Και μιας και σας αρέσουν τα βιντεάκια πάρτε κι ένα παρόμοιο..
https://www.youtube.com/watch?v=9iChwYChuiM&t=10m10s
Ώρα είναι να διαβάσουμε ότι βουτάει κιόλας ο Σαμαράς (το διάβασα αλλού).
Ε τότε θα πειστώ ότι κάποιοι δεν έχουν κλωτσήσει τόπι ούτε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.
Η φάση που πόσταρες, μικρή (ή καμία) σχέση με τη χθεσινή.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καμία σχέση η φάση ε? :lol: :lol: :lol:
Οκ..
Πατημένο κάτω το πόδι χωρίς έκταση και ο επιτιθέμενος πάει επάνω.. οκ καμία σχέση..

Όπως το πε ο Odi.. τελικά τα μυαλά είναι ίδια , απλά αλλάζει ο αδικημένος..
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

Καθομαστε και μαλωνουμε για το αν ειναι πέναλτι ή οχι για ποιον λογο; για να μειωσουμε τον θριαμβο της εθνικης; για να την πουμε σε οσους γουσταραν σαντος ή γουσταραν αγγελο; Η εθνικη ομαδα - παρα την αηδια που προκαλει ΕΠΟ - ειναι πανω απ ολα. Μπραβο της γι αυτον τον θριαμβο. Κι ας περασαμε με αμφισβητουμε πεναλντι. Σε 10 χρονια απο τωρα δεν θα θυμαται κανεις το πεναλντι αλλα την προκριση στις 16 καλύτερες ομαδες του κοσμου.. Ας χαλαρωσουμε. Ας πιούμε μια μπυρα και ας μιλησουμε για το πως θα αποκλεισουμε την Κοστα Ρικα.

Στάλθηκε από το Lenovo S650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

... μου φαίνεται μερικοί (πάλι καλά είναι λίγοι) έχουν πικραθεί/νευριάσει/στεναχωρηθεί/απογοητευτεί/ζηλέψει που προκρίθηκε η Εθνική μας !!! :roll:
(Γενικά μιλάω, διαβάζοντας όλα τα σχόλια εδώ, αλλά και παντού στο ίντερνετ)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από pgetsos »

Καταρχάς τα 17 τα έχω περάσει καιρό τώρα, παιδιά του πανεπιστημίου είμαστε :P

Ποιο πόδι χωρίς έκταση; Δες την τελευταία εικόνα που ανέβασα! Και πάλι το ίδιο; Γιατί;
pgetsos έγραψε:Μη φοβάσαι, βρήκα καλύτερο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

hasio_john έγραψε:... μου φαίνεται μερικοί (πάλι καλά είναι λίγοι) έχουν πικραθεί/νευριάσει/στεναχωρηθεί/απογοητευτεί/ζηλέψει που προκρίθηκε η Εθνική μας !!! :roll:
(Γενικά μιλάω, διαβάζοντας όλα τα σχόλια εδώ, αλλά και παντού στο ίντερνετ)

Εικόνα
Αν και όπως λες, το λες γενικά... ας απαντήσω εγώ ειδικά, για μένα..
Όπως είπα ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά δεν ήθελα να μην προκριθεί κι όλας η εθνική..
Νομίζω σε κάλυψα.

Για να στο πω διαφορετικά πιο αναλυτικά, αν η ψυχολογία μου πριν το ματς ήταν 50%, μετά το ματς με την πρόκριση ήταν 50%, κι αν αποκλειόμασταν θα ήταν 50%..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο κάθε ένας από εμάς δικαιούται να έχει τη δική του άποψη για το αν ήταν πέναλτυ, ή για το αν δικαιούται να πανηγυρίζει για την Εθνική. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Δεν υπάρχει λόγος ο ένας να προσπαθεί να πείσει τον άλλο.
black death

Parolos έγραψε:Καμία σχέση η φάση ε? :lol: :lol: :lol:
Οκ..
Πατημένο κάτω το πόδι χωρίς έκταση και ο επιτιθέμενος πάει επάνω.. οκ καμία σχέση..

Όπως το πε ο Odi.. τελικά τα μυαλά είναι ίδια , απλά αλλάζει ο αδικημένος..
Μιλάμε για στεγνό τρολάρισμα. :lol: :lol: :lol:
Απορώ που κάθομαι και απαντάω τόση ώρα...
Περαστικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τρολλάρισμα δεν κάνω ποτέ,

άρρωστος δεν είμαι για να μου πεις περαστικά,

και το οτι κάθεσε να μου απαντήσεις είναι επιλογή σου..

Τα λέμε σε παρόμοιο πέναλτυ του γαύρου στη νέα χρονιά να μας πεις τα ίδια.. ή μήπως όχι??
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Πρώτον
ΔΕΝ υπάρχει παίκτης του ΟΣΦΠ, Μανιάτης ή Σάμαρης (ή Τζεμπούρ κτλ κτλ). ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ είναι. Παίκτης του Πανιωνίου ΝΑΙ. Ποδοσφαιρικά ΕΚΕΙ ανδρώθηκαν, εκτός αν κάποιος θέλει να με πείσει ότι ο Κος Σάμαρης από τότε που πήγε στον ΟΣΦΠ έχει προσθέσει σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ γνώση (πχ) 30%. Για μένα είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Αν κάποιος διαφωνεί να τον ακούσω.
Να πω "παίκτης του ΟΣΦΠ" Φετφατζίδης, ναι ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Εκεί έμαθε ότι έμαθε. Αλλά παίκτης του ΟΣΦΠ Σάμαρης ; εκτός αν κάποιοι εννοούν ποδοσφαιρική βελτίωση την ιογενή μυοκαρδίτιδα.

Δεύτερον
ΜΠΡΑΒΟ στον Πανιώνιο. Μας βάζει ΟΛΟΥΣ τα γυαλιά.

Τρίτον
Είναι γνωστό και το έχω πει ΠΟΛΛΕΣ φορές, ότι ΠΙΣΤΕΥΩ στον "Έλληνα ποδοσφαιριστή". Φάνηκε (και) εχθές ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ότι από πάρα πολλούς - πολυδιαφημισμένους - δεν έχουν διαφορές σε ΠΑΙΚΤΙΚΟ επίπεδο. Έχουν διαφορές στο μυαλό γιατί τους ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ μας. Και πες πες, το πιστεύουν και αυτοί ότι δεν φτουράνε μπροστά σε "παικταράδες".

Το ότι ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ μικραίνουμε τους παίκτες μας, έχει να κάνει με την ΑΡΡΩΣΤΗ ΟΠΑΔΙΚΗ μας νοοτροπία. Το 80% του κόσμου θεωρεί "την ομάδα" μια "φυσική προέκταση" του τσουτσουνιού του. Δεν κάνει τίποτα αν του κόβουν μισθούς και συντάξεις, αλλά πάει να τα σπάσει ή καίει λάστιχα, αν του "αδικήσουν την ομάδα". Όταν λοιπόν ο παίκτης δεν αποδίδει, τότε δεν γίνεται (φυσικά) να φταίει ο "μικρός νικολάκης στο ισόγειο" αλλά ο παίκτης που είναι προδότης κτλ κτλ

ΦΥΣΙΚΑ στο παραπάνω βοηθάει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ και το ότι το πρωτάθλημά μας είναι ΚΑΡΑ-ΣΟΥΠΕΡ-ΣΤΗΜΕΝΟ. Οπότε με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δεν ασχολείται και πολύς κόσμος. Ποδοσφαιρικά μιλώντας είναι θαύμα το ότι είμαστε στους 16 ενώ άλλες χώρες είναι απ' έξω.

Τέταρτον
ΑΛΛΟ πράγμα ο "οργανισμός Εθνική ομάδα" αυτός δλδ ο ΟΧΕΤΟΣ της ΕΠΟ, τον οποίο προσπαθούν να τον ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ή να τους ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ στα σχέδιά τους (πχ σημερινά πρωτοσέλιδα Γαύρου), ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο τα παιδιά που παίζουν εκεί και κάτι προσπαθούν να κάνουν, και ΑΚΟΜΑ πιο εντελώς άλλο, το "Σύμβολο του Ελληνισμού - Εθνική ομάδα" για το οποίο οι (ειδικά του εξωτερικού) Έλληνες είναι υπερήφανοι. ΜΗΝ τα μπερδεύετε αυτά. ΔΕΝ είναι τα ίδια.
Τώρα πχ που θα γυρίσουν με την επιτυχία στις βαλίτσες, ο ΟΧΕΤΟΣ της ΕΠΟ θα βγει να πει "εμείς τα κάναμε όλα αυτά". Και ας μην έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση. Η επιτυχία ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους παίκτες και τον προπονητή. Και φυσικά στον (κάθε) Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

black death έγραψε:
Ale έγραψε: Δεν θα πανηγύριζα πρωτάθλημα με Μανιάτηδες και Μανωλάδες όσο πανηγύρισα την πρόκριση επί Άρσεναλ, Τότεναμ, Φενέρ, ή όσο θα πανηγύριζα το κλεμμένο του 2010. Μην σε πω και καθόλου.
Αυτοί που λες μπορεί να έρχονταν και απ' ευθείας απ' τον Πανιώνιο και την κούλα. Το ότι προσαρμόστηκαν στο επαγγελματικό τους περιβάλλον δεν λέει και πολλά, πόσο μάλλον για τους ποδοσφαιριστές που συνήθως είναι όπου φυσάει ο άνεμος.
Αναγειασου. Επειδή λοιπόν άλλο το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, άλλο της επο και άλλο της ευρωπουτάνας, γι' αυτό είμαι ΠΑΟΚ, αδιάφορος με εθνική και χαίρομαι με την ψυχή μου τις ψωλιές που μπουκώνει κάθε χρόνο η κόκκινη λούλα στην Ευρώπη.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές, για κάθε Κ@τσουράνη (σιχάθηκα) υπάρχει και ένας Πάμπλο. Για κάθε Γιανν@κόπουλο (διάλειμμα για εμετό) ένας Βιειρίνια. Επίσης, παίκτης του γαύρου ήταν και ο Μαυρογενίδης, αλλά ποτέ δεν έδωσε αφορμές ο άνθρωπος, όπως και άλλοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”