Εμείς δεν κάνουμε το ίδιο; "Πού πας με τα παλτά του γαύρου", "δεν παίζουμε φιλικά στη σούπερ λιγκ" κτλ.Parolos έγραψε: Έχω σιχαθεί που ακούω δεξιά κι αριστερά από αλλόθρησκους , "άντε μωρε βγάλε έξω τον Κατσουράνη-Σαλπι, διώξε τον Τζαβέλλα.. ποιον Γλύκο μωρε βάζεις.. ποιον Τζιόλη πήρες στην αποστολή" κλπ κλπ... Και δε με νοιάζει τί γνώμη έχω εγώ για τους συγκεκριμένους , αλλά το οτι οι άλλοι τους κράζουν μόνο και μόνο που είναι παίχτες του ΠΑΟΚ.... γενικώς με πιάνουν τα διαόλια που έχουν πάρει εργολαβία οι νότιοι την εθνική και την έχουν κάνει εθνική ΤΟΥΣ...
Κάποιοι απ' αυτούς που αναφέρεις (Τζιόλης, Κατσουράνης), τα άκουγαν απ' την εποχή που ήταν στο βάζελο, οι βάζελοι τη λένε στους γαύρους επειδή δεν είχαν παίχτες το 2004 και πάει λέγοντας.
Ντε και καλά να μπλέξουμε παντού το δίπολο βορράς-νότος;
Δεν νομίζω να τον θαυμάζει κανείς, εδώ μέσα τουλάχιστον. Εγώ προσωπικά σαν παράδειγμα παίχτη του γαύρου τον ανέφερα, μιας και κάνει αρκετά καλό μουντιάλ και είναι και ο μεγαλύτερος κωλοπαιδαράς ίσως.Parolos έγραψε: Όσοι θαυμάζετε τόσο πολύ το Μανωλά, ας γελάσω.. που ήταν ρε σεις στο γκολ του Ντρογκπά?
Αλλά να μου πεις εδώ τον κάρφωσε 3/3 ματς ο Κλάους, αυτόν τον αμυντικό των 15εκ., ας ξαναγελάσω..
Το γκολ του Μπόνι είναι κυρίως ευθύνη Παπασταθόπουλου, ο οποίος, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, είναι 5 μέτρα πίσω απ' την υπόλοιπη άμυνα όταν γίνεται η πάσα στο Ζερβίνιο. Τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά.
edit: Ο οικοδόμος, μπορεί να το έχουμε σβήσει απ' τη μνήμη μας, αλλά είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, όπως και ο Σαλπιγγίδης. Ο βάζελος είχε ένα δικό του προϊόν (Καραγκούνης) απ' αυτούς που έπαιξαν χθες. Μαντέψτε πόσα είχε ο γαύρος...